Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי 206 שנת 2003 1600 אוטו', מעוניין בחוות דעת על הבדיקה בבקשה.

מנוע:נזילת שמן מנוע,החלפת רצועת תזמון,תושבות מנוע פגומות,שריפת שמן,סימני מעבר לחץ למערכת קירור,דרוש תיקון מנוע,מערכת קירור לקויה,לתקן מערכת דלק כללית והצתה.

פליטה:כלום

היגוי:חופש חיבורי ציר קידמי,חופש מערכת היגוי,כוון פרונט

קפיצים:בולמי זעזועים חלשים

שלדה:תקין

בלמים וצמיגים,מחוונים ותאורה:תקין

העברת כח:גיר זקוק לתיקון שסתומים והחלפת שמנים

כמו כן זקוק לטיפול 90K.

בתודה מראש לכל העוזרים

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי אחי

אל תתקרב לרכב הזה, רק צרות הוא מביא

לקחתי לפני שבוע וחצי לבדיקה בקומפיוטסט פגו 206 וכמה שהאוטו שמור עם קילומטרז פחות מ60אלף קמ, לאוטו היו כל כך הרבה פגמים שעדיף להתרחק

אני במשך שבועיים-שלושה הייתי חם על פג'ו 206 ובסוף בהמלצת המון אנשים בתחום ירדתי מזה

פורסם

רכבים נראים לרוב כמו שהבעלים שלהם שמרו וטיפלו בהם. אין הפתעות.

יש רכבים שרגישים יותר ופחות להזנחה פושעת. 206 דווקא יש הרבה אקזמפלרים שם בחוץ, לכן אין סיבה שתינעל דווקא על הרכב הנ"ל, אלא אם כן תוכל להגיע עם בעל הרכב לעמק השווה, מה שיצריך ממנו הורדת מחיר משמעותית. לתיקון הליקויים שנמצאו.

קח בחשבון שעניין השסתומים בגיר, אם באמת הם דורשים החלפה מדובר רק כאן על הוצאה של 3,000 ש"ח -\+ מחלה ידוע בשנים האלה, שנפתרה כמדומני מ2004 לאחר שהחליפו את ספקית השסתומים לגיר.

לכן לדעתי הכל תלוי במידת ההתגמשות של בעל הרכב.

אם אתה בכל זאת מעוניין ברכב, קח אותו למוסך מורשה פיג'ו, הוצאת היסטוריית טיפולים לא תזיק, וקבלת הצעת מחיר לתיקון הריג'קטים שנמצאו.

משם תתקדם.

בהצלחה ותעדכן.

פורסם

אני במשך שבועיים-שלושה הייתי חם על פג'ו 206 ובסוף בהמלצת המון אנשים בתחום ירדתי מזה

תפטר את היועצים שלך, הם נתנו לך עצת אחיטופל.

מעניין לקרוא שלמרות שהניסיון שלך עם פיג'ו 206 די אפסי, אתה קובע שהרכב מביא רק צרות. מה אני אגיד, אבחנה מדעית מדויקת.

לפותח השרשור -

במקרה הספציפי הזה כדאי לבדוק היטב את ההערות לגבי בריחת הלחץ שאינה אופיינית למנועים האלו בקילומטראז' כזה. ההערה לגבי הגיר האוטומטי לא מדאיגה אותי, הרי בכל מקרה היתה מופיעה שם הערה כלשהיא על תקלה בגיר האוטומטי. אבל אם כבר ניגשת למוסך כדי לבדוק את מצב המנוע, בקש שיבדקו גם את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תפטר את היועצים שלך, הם נתנו לך עצת אחיטופל.

מעניין לקרוא שלמרות שהניסיון שלך עם פיג'ו 206 די אפסי, אתה קובע שהרכב מביא רק צרות. מה אני אגיד, אבחנה מדעית מדויקת.

צביקה הרי ידוע הדבר שכאלה "מומחים" קיימים למכביר.

אצלי יש 205 כבר 6 שנים, ילידת שנת 94. אני מטפל ברכב כמו שעון כל שנה, לא מזניח ולא מחפף והרכב מחזיר לי בהתאם.

טוב, חוץ מאלטרנטור משוגע :-P אבל נוחות, הנאה מנהיגה וקשר עם הכביש. גם עולים כסף. לא? :lol:

פורסם

ניגשתי למוסך מורשה עניין השסתומים מסתכם בכ 2000 ש"ח,אוסיף ואומר כי זה הדגם עם הסאן רוף וגם הוא עובד אבל מקרטע ואין לי מושג כמה עולה לתקן דבר כזה.

כמו כן המוכר מוכן להוריד כ12000 אלף שקל מהמחירון.

ויש ספר טיפולים מלא עד היום.

פורסם

חזור למוסך המורשה וקבל הצעת מחיר לתיקון כל הריג'טקטים.

לעניות דעתי, אם תגיע לפחות מ 12,000 ש"ח ובמילא תכננת לקנות את הרכב במחירון, מדובר בעיסקה טובה.

אם אתה מאיזור תל אביב - ממליץ לך לפנות למוסך גבע ברחוב התושיה 24, חיים ונושמים פיג'ו-סיטרואן עם צוות הגון וישר שלא פגשתי כמותו בעבר.

