Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי פתרון להתקרחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד עם קרחת מתקדמת בגיל 22 אני גם מחפש פתרונות, באחד הפורום (שהוא דווקא יחסית רציני) קראתי על המלצות רבות לשילוב בין הפרופסיה למינוקסי ולשמפו ניזורל - מרשם לפרופסיה כבר הוצאתי, אבל לקנות לא קניתי, משהו אומר לי שאולי לא כדאי?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי השילוב של פרופסיה עם עוד תכשירים, אבל אני ניסיתי את פרופסיה כשנה וזה לא ממש עזר.

כנראה שזה תלוי במצב או כמו שאמרו כאן לפניי, זה נועד רק למנוע נשירה.

פורסם

יש שתי תרופות שעובדות:

פרופסיה שהאזהרה הגדולה על האריזה היא שזה יכול לגרום לאימפוטנציה.

regaine/rogaine שתי שמות לאותו מוצר,בטח בעיה של זכויות על השם.

כל האחרים עובדים על הכיס שלכם ולא על הראש שלכם.

לקנות מינוקסי 5 ישראלי זה יעיל כמו זיוף סיני של ויאגרה.

rogaine בארה"ב עולה בערך 1/4 מבארץ

אייל

פורסם
בגיל 22 אני גם מחפש פתרונות (...) משהו אומר לי שאולי לא כדאי?!

תגדיר מה זה בדיוק "פתרונות" ומה זה "כדאי".

מבחינה כלכלית, הכי כדאי שתשלים עם זה עכשיו, כשאתה עוד צעיר. חבל על הכסף.

אפילו ה"פיתרון" הכי טוב שקיים כרגע בשוק עובד רק כאשר נוטלים אותו,

ולכן קצת קשה לקרוא לו "פיתרון". אולי "פלסטר"?

(מה אני עושה פה בכלל? יש לי אפרו...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא הבנתי רק ממה אתה מבסוט? אתה רואה כבר תוצאות? הפסיקה נשירה?

גם אני באותו מצב,לי הרופא אמר שחייב להשתמש לפחות שלוש חודש בשביל לראות תוצאות כלשהם...

אני משתמש בזה:

http://www.rogaine.com/men/rogaine-products

מגיע בתור קצץ למריחה על הראש אפילו יותר פשוט לא משאיר סימן שיש משהו על הראש בכלל.

השתמשתי בזה עד שנמאס לי להזמין מחו"ל כל פעם,מה גם שהמחיר לא זול.:-(

הפסיק את הנשירה, כתבו שרואים תוצאות די מהר וזה נכון.

שוחחתי עם כ"כ הרבה אנשים וכולם אמרו לי שזה הדבר הכי טוב ונכון להרגע אני מסכים.

אני מעביר את היד בשיער ומושך וכלום, לפני זה לא הייתי צריך למשוך כדי לראות שיערות על היד.

זה לא אמור להצמיח שיער אלא רק לעצור את הנשירה.

אני אדווח לאט לאט.

haters will hate

פורסם

בוקר טוב.

אני אגיב פעם נוספת בשרשור הזה על מנת להבהיר שוב את דעתי(מנסיון לצערי) לכל אלו שחושבים לבזבז כסף על תכשיר זה או אחר ,או שכבר מבזבזים כסף.

אין פתרון להתקרחות,אולי וגם זה בספק יש תכשירים שדוחים את הקץ במעט וגם כל עוד משתמשים בהם (במידה והם לא פוגעים בבריאות כי אלו הם תכשירים כימיים לכל דבר).

תשלימו עם ה"קרעה" (כמו שמכנים אותי בעבודה),או שתעשו השתלה או שתרכשו פאה, כל שאר הכימיקלים הם כמו אקמול לסינוזיטיס, חוץ מאפקט פסיכולוגי אני לא חושב בכלל שהם עוזרים.

בהצלחה לכל הסקפטיים:-D

פורסם

אני טפו טפו לא קרח, אבל יש לי דוד, שחוץ ממיץ מרה של חיה מסכנה, ניסה את הכל, כבר המון שנים.

אני יכול להגיד לכם מנסיונו(שהוא עכשיו הולך עם ראש מגולח ;-) ). הריגיין למיניהם אכן עוזרים לעצירת

נשירה, או לעיכוב שלה, כך שבתור טיפול מונע זה יכול לעכב. מי שכבר נשר לו השיער, חבל לו על הכסף.

זה יכול גם להצמיח שיער, אבל השיער שזה מצמיח הוא שערות דקות מאוד וממש שקופות(והוא בעל שיער שחור)

ככה שזה לא רלוונטי, ומבחינת המטופל זה לא מצמיח שיער.

