Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לתהייתם של בגירה ושל אחרים; מדוע לא מיובא המנוע החזק עם גיר ידני(עם יחס משקל הספק מצויין של כ-1:10)?

להלן נתוני הביצועים מהאוטומוביל רוויו של 2011 (תאוצה ל-100/מהירות מירבית):

1.0 ידני-14.5ש'/150 קמ"ש

1.25 ידני-12.2 ש'/170 קמ"ש

1.25 אוטו'-13.8 ש'/160 קמ"ש

ידנית חזקה ופשוטה במחיר סביב 65K היתה מצליחה מעל ומעבר למשוער.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בגירה תהה לגבי מנוע ה1000 סמ"ק 4 צילינדרים 80 כ"ס, וגם אני תמהה על כך. זה מנוע שלפחות על פי הפרסומים והביקורות, אמור להיות דינמי מאוד, גמיש יחסית ועדיין עם צריכת דלק מעולה. מנוע 1000 סמ"ק 80 כ"ס ידני,במחיר של כ 65000 ש"ח, יכל לדעתי להוות חבילה מנצחת בשוק רכבי המיני, יחד עם האחריות הארוכה והאיבזור- שאומנם לצערינו (וכאן אני חייב להסכים עם "סרוניס" לגבי האיבזור כחלק אינטגרלי ולא מותרות) נופל מרמות האיבזור של הרכב הזה באירופה, אך המעט יותר אטרקטיבי מהמתחרות. עם נקודות פתיחה כאלה, אני לא רואה שום סיבה לקנות רכב אחר משוק המיני ובמקרים מסויימים, גם משוק הסופר מיני.

בכל אופן הדגם הידני, מהווה לטעמי, את הקנייה הכי טובה כרגע בקטגורייה זו,והוא לא נופל בצורה כל כך משמעותית ברמת האיבזור ממה שמוצע בארץ. כי לאף דגם אין בקרת אקלים, מערכת סאונד מתקדמת עם דיבורית בלוטוס ושליטה על הכל מההגה- כל אלו קיימים באירופה יחד עם כרית אויר שביעית ו"סאן רוף" שזה יותר קוסמטי, כמו ידיות בצבע ניקל או מראות בצבע הרכב. נראה לי שרוב האנשים יעדיפו את התוספות הפרקטיות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
בגירה תהה לגבי מנוע ה1000 סמ"ק 4 צילינדרים 80 כ"ס, וגם אני תמהה על כך. זה מנוע שלפחות על פי הפרסומים והביקורות, אמור להיות דינמי מאוד, גמיש יחסית ועדיין עם צריכת דלק מעולה. מנוע 1000 סמ"ק 80 כ"ס ידני,במחיר של כ 65000 ש"ח, יכל לדעתי להוות חבילה מנצחת בשוק רכבי המיני, יחד עם האחריות הארוכה והאיבזור- שאומנם לצערינו (וכאן אני חייב להסכים עם "סרוניס" לגבי האיבזור כחלק אינטגרלי ולא מותרות) נופל מרמות האיבזור של הרכב הזה באירופה, אך המעט יותר אטרקטיבי מהמתחרות. עם נקודות פתיחה כאלה, אני לא רואה שום סיבה לקנות רכב אחר משוק המיני ובמקרים מסויימים, גם משוק הסופר מיני.

בכל אופן הדגם הידני, מהווה לטעמי, את הקנייה הכי טובה כרגע בקטגורייה זו,והוא לא נופל בצורה כל כך משמעותית ברמת האיבזור ממה שמוצע בארץ. כי לאף דגם אין בקרת אקלים, מערכת סאונד מתקדמת עם דיבורית בלוטוס ושליטה על הכל מההגה- כל אלו קיימים באירופה יחד עם כרית אויר שביעית ו"סאן רוף" שזה יותר קוסמטי, כמו ידיות בצבע ניקל או מראות בצבע הרכב. נראה לי שרוב האנשים יעדיפו את התוספות הפרקטיות.

מסכים לחלוטין,אבל גם ככה הרכב מאוד אטקטיבי וכמו שזה נראה הוא בדרך לרשת את השברולט ספארק כמוביל הסגמנט.

:fadein:
פורסם
מסכים לחלוטין,אבל גם ככה הרכב מאוד אטקטיבי וכמו שזה נראה הוא בדרך לרשת את השברולט ספארק כמוביל הסגמנט.

