Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה התחלתי לשים לב לרעש מוזר של נוזלים בסביבת מושב הנוסע, מופיע יותר שלוחצים יותר על הגז. אני לא מצליח למצוא ספציפית את מקור הרעש (מהסיבה הפשוטה שאם עומדים ולוחצים על הגז הרעש מהמנוע מסתיר הכל, ובנסיעה זה לא רעיון מבריק ממש להתעסק בדברים אחרים חוץ מהכביש...)

אני לא ממש מבין מה הולך פה, בסה"כ לאוטו אין איבוד כוח, צריכת הדלק מצוינת, צריכת השמן תקינה לחלוטין, הרכב לא מתחמם, אין לי שמץ מה אני שומע.

למישהו יש רעיונות? או שאולי הגיע הזמן לקבוע תור לפסיכיאטר?

אם הרעש בפני עצמו לא מעיד על כלום ולא יוביל לכלום אין לי בעיה שישאר. אני רק מפחד שזה סימן מקדים למשהו, ולכן רוצה לטפל בזה מייד.

תודה לעונים

פורסם

רדיאטור חימום הממוקם בדר"כ בצד ימני תחת הדשבורד יכול להשמיע רעשי בעבוע.

זה קורה כשיש אוויר במערכת הקירור,וניתן לפתור זאת ע"י ניקוז אוויר.

ולרעיון של לשמוע מאיכן מגיע הרעש אתה יכול להעזר בחבר למשל.

פורסם

יבדק, אני לוקח את הרכב שלי בקרוב לשיוף תופים (שיהיו בריאים כמה שהם חורקים כרגע.....), נעשה על הדרך ניקוז אוויר.

היי,היה לי משהו בסגנון הזה במקרה שלי היה חסר שמן הגה תבדוק את זה !

יש דרך לבדוק בעצמי או שזה משהו שדורש בדיקה? אני עדיין לא מכיר את האוטו הכי טוב שבעולם.

תודה על התשובות המהירות

פורסם

לא הייתי ממהר לקבוע את זה, עובדה שלאנשים יש הצעות לפתרון, ויש כמויות של פונטו על הכביש בלי רעשי בעבוע מוזרים. אני אשמח אם באמת אין בעיה, אבל קודם הייתי רוצה למצות את האופציות.

מארלבורו- יש לך שמץ אם הרדיאטור חימום גם כן דורש איזשהו נוזל ייעודי?

ולגבי השמן הגה, חובה לרוקן ולהחליף או שלהוסיף יספיק?

פורסם

בקשר לשמן, תפתח את הפקק של המיכל שמן הגה ותציץ לבפנים אם חסר קצת לא נורא אם חסר בכלל יש בעיה שצריך לבדוק

ולא חובה לרוקן רק להוסיף לפי הצורך !

פורסם

תודה רבה.

-בנוסף, אם זה עוזר במשהו:

את הרכב קניתי לפני פחות מחצי שנה, ועשיתי לו בדיקה. בבדיקה לא נמצאו שום נזילות שמן, וגם עכשיו שאני מרים את המכסה מנוע, לפחות למראית עין, הכל יבש כמו תכנית ממוצעת של ארץ נהדרת כיום.

פורסם

נוזל רדיאטור חימום הוא אותו נוזל שמשמש לקירור הרכב,ובעצם כל נוזל קירור הרכב עובר דרכו.

במידה ומיכל המים מלא (בגבול הנכון) לבדיקת אוויר במערכת אתה יכול להניע את הרכב עם פקק מיכל איבוי (מים) םתוח במשך כ10-15

אם יש אוויר במערכת הוא אמור להשתחרר,ובמידת הצורך להוסיף נוזל קירור בהתאם.

כמו כן יש פתח ניקוז אוויר יעודי ברכב,לא יודע להגיד את מיקומו אבל אתה יכול לשאול פה בפורום.

כמובן שאלה הדברים שניתן "לעשות לבד" (לפחות למי שאין ידיים רועדות) ובחינם,אולי בעלות נוזל הקירור.

כל מה שכרוך בהוצאה כספית כמובן שרצוי להתייעץ עם בעל מקצוע,ויש לא מעט פה בפורום

פורסם

בדוק מפלס נוזל קירור, רוב הסיכויים שיש אויר במערכת הקירור מה שמשאיר חלל כל שהוא שמיים אינם ממלאים אותו וחוסר זה מגיע לידי ביטוי ברעש שנשמע מרדיאטור החימום הפנימי שאליו מיתנקזים לא מעט מיים וזה בעצם נשמע לך מפתחי המזגן אני מניח.

:)
פורסם

זה נשמע לי הגיוני, שכן הרעש נשמע יותר בעליות.

אני בכל מקרה מחליף נוזל קירור אחרי החג (יש שם כרגע אלוהים יודע מה, הזמנתי פראפלו, אמור להיות פה יום רביעי-חמישי)

אחרי ההחלפה אני אדווח אם הסיפור נפתר או לא, ועד אז- תודה לכולם, שיהיה חג שמח.

פורסם

קראתי על בעיה כזאת בפורום של פיאט

לא זוכר כלכך מה היתה הבעיה ואני לא מצליח למצוא את השרשור בחיפוש

אני אמשיך לחפש ואם אני אמצא אני אגיד לך

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...