Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שרובכם מפספסים את הנקודה שלו, הוא סך הכל רוצה לתת קרדיט לאבארט' על השירות שהוא מקבל.

כמו שיש את אלה פה בזמן האחרון עם השרשורי שנאה נגד המוסכים אז יש גם את אלה מהצד השני:-P .

נ.ב

אחלה אבארט יש לך, מוכר? :-D

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שרובכם מפספסים את הנקודה שלו, הוא סך הכל רוצה לתת קרדיט לאבארט' על השירות שהוא מקבל.

כמו שיש את אלה פה בזמן האחרון עם השרשורי שנאה נגד המוסכים אז יש גם את אלה מהצד השני:-P .

נ.ב

אחלה אבארט יש לך, מוכר? :-D

צודק,גם מילה טובה אפשר וצריך להגיד.

:fadein:
פורסם
גם במאזדה שלי יש את השירות הזה(ולא זה לא ליסינג). נקווה שיום יבוא ותצטרך את השירות לא ינפנפו אותך.

אכן גם למזדה יש את השירות הזה, במוסך המרכזי יש עוד כמה צופרים כמו:

הסעות הלוך ושוב ממוקדים מרכזיים בכל יום.

רכב חלופי חינם במקרה של תאונה.

המוסך המרכזי מתפקד כמוסך הסדר של חברות הביטוח.

מימון למונית אם יש צורך.

אין ספק שזה נותן חוויה שירות טובה מאוד.

פורסם

נ.ב

אחלה אבארט יש לך, מוכר? :-)

יש מצב , דבר איתי בדיוק בעוד 19,875 ק"מ - ואם עדיין לא מאוחר, אני מניח שאתה יכול לקנות את האקסמפלר הקודם שהיה בראשותי.

הוא באוטודיל כי עשיתי טרייד אין.

אם תרצה יותר מידע עליו - דבר איתי בפרטי.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
ל- 504L.

שלום , שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

במהלך השנים האחרונות אנחנו ברנו נותנים חבילה משופרת ללקוחותינו הכוללת רכבים באיכות טובה מאד , שירות מצויין וכפי שהוזכר מעלה שירות נוסף שנקרא קינג סרוויס הנותן , כאמור , הרבה מאד יתרונות ללקוחות שרכשו מאיתנו רכבי רנו .

למרות הרצון והנסיונות , ברוב רובם המכריע של המקרים זה מצליח אולם מטבע הדברים לעיתים זה לא.

בדיוק לצורך כך אנחנו בשירות כאן ונשרת אתכם ככל שידרש.

אשמח אם תכתוב לי ל- [email protected] על מנת שנוכל לתחקר , להבין מה היה לקוי ובעיקר לתקן.

אני מבטיח לארגן עבורך נסיעת מבחן במועד שיהיה נוח לך ובהקדם אם תחפוץ בכך.

מקווה להשתמע.

אריה שלום,

תודה על ההתייחסות המהירה. אשלח לך מייל לכתובת שסיפקת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אפילו מומלץ להגיד מילה טובה שאפשר! ובנימה זו, ע"ע הג'אנט השרוט אשר הוחלף היום בבוקר!!

ולעניין,

השירות נשמע טוב וזה מצוין אבל כמו שנאמר קיים גם בצ'מפיון (בתאוריה...).

רכב חלופי חינם במקרה תאונה, גרר, ומה לא...

אגב מה שלא קיים, אפשר להשיג (למי שיש) דרך מוקד "ביג" של איתוראן הפעיל 24 שעות ומציע המון המון שירותים טובים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
ל- 504L.

במהלך השנים האחרונות אנחנו ברנו נותנים חבילה משופרת ללקוחותינו הכוללת רכבים באיכות טובה מאד , ללקוחות שרכשו מאיתנו רכבי רנו .

ללא ספק חידוש מרומם נפש.

:roll:

פורסם

"מה עוד א' הזאת יודעת לעשות?" :twisted:

אני הייתי מפנה אותם לקצב.

שלום , שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

שלום רב לך.

אני חייב לשאול שאלה מקצועית שמטרידה אותי כבר הרבה זמן.

אשכרה איבדתי שעת שינה או שתיים בניסיון לתת לה מענה.

כשאתם אומרים "רנו החדשה, לא רואה מוסך".

פייר.

זה בגלל שהתקלקלו לה העיניים, נכון?

