Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי פתרון להתקרחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מהמחקר עסקתי גם בפרופציה וגם תכשירים אחרים נגד התקרחות אז מי שרוצה עוד פרטים או רוצה להתיעץ יכול לפנות כאן או בפרטי

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שמעתי שעם מערבבים דג חרב דג חשמל ודג פטיש עם מיץ מרה של חיה מסכנה בלילה מתי ירח מלא עושה גולגולווו

יהיה לי שערות כמו ג'יימס דין

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
כחלק מהמחקר עסקתי גם בפרופציה וגם תכשירים אחרים נגד התקרחות אז מי שרוצה עוד פרטים או רוצה להתיעץ יכול לפנות כאן או בפרטי

איזה מחקר?שתף לגבי הפרופסיה, אם יש לך משהו מעניין לספר.

מהנסיון שלי היא שווה כל שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש רק דבר אחד שעוצר נשירה.

הריצפה!

ישנם כול מיני תכשירים שמחזקים ומזינים את השיער,ונותנים לו לוק יותר יפה וזהו.

העיקר לקנות מחברות עם נסיון,כמו וולה ,לוריאל,חברות בנות 50 שנה ומעלה של נסיון בשיער ויצור מוצרי שיער.

יש מלא זבל בשוק!

פורסם

חברה יש הבדל מאוד גדול בין כל המכשירים למריחה של חברות קוסמטיות. לבין פרופציה שהוא כדור שהוא מאוד יעיל אצל רוב האנשים, הוא לא חף מבעיות שחלקן הועלו פה כבר א זה תופעות הלוואי אבל שוב הן לא קורות אצל כולם והן. והן בדרך כלל. הפיכות. הדבר השני הוא העלות והדבר השלישי זה התלות כלומר הכדור עובד כל עוד לוקחים אותו והוא בעיקר מונע נשירה. צמיחה מחדש היא אצל מעט מאוד אנשים והיא לא משמעותית.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אני שמעתי שעם מערבבים דג חרב דג חשמל ודג פטיש עם מיץ מרה של חיה מסכנה בלילה מתי ירח מלא עושה גולגולווו

יהיה לי שערות כמו ג'יימס דין

ענק !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לא הבנתי רק ממה אתה מבסוט? אתה רואה כבר תוצאות? הפסיקה נשירה?

גם אני באותו מצב,לי הרופא אמר שחייב להשתמש לפחות שלוש חודש בשביל לראות תוצאות כלשהם...

אני משתמש בזה:

http://www.rogaine.com/men/rogaine-products

מגיע בתור קצץ למריחה על הראש אפילו יותר פשוט לא משאיר סימן שיש משהו על הראש בכלל.

השתמשתי בזה עד שנמאס לי להזמין מחו"ל כל פעם,מה גם שהמחיר לא זול.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אצלי אחרי שימוש של בערך 5 חודשים בפרופסיה נעצרה הנשירה לחלוטין.

אבל האמת שלעולם לא הייתה לי נשירה מסיבית, אז אולי זה לא קנה מידה.

פורסם

בתור אחד שגם בדרך למצב של ברוס ויליס , גם אני נבקתי אם רופא לפני כמה שנים טובות והוא המליץ על פרופסיה של MSD .

אחרי חודש היות תוצאות אבל אז נפל לי האסימון שאני בעצם דוחה את הקץ ולמה סתם להכניס חומרים לגוף

ו"להתנגד" לגנטיקה שלי ?

ועכשיו שתגיע הבחורה שאומרת שקירח זה סקסי !! :twisted:

לפני מה שאני זוכר ההורומון ששולט על השיער נקרא "5 אלפא אר" הפרופסיה פשוט מכווננת את הייצור שלו .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יש הרבה שיטות טיפול, טבעיות וכימיות. יש כאלו שזה עוזר להם, במיוחד אם הם היצרנים והמוכרים של החומרים האלו.

הלכתי לחפש ברשת, ויש מלאן אפשרויות, אבל אין התקבעות מה טוב.

אפשר למרוח גם שמן זית או קוקוס (היה לפני כמה ימים שרשור איך לבחור קוקוס...).

אפשר להאשים את האוננות ויחסי מין (אז מה - שנפסיק בשביל עוד שערה?), אפשר לקרוא אצל הרמב"ם - שהיה איש מבריק וגאון ברפואה - על הנושא, אבל קשה לי להאמין שהוא עצמו התאפק כל החיים.

ראיתי בגוגל שיש דעות טובות על ד"ר שמואל גונן מבני ברק ושיטות הטיפול שלו. אם הוא האיש שאני זוכר כאדם סימפטי - הוא כירורג/מנתח שלפני הרבה שנים עשה ברית לבני (כי רצינו מוהל רופא שיעשה עם הרדמה מקומית). שם הצמיחה יפה מאוד...

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...