Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

החלפת מים במזדה MPV 2000


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

 

התחדשתי ב MPV שנת 2000 ואני רוצה להתחיל יישור קו . החלטתי להתחיל מהחלפת נוזל הקירור.

 

רציתי לברר האם ב-MPV יש ברגים לניקוז אוויר בתהליך ? או שמספיק לרוקן מהבורג התחתון של הרדיאטור ולמלא מחדש ?

 

תודה ושבת שלום..

פורסם

תפתח את הצינור רדיאטור התחתון ותן לנוזל קירור להתרוקן עד הסוף, לאחר מכן תכניס צינור השקיה בלחץ בינוני לפתח המילוי ברדיאטור(לא למיכל העיבוי) כאשר הצינור רדיאטור התחתון משוחרר, כך אתה שוטף את הרדיאטור מחלקיקים קטנים.

 

לאחר שכל מים יתנקזו חזק את הצינור למקומו ותמלא נוזל קירור איכותי ברדיאטור עד הסוף, ובמיכל העיבוי עד קו MAX, תניע את המנוע כאשר הפקק רדיאטור פתוח, תריץ את המנוע קבוע על כ2500סל"ד למשך כדקה ותוך כדי תשלים נוזל קירור ברדיאטור, לאחר מכן סגור את הפקק, תן למנוע לעבוד בסרק עד שהמאוורר יכנס לפעולה ותוודא שאין נזילה ושהמנוע לא מתחמם.

 

בימים הקרובים לאחר החלפת נוזל קירור יתכן ויחסר לך מעט נוזל קירור עקב אוויר שמתנקז לבד מהמערכת, לאחר שהמנוע מתקרר לחלוטין בדוק שלא חסר נוזל קירור(בפקק של הרדיאטור וגם במיכל עיבוי)

פורסם

במזדה MPV מילוי נוזל הקירור מתבצע דרך מיכל העיבוי. כך בנויה המערכת. תן לרכב להגיע לטמפ' עבודה ואז תסגור את פתח מילוי המיכל.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

×
×
  • תוכן חדש...