:-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא בכל המוסכים יש נהגים שיפרמו לאוטו שלך את הצורה, במוסך מורשה שאני עובד יש נהגים מעל גיל 60, ואותם בדרך שולחים לרכבים היקרים מהרשימה שצריך להביא למוסך כי הם הכי זהירים ולא פזיזים על הכביש מאשר הנהגים הצעירים יותר

אפשר לבקש בטלפון שמי שיקח את הרכב למוסך במקרה הצורך יהיה מישהו הבוגר מבין הנהגים זה לא יהיה בושה בכלל לבקש דבר כזה לדעתי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני יודע בטח הייתה לך הרגשה טובה כזאת בתוך הלב אז אני שמח בשבילך

אבל כל חברה היום מציאה כזה שירות

זה ממש אבל ממש לא שירות אקספרס או משהו

פורסם

רק אותי קצת מצחיק שידידנו 500abarth שמח לייחצ"ן את השירות שהוא בעצמו ממילא לעולם לא ישתמשו בו - כי הוא מוכר את האוטו לפני הטיפול הראשון...?

:wink:

לא להעלב, כן? הכל בצחוק

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ניתן לסכם זאת כך

חל שיפור בדרך ההתייחסות של היבואנים לצרכנים חלקו גימיקי שיווקי ,אבל יש מקום לשיפור נוסף.

ב alfaway למשל הייתי משוכנע שבמקרה של תקלה שולחים מכונאי שחי ונושם אלפא כל היום.

טעיתם!!

שולחים מכונאי משגריר, אם אני לא טועה בשם החברה, שמבין באלפא כמו שחמור מבין בסלט פירות, שמקבל הנחיות בטלפון ממוקד השירות.:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רק אותי קצת מצחיק שידידנו 500abarth שמח לייחצ"ן את השירות שהוא בעצמו ממילא לעולם לא ישתמשו בו - כי הוא מוכר את האוטו לפני הטיפול הראשון...?

:wink:

לא להעלב, כן? הכל בצחוק

:mm_yeah:

זה היה מתבקש... :)

ברור לך שאתה מכליל אותי בהנחה הזו שלך, ומבלי לפגוע, אתה לא מכיר אותי ואני חושב שאני מבין טוב מאוד במכוניות.

הערה לא רלוונטית.

ממש לא מכליל אותך.

התכוונתי לשירות דומה שמוצע גם על רכבים רגילים מה שמסייע לאנשים לבחור בחירות לא נכונות כמו לקנות רכבים נחותים משמעותית רק בגלל השירות ה"מדהים" שמוכרים להם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ישה אם תרשה לי אני אסכם את זה ככה,

רוני, יחצ"נות זה ממש לא המקצוע שלי ואני רחוק מאוד מלעשות זאת בחינם, - אני חוזר על זה בפעם העשירית - שגם לומר מילה טובה צריך לדעת.

בנוסף יש לקרוא את ההודעה שאיתה פתחתי את הפוסט, אין שם דבר ולא חצי דבר לגבי טיב השירות אלא לגבי הכוונה הטובה.

אני מאחל לכולכם מכל הלב (באמת בלב נקי) שכאשר תצטרכו לטפל במכונית שלכם (הן במסגרת האחריות או לחילופין בתומה) תזכו לשירות מקצועי כמו המוסך של המותג עליו פתחתי את הפוסט. (ועכשיו בפעם הראשונה אני מבקר את השירות במוסך)

משום מה אני דיי סקפטי כי אני קורא כאן חדשות לבקרים על בעיות של מכוניות במסגרת האחריות (לא רוצה לחשוב מה קורה אחריה) עם שירשורים מפה ועד הודעה חדשה.

מה עוד,

למדנו שישנם כאן מושתלים של יבואני רכב שמנצלים פירסום זול על מנת למנף את המותג שלהם.

עוד באמתחתנו,

תגובות של כאלה המקבלים מימון על מנת להגיב (מצטער אבל גם זה היה מתבקש8))

בסופו של יום אני אני לקוח מרוצה ואתם יודעים מה,

מעדיף לשבת ולכתוב פה דברים טובים מאשר לשבת ולהשתפך על איך שלא מטפלים בבעיות.

נסו לפעמים גם לתת מילה טובה - לא מתים מזה ולא יקרה לכבוד של אף אחד כלום לומר זאת.

כל הנאמר בהודעה נכתב מבלי לפגוע באדם ספציפי.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
ל- 504L.

שלום , שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

במהלך השנים האחרונות אנחנו ברנו נותנים חבילה משופרת ללקוחותינו הכוללת רכבים באיכות טובה מאד , שירות מצויין וכפי שהוזכר מעלה שירות נוסף שנקרא קינג סרוויס הנותן , כאמור , הרבה מאד יתרונות ללקוחות שרכשו מאיתנו רכבי רנו .

למרות הרצון והנסיונות , ברוב רובם המכריע של המקרים זה מצליח אולם מטבע הדברים לעיתים זה לא.

בדיוק לצורך כך אנחנו בשירות כאן ונשרת אתכם ככל שידרש.

אשמח אם תכתוב לי ל- [email protected] על מנת שנוכל לתחקר , להבין מה היה לקוי ובעיקר לתקן.

אני מבטיח לארגן עבורך נסיעת מבחן במועד שיהיה נוח לך ובהקדם אם תחפוץ בכך.