לגבי הפרופסיה, הוא הבין שמה שציינו כאן נכון, אבל הוא לא מוכן לקחת את הסיכון שיש בשימוש שלה, ושוב

זה מישהו שניסה כמעט כל דבר אפשרי, וחקר ובדק עשרות תכשירים, ואם הוא לא מוכן לקחת אותה,

אני מניח שהסיכון לא קטן שם.

פורסם
בתחום הזה לא הייתה שום פריצת דרך בשנים האחרונות,

ולכן אין שום מוצר שבאמת מצליח לטפל בזה. שום מוצר.

המקור להתקרחות הוא גנטי,

ועדיין אין טיפולים רפואיים מסודרים ומוכחים שכוללים

שינויים בגנים של בני האדם. משמע, אין טיפול להתקרחות.

אני די בטוח שיהיה בעתיד.

תתנחם בכך שזה מוכיח באופן חד-משמעי שאתה יהודי...

http://www.doctors.co.il/forum-1679/message-62162#message-62162

למה להטעות את האנשים?

אתה לא חי במאה ה19...יש היום המון אמצעים שעוזרים נגד התקרחות .

בכלל זרקו פה המון שטויות ,גם כאלה שאני לא בטוח שמקריחים והם סתם סתלבט ..:twisted:

אז מי שהתייאש ולא הולך עם אותם אמצעים שיבין שלא לכולם יש את אותו הגוף,כי סה"כ יש כאלה שכל האמצעים האלה עוזרים להם.

אם יש גם מספיק שערות בעורף אז אפשר לעשות השתלה ,אגב שלידיעתו של זה שציטטתי למעלה, התחום הזה מאוד התפתח בשנים האחרונות . היום הרופאים מסוגלים בעזרת הטכנולוגיה הקיימת לפצל כמה זקיקי שיער בשביל שההשתלה תיהיה פחות דלילה.

(שהעתיד הוא כמובן שכפול גנטי של זקיקי שיער -אם איך שהטכנולוגיה מתפתחת גם זה יגיע במאה הזאת..)

אז מי שרושם דברים שיברר וייתיעץ לפני שהוא סתם זורק שטויות:idea:

פורסם

השתלה זה ניתוח פלסטי.

בכל השרשור הזה דיברו על חומרים למיניהם שאפשר למרוח על הקרקפת.

יחי ההבדל הקטן.

אה, כן, וגם ניתוח פלסטי זה פיתרון זמני, רק יקר פי כמה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בוקר טוב.

אני אגיב פעם נוספת בשרשור הזה על מנת להבהיר שוב את דעתי(מנסיון לצערי) לכל אלו שחושבים לבזבז כסף על תכשיר זה או אחר ,או שכבר מבזבזים כסף.

אין פתרון להתקרחות,אולי וגם זה בספק יש תכשירים שדוחים את הקץ במעט וגם כל עוד משתמשים בהם (במידה והם לא פוגעים בבריאות כי אלו הם תכשירים כימיים לכל דבר).

תשלימו עם ה"קרעה" (כמו שמכנים אותי בעבודה),או שתעשו השתלה או שתרכשו פאה, כל שאר הכימיקלים הם כמו אקמול לסינוזיטיס, חוץ מאפקט פסיכולוגי אני לא חושב בכלל שהם עוזרים.

בהצלחה לכל הסקפטיים:-D

זה לא כימי , יש להם כמה מוצרים בסדרה ואני הזמנתי את ה"לא כימי" .

הסלוגן של החברה הוא : שיער בריא מתחיל בקרקפת.

יש מוצרים שהם כימיקלים ויש טבעיים, זה מצויין על האריזה.

הנה האתר :

http://www.nioxin.com/en/products/scalp--hair-care/system-5?xPos=-12

haters will hate

פורסם
זה לא כימי , יש להם כמה מוצרים בסדרה ואני הזמנתי את ה"לא כימי" .

הסלוגן של החברה הוא : שיער בריא מתחיל בקרקפת.

יש מוצרים שהם כימיקלים ויש טבעיים, זה מצויין על האריזה.

הנה האתר :

http://www.nioxin.com/en/products/scalp--hair-care/system-5?xPos=-12

אחלה.בהצלחה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי כמה חודשים של שימוש אני יכול לאמר בוודאות שהנשירה פסקה!

הלוואי והייתי מגלה את זה קודם לכן.

אולי גם צומח שיער, חברים היו אומרים לי יואו אתה מקריח, אני כבר לא שומע את זה יותר.

אז אני מבסוט.

haters will hate

• תוכן חדש...