מראות חשמליות, חלונות חשמל מאחור ו 82 כוח סוס על הנייר בלבד, עדיין לא עושה אותה מובילת הסגמנט.

(המשפט לא מופנה אל אדם ספציפי - מעניין אם רוב אלו שאומרים שהספארק היא מובילת הסגמנט בכלל נהגו בספארק או במתחרות)

so far so good so what

פורסם

"מובילת הסגמנט" זו בכלל המכונית בעלת המכירות הרבות ביותר, וזו האלטו (כמעט פי 2 מה-i10). ובכל מקרה, הספארק היא ממש לא המכונית הטובה בקטגוריה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מנוע ה-1.0 ליטר KAPPA החדשה הוא המנוע היחידי בנפח הזה עם תזמן שסתומים כפול Dual cvvt וזו הסיבה לצריכת הדלק המעולה שלו מול המתחרות שלרובן מנועים מיושנים יחסית. עם מחיר כזה, סוזוקי תגיד שלום למכירות של האלטו שהיא באמת רכב שמתאים להודו ולא מתקרבת למה שהמתחרות מציעות. הבעיה כרגיל זה ליקוק התחת של העיתונות הישראלית ליבואני הרכב (למעט כמה בודדים) בעיקר של "אוטו" למשל שכבר מזמן הפסיקו להיות עיתונאים והפכו למעשה לזרוע של יבואני הרכב לכל דבר ועיניין

יותר מזה: יונדאי עשו שגיאה כשהביאו את ה I10 עם המנוע המיושן של 1.1 , במקום להביא את מנועי הKAPPA המודרניים שכבר נמכרים שנה באירופה. ואלו בדיוק המנועים של הפיקנטו.

אין ספק שפיקנטו היום נותנת את הערך לכסף הטוב ביותר, ועם 7 שנות אחריות (חבל שלא מלאות כמו בחו"ל) היא מייתרת את השאלה מה לבחור. עד היום חשבתי על I10 ידני. אני מחכה לסיבוב על הפיקנטו הידנית.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אישית חייב להסכים שעל הנייר ספארק מנצחת ובגדול.

מחיר טוב, 4 צילינדר ומרכב גדול יחסית, מהווים אופציה מעניינת.

אבל נתונים יבשים זה לא הכול!

פיקאנטו נראית טוב וגם יכולה להוות תמורה טובה יותר למתחריה, אבל בסופו של דבר זו העדפה אישית.

אי אפשר להגיד שפיקאנטו היא הקנייה החכמה ביותר בסגמנט או להיפך.

יש כאלה שיעדיפו את ספארק בגלל תמורה של כ"ס לכל שקל וגודל, יש כאלה שיעדיפו את 107 בגלל העיצוב המדליק, יש כאלה היעדיפו את האלטו בגלל הפשטוט וספורטניות ויש כאלה שיעדיפו את פנדה בגלל היכרות ארוכת שנים איתה ואמינות המוכחת שלה.

לכן לדעתי רכישה של כל אחת מהמכוניות הנ"ל תהווה קנייה טובה נקודה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
יש כבר מחירים ואבזור.

סיקור נחמד רק חבל שהתמונות לא עדכניות, מראים בתמונה המצורפת שישנו כפתור pause and start

אך בארץ לפי הסוכנות הוא מגיע ללא הפונקציה הזאת. הרכב מגיע עם סוויץ, ברמת גימור LX כמפתח רגיל ובEX כמפתח קפיץ.

6.jpg

פורסם

איפה הבנת את זה? איפה מיוצר מנוע כזה? בנית כבר קייס שלם סביב משהו ערטילאי.

מנוע שלושת הצילינדרים הוא מנוע חדש - והוא זה שהחליף באירופה את ה-1.1 שעדיין מיובא אלינו ב-I10. הספק המנועים זהה, 69 כ"ס.

טרם נהגתי בפיקנטו, אך נהגתי בכל המכוניות בקטגוריה. זו שהתחברתי אליה ביותר היתה I10, בזכות הביצועים הנמרצים והניהוג השובב - ועל אף נוחות נסיעה גרועה. על הספארק כבר כתבתי במגה-שרשור הרלבנטי. במילה אחת, סמארק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...