Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אלפא 145 עם אלטרנטור 80A. רציתי לדעת כמה אמפר פנויים נקרא לזה יש לי לנצל למגבר ושאר ירקות..

בקיצור כמה אמפר בערך צורך רכב עם אורות דולקים ומזגן?

אם זה משנה המצבר 65ah

נ.ב.

אין לי אמפר מטר צבת. ואני יודע שזו לא תשובה פונקט אבל בערך..

When God gives you lemons, you find a new God.

Alfa 145| Clarion CZ500| ZX1000 Black Edition| Hertz ES300| Hertz DSK 165

פורסם

בהערכה גסה - 15-20 אמפר. שים לב שזה לא אומר שיש לך 60 אמפר פנויים, כי ההספק של האלטרנטור הוא הספק מירבי ולא הספק קבוע.

כמו כן צריכת הזרם של המערכת תלויה בגודל ומספר המגברים - אבל לא פחות היא תלויה במצב כפתור העצמה...

בקיצור, כנראה שלא תוכל לקבל תשובה חד משמעית רק על סמך מה שאמרת כאן.

דני

פורסם

קח בחשבון שבסל"ד סרק זרם המוצא של האלטרנטור הינו בסביבות 40 אמפר, בסל"ד של 1500-1800 סיבובים לדקה הינו כ-85 אמפר קרי הזרם הנומינלי של האלטרנטור.

הבדיקה הכי טובה זה בעזרת צבת כאשר גם הווישרים עובדים (שמשה רטובה)+אורות גבוהים+מפוח על דרגה 4 (בינונית).

למרות כול זה ייתכן שבמצבים קיצוניים עדיין מערכת השמע שלך עלולה לגרום לצריכת זרם גבוהה מה שעלול לגרום לבעיות באספקת הזרם.

איזה כייף לי :)

פורסם

הקיצר כמו שאומרים בירידה בלי מזגן הכל יעבוד..

אני מאמין שכמו שהאלטרנטור לא נותן פול זרם תמיד כך גם המגברים לא צורכים פול קבוע,

השאלה המתבקשת כאן האם מצבר סטנדרטי של אכב יעמוד במחזורי טעינה ופריקה תכופים במידה ואני כן יחצה את הגבול של האלטרנטור??,ל

When God gives you lemons, you find a new God.

Alfa 145| Clarion CZ500| ZX1000 Black Edition| Hertz ES300| Hertz DSK 165

פורסם

אם תעמיס את האלטרנטור מעבר להספק שאליו הוא תוכנן גם מתח המוצא יירד מתחת למתח טעינה המומלץ של 13.8 וולט מינימום ואפילו מתחת למתח הנומינלי של המצבר שהינו 12.7 וולט דבר שבהחלט יגרום לפריקת המצבר ובעיות התנעת הרכב.

מצבר שמתח הקטבים שלו יירד מתחת ל-12.7 וולט יגרום לקיצור חיי המצבר.

במידה והאלטרנטור יעבוד פול טיים במקסימום צריכת זרם הדבר יגרום לקיצור חייו.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...