Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית טרקטורון DVX.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה המלצות שאתה הולך לבדוק טרקטורון

רצוי שתלך לראות על הבוקר שהטרקטורון קר ולא נסעו בו לפני באותו יום

תראה מה המצב של השמן והמים שלא חסר כלום

ואז תניע אותו שהוא קר לראות איך הוא מניע

לבדוק שהוא לא מקרטע שהטורים עומדים יציבים שלא יוצא עשן בכל מיני צבעים מהאגזוז

תאמין לי לפני שרשתי את הטרקטורון שלי ראיתי מספר גבוהה של כלים

בדרך כלל במקום אתה רואה עם הכלי שמור או לא(סוג הבעלים שרכבו עליו,מצבו הויזאולי,קומיבינות על הטרקטורון במידה ויש,הזנחה שלו-צמיגים גמורים,ברקסים לא מתפקדים,אין תאורה וכו'...)

נ.ב

בקשר לשטיפה של הפילטר לא מומלץ בכלל לשטוף עם בנזין

הבנזין גורם לפילטר להאכל וכל הפירורים שנוצרים שתוצאה מכך נכנסים למנוע

מים חמים ויבוש בשמש מספיק

פורסם

עוד המלצה שדיי רלוונטית לתקופתנו אנו, תצרף את בעל הטרקטורון שאותו תרצה לקנות לפייסבוק.

בדרך כלל תראה תמונות שהוא העלה מטיולים עם הטרקטורון, תוכל ללמוד את אופי הרכיבה ואילו חיים עבר הטרקטורון אצל אותו אדם.

אגב,אם גילית שהטרקטורון בילה את רוב ימיו על שני גלגלים (ווילי) -עבור לטרקטורון הבא, בזמן הרמת גלגל המנוע אינו מקבל שימון והבלאי גבוהה פי כמה מאשר טרקטורון הנע על ארבע.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

זה מצחיק כי ברגע שאני אתקשר למישהו לבוא לראות את הכלי בטח הוא יניע אותו לפני או משהו,זה אני אשאיר למוסכניק שיבדוק לי אותו כבר.

בכל מקרה תודה רבה לכולם.

ההגה הוא עגול!

פורסם
זה מצחיק כי ברגע שאני אתקשר למישהו לבוא לראות את הכלי בטח הוא יניע אותו לפני או משהו,זה אני אשאיר למוסכניק שיבדוק לי אותו כבר.

בכל מקרה תודה רבה לכולם.

הקונה שלי היה חכם, התקשר לשאול אם הוא יכול לבוא לראות אותו מחר בבוקר, אמרתי לו שכן, למחרת הוא מתקשר אליי בסביבות 7-8 ואומר לי שהוא בחוץ.. תשתמש באותה שיטה :-)

• תוכן חדש...