מקווה להשתמע.

שלום אריה,

גם אני הספקתי לחוות לפני כשנתיים (אם אחפש טוב בטח אמצא את השרשור שכתבתי על הנושא בזמנו) את הבעיה של הזמנת רכב לנסיעת מבחן כאשר בחנתי רכבים ספורטיביים על מנת להגיע להחלטה לגביי רכישה אשר מתאימה לי.

התקשרתי פעמיים לשירות של קרסו על מנת להזמין נסיעת מבחן על הקליאו ספורט והמגאן ספורט ופעמיים התעלמו ממני כאילו לא היה ולא נברא. (לשם השוואה, בצ'מפיון דאגו לי לנסיעת מבחן כפולה ראש בראש על הגולף 1.4 160כ"ס ושירוקו 2.0 כדי שארגיש את השירוקו ואת המנוע 1.4 160 כ"ס)

בסופו של דבר רכשתי גולף GTI חדשה, ללא בחינה של המתחרות מבית קרסו.

כנראה שעברו קצת מים בנהר מאז ולפני כשבועיים הצלחתי לשמחתי לקבוע נסיעת מבחן בהצלחה.

ברצוני לתת כמה רשמים שאשמח אם יועברו הלאה,

נסיעת מבחן:

לפני כשבוע יצאתי לביצוע נסיעת המבחן על המגאן ספורט RS, תיאמו לי נסיעת מבחן של שעה.

בפועל הנסיעה הייתה כ45 דקות שמתוכם נאלצתי לבזבז 10+ דקות על מנת לוודא לחץ אויר בתחנת דלק כי הרכב לא הוכן ולאף אחד אין מושג, להפתעתי גיליתי הפרשים של בין 3-8 PSI בגלגלים.

בנסיעת מבחן עצמה הרגשתי שהרכב לא מגיב לשינויי מצערת, לאחר מכן גיליתי שהנציג לא ידע לומר שישנם מצבי מצערת שונים ברכב, ככה שכנראה נסעתי במצב "נוחות". בנוסף ברכב ישנם מצבי ניתוק ESP(בקרת החלקה) שונים ולא רק מלא.

ברכב הזה ספציפית הייתה בעיית האטה, עמדתי כמה פעמים על הברייקסים והרכב פשוט לא "נשך" בשום פעם, ממש לא אופייני לבלמי ברמבו שמורכבים על הרכב וזה עוד אלמנט שלא השרה בטחון בעת נהיגה ספורטיבית או רכישה של הרכב.

קצת חבל שהנסיעות מבחן מתבצעות על גרסת הRS ולא הCUP (שם היתרון התחרותי הוא מאוד ברור, לפחות ע"פ המפרט והביקורות של כתבי רכב)

דווקא בתחום נסיעות המבחן בספורטיביות יש הרבה מה ללמוד מצ'מפיון, שם מגיעים נציגים מקצוענים שמכירים את הרכב מכל הכיוונים ומעניקים לך חווית נהיגה מיוחדת.

התאמת הרכב:

לא ניתן לשנות שום דבר בחבילה שגם ככה יקרה מאוד.

הרכב מגיע רק בצבע שחור (ולהבנתי מהסוכנים - אם ממש ממש מתאמצים אפשר לקבל אותו בצבע לבן לאחר בדיקות מיוחדות וכו').

החבילה שנבנתה לRS/CUP בעייתית, יש סאנרוף דמי שלא ניתן באמת לפתוח (לפחות לפי מה שנאמר לי מהנציג) שמוסיף משקל מיותר על הגג ומעלה את המחיר בצורה מיותרת, חסרים פנסי הקסנון שהם רכיב בטיחותי במיוחד ברכב כזה ובמחיר של חבילה כזאת.

אלמנט נורא חשוב, לפחות ללקוח שקונה את גרסת הCUP הוא כיסאות טובים יותר, אלה שמגיעים עם הרכב אלה הפשוטים והלא "חובקים" (אני בן אדם ממוצע בגודלו וזזתי בתוך הכיסא בחופשיות מטרידה), קרסו לא מאפשרים לשנות לכיסאות הRECARO האופציונליים.

לסיום,

מהטעימה הקצרה שחוויתי בנסיעת המבחן לא הצלחתי לגבש דיעה לגביי הרכב מה שלא הסתדר כל כך לסוכנים כי "לכל אחד מספיקה חצי שעה".

האבסורד הכי גדול מבחינתי הוא שעל הפרמטר שעליו קרסו משווקת את המגאן ספורט RS/CUP שהוא היכולת הדינמית, קרסו נכשלת בגדול ב"המחשה" ללקוח.

התחושה היא שמי שבנה את החבילה אינו מחובר לקהל היעד ונסיעת המבחן קצרה מדי בשביל לקבל החלטה על רכב שנמכר מבחינתי על יכולתיו הדינמיות בלבד.

• תוכן חדש...