Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמחור מכוניות היוקרה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם התעניינתי במפרטים של מכוניות יוקרה בארץ, ושמתי לב למשהו שהציק לי, איך זה הגיוני שמכונית כמו קדילאק CTS-V עולה 600K(לפי אתר ICAR, לפני שהפסיקו לייבא לארץ) בעוד שהמתחרות הגרמניות שלה( מרצדס וב.מ.וו) מתחילות ב800K, והגירסאות שמגיעות לקאדילק מבחינת יחידת הכוח עולות יותר מפי2....

למה זה?

(אם אני טועה איפשהו או מדבר שטויות, תתקנו אותי)

פורסם

מכוניות אמריקאיות באופן היסטורי זולות יותר ממקבילותיהן לגודל ולקטגוריה מאירופה. לא רק בארץ - גם בארה"ב. כאן גם עוזרים לכך שערי המטבע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ציפיתי שיהיה הבדל, אבל לא של 700 אלף(אני יכול לקנות 2 מכוניות במחיר כזה ולהשאר עם עודף יפה).

למה לא רואים מספיק מכוניות כאלה בארץ? שמעתי שרק אחת כזאת נמסרה במהלך 2010.

פורסם

זה לא מדויק. מכוניות סאלון חזקות יש גם ב-900 אלף שקלים (אודי RS6, יגואר XFR). אפשר גם לקנות מכוניות ספורט אמיתיות בסכום דומה (ניסאן GTR למשל, או אודי R8 אחרי ירידת המחיר).

הקאדילק פשוטה יותר מכל אלו, וזה משפיע על המחיר. בדומה לכך שקורבט זולה משמעותית מ-911, למרות שיש לה מנועים חזקים לא פחות (ואפילו יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאיזו קטגורייה בדיוק נכנסת ה-300C? כי תימחרו אותה בכ-350K, כך שאני לא חושב שזו מכונית יוקרה בהגדרתה.

סתם סקרן בלי קשר (טוב, חצי קשר).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ה300C מבחינת גודל וכח מתחרה בS500, מבחינת איכות הרכבה וחלקי פנים היא מתחרה במאזדה 3 :?

מבחינת מחיר היא מציעה "הרבה" יותר בפחות כסף מהמתחרות שלה בגזרת המחיר כגון סידרה 5 שעולה 400 פלוס.

אם אתה מתמחר אותה בצורה ריאלית (כמה שעולה פה בארץ אחרי ייבוא אישי) היא מתחרה במחיר של המאזדה 6 פרימיום בגרסת המנוע הקטן ואם אתה מדבר על הV8 בגרסא המאובזרת אז היא עולה פחות מהונדה אקורד בגרסא עם הGPS וריפודי העור במנוע 2.4 :evil:

פורסם

בישראל, הסגמנטים מתחלקים כך בערך:

משפחתיות - מאזדה 3, הונדה סיוויק וכו'.

משפחתיות גדולות (מנהלים בשפת העם) - מאזדה 6, הונדה אקורד, אופל אינסיגנה, פורד מונדאו וכו'.

פרימיום - במוו 3, מרצדס C, לקסוס IS וכו'.

סאלון - מרצדס E, במוו 5, לקסוס ES\GS וכו'.

פאר - מרצדס S, במוו 7 לקסוס LS, יגואר XJ וכו'.

יש דגמים שמטשטשים טיפה את הסגמנטים - קרייזלר 300C יכולה להתחרות מבחינת גודל במכוניות הסאלון, אך המחיר שלה סובב את מכוניות הפרימיום שמבחינת גודל היא גדולה בהרבה יותר. בקאדילק לדוגמא, CTS תפסה את פלח הפרימיום, ו-STS תפסה את פלח הסאלון עם מחיר מתאים (416K). דגמים נוספים שקשה להחליט לאן הם שייכים הם רכבי הקופה 4 דלתות - מרצדס CLS ואאודי A7. לעיתים הם ממוצבים מתחת לרכבי הפאר, אך המחירים דומים מאד.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...