Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש חכם אמר לי פעם "הרכב הוא לא הבעיה, הבעיה היא המכונאים בארץ ישראל"

חביבי, כל גאון חושב שהוא מכונאי, אנשים מפרקים רכבים מתחת לבית בלי טיפת ידע, אנשים עושים קומבינות, והתוצאות האלו נראות טוב טוב בכל יום.

ואתה יכול לחפש בפורום טכני, ראיתי לא פעם אנשים שביקשו הדרכה להחלפת בלמים בבית, נו באמת, דרך האינטרנט ללמוד החלפת בלמים ?

רכב שטופל כראוי, בידי בעל מקצוע מבין ויודע, יראה אמינות מופלגת, ואני מכיר 206 שנכנסת למוסך פעם בשנה, לטיפול וטסט, לרכב יש כמעט 300 אלף קמ והוא מודל 2002, מה אתה רוצה להגיד על זה ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אני בטוח לא יגיד לך שאתה משקר או מחרטט .

וכמו שכבר כתבתי בכמה הודעות בשירשור הזה,

לא פסלתי את כל דגמי הפז'ו כתבתי 3 דוגמאות של חברים שאם תשאל אותם מצטערים על הרגע שקנו את הרכב הזה ומכל מיני סיבות לא רק תיקונים.

אם אתה מכיר דוגמאות אחרות זה בסדר גמור, הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי זה שלפי הבדיקה של הרכב, הרכב לא הכי שמור וכמו שאתה אמרת, רכב שלא טופל כראוי ימשיך לעשות בעיות כאלה ואחרות.

פורסם

היי, תשים לב שאני לא התייחסתי לרכב שאליו מדבר פותח השרשור, למען האמת אני אפילו לא שמתי לב איזה דגם הוא בדק, אני התייחסתי להכללות של "206 זה רכב חרא", היות ויש ל206 דגמים פשוטים ומצויינים, שיתנו תמורה יותר מאשר כל רכב אחר בקטגוריה.

ואני אקח אותך לנקודה אחרת לגמרה:

חבר הפורום אוראל, אשר נוסע מזה כשנים רבות על סקודה פאביה, מבסוט עד הגג, באחד הרכבים שלו נפל על "לימון" והחלל מקלל ומשמיץ את המותג מכאן ועד לפלנד הרחוקה, לאחר שהוחלף לו הרכב, נכון שוב לסקודה חדשה, חזר החיוך לפניו והוא מאושר ומתכנן את הרכב הבא.

אז 3 אנשים מכלל האוכלוסיה לא מהווים מדגם מייצג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי הסאנרוף ב 206 - צריך לבדוק מה בדיוק דפוק שם - יש שם כמה גורמים פוטנציאליים - המנוע שזה יקר באזור ה 2K.

יש שם גם את ה"חיווט" שנוהג להתבשל בשמש הישראלית שזה פחות נורא ויש גם משהו שנקרא ממסר.

קירטועים זה בדיוק הסממנים הראשונים לגסיסתו.

קיצור, יש לאבחן את הבעיה בזהירות ותשומת לב - סה"כ התיקונים לסאן רוף יכולים להגיע גם לאזור של 6 אש"ח במוסך מורשה.

M B3, ברשותך, מה גרם לחבריך אכזבה קשה מהרכב, מעבר לתקלות שציינת.

אגב, גם ברכב שלי (206 - אבל אחת שהיא לא מקוללת) נשברה הידית הילוכים, זה באמת תקלה די מצחיקה, אבל מה שבאמת מצחיק זו ההצעה הדמיונית שמקבלים על התיקון במוסך מורשה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה תודה תודה על התגובות והעצות.

העסקה נסגרה, הבעלות הועברה והכל תקין מחיר סופי 22k

תחילת מבצע יישור קו מאסיבי יוצא לפועל, אם למישהו יש טיפעם אני פתוח להצעות.:-D:-D:-D

קורולה 1.6 2002, גולף 2.0 2004, 206 1.6 2003, איביזה 1.6 2010

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי עשית רכישה נכונה.

כבעליה של 206 XS שנת 2003 כבר שנתיים, אני יכול להעיד שמדובר ברכישה מעולה.

כמובן שיש לבדוק האם הרכב שמור וכו' (כמו כל רכב שמעוניינים לרכוש).

קטן, זריז, חסכוני, נראה טוב ופשוט כיפי לנהיגה.

תהנה!

• תוכן חדש...