בהצלחה,

גיא.

פורסם

3 חברים שלי קנו פיזו 206 "שמורה" מיד ראשונה (כי זה אוטו יפה)

שלושתם לא הקשיבו לי כשאמרתי להם להתרחק מהרכב :

הראשון : כבר שנתיים עם האוטו והוציא כבר 20K בערך על תיקונים ובעיות (אני לא מדבר על בלאי טבעי) (2001 ידני)

השני : בערך כבר 4 שנים והוציא כ -12K תיקונים ובעיות . (2003 אוטומט)

השלישי : רק חצי שנה ובינתיים בסדר למרות ששלשום היא התחילה להיתחמם לו קצת . (לא זוכר איזה שנה ניראה לי 2001 אוטומט)

צירוף מקרים נדיר ? לא בטוח .

דרך אגב גם אני חושב שהאוטו יפה אבל לא בגלל זה קונים רכב

פורסם

לשלטונות (לאישה) יש 206 1400 אוט' מודל 2002 עם 90.000 ק"מ , האוטו אצלה 4 שנים וההוצאה היחידה עליו היא דלק ...

בערך מיכל בשבוע , האוטו עושה פעם בשנה טסט וטיפול ועובר במכה ראשונה , למעט בלאי מינימלי בכסא הנהג אין לאוטו שום תקלות והוא משמש כרכב שני בבית , המלצתי היא דווקא ללכת על מנוע 1400 כיוון שאלו ידועים באיכות , לגבי נוחות ---- אחחח , אין כמו הצרפתיות .... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

המצב הכללי לא נשמע משהו, אבל- אם הוא מוריד לך 12000 ש"ח מהמחירון (ונשמע שאתה יכול לגרד עוד אלפייה), בהערכה גסה הייתי אומר שאחרי כל התיקונים שתצטרך לעשות, ישאר בכיסך עוד כסף מסכום ההורדה. ואז יהיה לך רכב במצב טוב מאוד, לאחר ישור קו אופטימאלי עם ק"מ נמוך וללא תאונות ופגיעות.

נשמע לי כעסקה סבירה בהחלט. תשאל את עצמך: אם הרכב היה במצב מצויין, מה המחיר שהייתה מוכן לשלם עליו? אם זה קרוב למחירון אז יש לך כאן פתח לסדר את הרכב פיקס מבלי לחסוך, לדעת בדיוק מה החלפת ותיקנת, ועדיין להשאר עם קנייה טובה ובמחיר נמוך מהמחירון.

ול MB3, ד"א הכרתי כמה עונדות "שמורות" שקנו אותן כי הן "רכב ספורט" ושהאכילו מרור את הקונים, וזה מבלי לדבר על כך שהעונדה (סיוויק האצ'בק במרבית המקרים), אינו רכב ספורט ואפילו לא יפה (לדעתי). האם זה צירוף מקרים? יתכן כי סה"כ הונדה הוא רכב טוב מאוד, אמין, חזק ועוד. אז היו כמה כבשות שחורות שנפלו בידיים לא טובות. להזכירך ה206 לדורותיה היא הרכב הנמכר ביותר של קונצרן פז'ו-סיטרואן ולא בכדי. אתה פוסל כאן דגם שלם על סמך מדגם לא מייצג (מה גם שנראה לי שהנתונים מעט מופרכים, אם כי 3000 ש"ח בשנה כפי שהבאת באחת הדוגמאות, נראה לי סכום סביר בהחלט), מבלי שנדע עוד פרטים. זה נקרא לעשות עוול במקרה הטוב או להוציא דיבה (אם יש דבר כזה כשמדובר ברכב), במקרה הרע.

כדאי שנפסיק עם ההכללות ונדבר לגופו של עניין.

ולמתייעץ נשמח לעידכונים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

היי אחי

אל תתקרב לרכב הזה, רק צרות הוא מביא

לקחתי לפני שבוע וחצי לבדיקה בקומפיוטסט פגו 206 וכמה שהאוטו שמור עם קילומטרז פחות מ60אלף קמ, לאוטו היו כל כך הרבה פגמים שעדיף להתרחק

ה206 רכב מעולה,אם על סמך רכב אחד אתה פוסל את כל הדגם אתה לגמרי לא רציני וככה גם יתייחסו לתגובה המצחיקה שלך.

פורסם
ה206 רכב מעולה,אם על סמך רכב אחד אתה פוסל את כל הדגם אתה לגמרי לא רציני וככה גם יתייחסו לתגובה המצחיקה שלך.

הבעיה שהרבה אנשים דווקא מתייחסים לתגובות לא רציניות מאין אלה ברצינות וחבל.

פורסם

תודה לכולם על התגובות כרגע המשא ומתן נע בין 12-15 אלף מתחת למחירון ואם הנתונים שהצגתי לא הרתיעו אף אחד מלבד מספר פיגופובים למינייהם נראה לי אני ירכוש את הרכב ויתענג על רכב לאחר יישור קו מלא, (או שלא???):?

• תוכן חדש...