Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שלא יודע במדויק עדיף שלא יענה ויכתוב בכלל.

בפיאט פונטו "ספייס" משנת 2001 ואילך אין בכלל הגה כוח הידראולי ולכן אין מיכל עם שמן.

יש בפונטו "ספייס" הגה כוח חשמלי בלבד.

בברכה - רפי לין

scan0006.jpg

פורסם

אויר במערכת המים. ניקוז במוסך יפתור לך את הבעיה.

יש בורג פלסטיק ליד קיר האש שצריך לפתוח חצי לא לגמרי. ולתת לרכב להתחמם עד שיוצא משם מים.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בפונטו ספייס זה בעיה ידועה.

רק צריך לדעת לנקז אויר.

לחכות שהברז של החימום הפנימי יפתח ואז יהיה סרקולציה מלאה של המים והוצאת אויר מפתח הניקוז.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בפיאט פונטו "ספייס" אין בכלל ברז לחימום הפנימי ברכב, אלא כל הזמן זורמים מיים/נוזל קרור דרך רדיאטור החימום הפנימי.

הפעלת החימום מתבצעת ע"י דלתית שמשנה את זרימת האויר לתא הנוסעים, דרך רדיאטור החימום שהנו חם כל הזמן.

בברכה - רפי לין

פורסם

כמות השטויות שאנשים כותבים כאן מדהימה אותי. מזל שרפי לין מציל את המצב.

מרוב ביטחון עצמי של אנשים פה כמעט ירדתי למטה לבדוק מה מצב שמן ההגה ההידראולי אצלי :evil: :evil: :evil: :evil:

בכל מקרה - סתם שאלה - יש מצב שאתה שומע את זה בזמנים של עצירות והאצות? האם זה רעש של בעבוע או רעש של מים בתוך בקבוק שזזים מצד לצד?

למה אני שואל? כי נתקלתי במשהו דומה בסיטרואן קסארה. רעש של מים זזים. בכמויות היסטריות.

ניגשתי לתחתית הדלת ופתחתי שם גומי - ונשפכו עלי מים קרים ומלאים בג'יפה בכמויות מסחריות. רק אחרי שסיימתי לנקז את הג'ורה הזו הבעיה נפתרה (לצמיתות).

ולכל מי שכתב שזה משהו אופייני - שייסע בעצמו עם רכב מבעבע. זה ברור שזה סימפטום למשהו רע שעומד לקרות.

פורסם

אופייני זה לא, משהו רע, אולי.

זה יכול להגרם גם מחוסר נוזל קירור ואם לא חסר, צריך לבצע ניקוז אויר לפי הוראות יצרן ולבדוק האם הפקק רדיאטור מחזיק לחץ.

פורסם

במקרה שלי, עם ספייס 2002, רעש האויר במערכת קירור בישר על מותה המתקרב של משאבת המים.

קורוזיה במשאבה גרמה לחדירת אויר למערכת קירור, הרעשים התגברו עד שהמשאבה נפרצה. החלפת המשאבה ומילוי פראפלו וניקוז כמו שצריך פתרו את הבעיה, למרות שלעיתים רחוקות היו מעט רעשי בועות מאזור רדיאטור חימום.

פורסם

יש לך אוויר במערכת הקירור, שזה אף פעם לא דבר טוב.

צריך לעשות ניקוז אוויר כמו שצריך ממערכת הקירור ולראות אם הרעש חוזר (אני הייתי מחליף גם את הפקק על הדרך).

אם הוא חוזר, זה סימן שיש נזילה וכדאי לאתר אותה מוקדם, אחרת תגיע לשיפוץ ראש מנוע.

ברוב המקרים שאני שמעתי עליהם, הנזילה הייתה ממשאבת המים עצמה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון-

הוחלף נוזל קירור לפראפלו (ממים מזוקקים בלי כלום), בוצע ניקוז אוויר ונבדקו הפקקים.

נזילות מים- אין ככל הנראה. בבדיקה עם לחץ לא אבדו מים בכלל ולא אותרו נזילות.

הפקקים- תקינים.

רעשי בועות- הלכו :-D

• תוכן חדש...