Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

?יש לי רנו מגאן שנת 2003 ואני רוצה לשים גגון , השאלה שלי אם יש גגון אוניברסלי מתאים לרנו מגאן

פורסם

אולי יש אבל צריך מתקין מורשה שיתקין אותו, מנסיון אם לא תתקין אותו אצל מתקין מורשה שיש 3 כאלה בארץ אם אני לא טועה אז תהיה לך הבעיה עם הרישוי.

אני מכיר מקום במושב גנות משק 22

טל: 9603535 - 03

פורסם

לא צריך מתקין מתקין מורשה לגגון ואין כל בעיה עם רישוי. כל אחד יכול לקנות גגון, להרכיב ולפרק מתי שהוא רוצה.

הגגון האוניברסאלי מתאים לכל המכניות שיש להן דלתות וגג, זה התקן אכזרי שמתלבש ללא שום התחשבות במבנה של הרכב.

אם חשוב לך לשמור על האוטו שלך, ממליץ לא להתקין גגון אוניברסאלי.

גגון אוניברסאלי נשען על הפח של הגג ולא על נקודות עיגון יעודיות שיש באוטו. העמסה של משקל רציני כלשהו גורמת לעיקום הפח של הגג, ולשקעים מכוערים.

אם יש לך אפשרות מבחנה כספית - תרכוש גגון יעודי מותאם לרנו מגאן. הבעיה שהוא יכול לעלות פי 10 ויותר מגגון אוניברסאלי

• תוכן חדש...