Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת,מזה אומר בדיוק צנרת משופרת,מה בדיוק מחליפים?גם דאון פייפ?רק צנרת?

והשאלה השניה היא האם יהיה לרכב סאונד הרבה יותר חזק לאחר החלפת הצנרת(מה שאני לא רוצה כמובן עקב בעיית חוקיות)

כרגע מורכב על הרכב דוד אחורי של סופרספרינט והוא שקט מאוד,במיוחד בשיוט.

מדובר באיביזה טורבו 2002.

פורסם

אני החלפתי את כל הצנרת עד לדוד והשארתי את הדוד המקורי ככה שיחסית הרכב נשאר שקט כמעט כמו עם הצנרת המקורית

אברה קדברה

פורסם

oranp83

אני הולך בימים הקרובים להתקין צנרת על דוד מקורי (דאון פייפ וצינור עד לדוד) 2.75" או 3"

כרגע האוטו שלי ממש שקט (לאון 4)

אני לא רוצה רעש חזק וחופר, אבל כן רוצה טיפה יותר "רעש" איכוטי

היה הבדל קצת ?

אני יודע שאמור להיות יותר, אבל אני שואל אותך כמה זה מרגיש בתור מישהו שעשה צנרת על הדוד המקורי

אגב, אתה עם ממיר?

פורסם

אני ללא ממיר עם צנרת מלאה עד לדוד המקורי (לא עובר טסט). אצלי בקופרעע השיפור מורגש בהחלט בכח של הרכב ועל אחת כמה וכמה בסאונד, אך לא ברמה כזאת שיגרום לשוטר לחשוד, לדעתי אידיאלי. מה שכן הייתי ממליץ כן על ממיר, בהחלט ניתן להרגיש (להריח) את הזיהום אוויר

אברה קדברה

פורסם

תודה על התשובה

רק עוד שאלה, למה אתה לא שם ממיר ספורטיבי , (עזוב בעיות בטסט) לגבי מה שאתה אומר "אפשר להריח" בגלל שאתה לא רוצה שוב לבזבז כסף על פירוק והרכבה +מחיר הממיר?

או שזה לא מפריע עד כדי כך ?

• תוכן חדש...