Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש המלצה לצמיגים שקטים ונוחים בפיג'ו 307 שנת 2002 דגם xs שלוש דלתות.

המידה: 205/55/R16

תקציב של 500 שקל לצמיג, עדיפות לכמה שיותר זול.

בתודה,

רועי.

פורסם

צמיג שקט, נוח ולא יקר במידה שלך זה פאלקן ZE912:

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=1&r=16&a=55&s=205&m=3&CarType=1

נותן תמורה מצויינת למחיר.

יותר זול מזה יהיו רק צמיגים סינים (אני לא ממליץ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אצרף רשימת צמיגים איכותיים במידה שלך.

תעשה סקר פנצ'ריות, יש סיכוי טוב שתמצא מחירים יותר זולים לאותם הדגמים.

בגדול, 375 ש"ח על פאלקן במידה שלך זה מחיר לא רע, וזה מחיר שמפרסמת פנצ'ריה מר"ג שאני מכיר וממליץ, שעובדת עם האתר.

http://www.tires4u.co.il/default.asp?search=1&iGarageID=&ar=0&r=16&a=55&s=205&sc=&CarType=1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק עכשיו ראיתי שהאתר הזה שינה את הפורמט, ולא ניתן יותר לצרף לינקים לאחר סינון של הדגמים.

לא כל הצמיגים שבלינק הם טובים.

ארשום לך דגמים מומלצים ידנית מתוך הלינק (מהזול ועד יקר, עד 600 ש"ח לצמיג, בערך):

GOODYEAR NCT 5

DUNLOP DIGNOS

FALKEN ZE 912

KLEBER DYNAXER HP2

PIRELLI P6000

MICHELIN ENERGY SAVER

GOODYEAR EFFICIENT GRIP

GOODYEAR OPTIGRIP

YOKOHAMA A.DRIVE

CONTINENTAL SPORTCONTACT

GOODYEAR EXELLENCE

MICHELIN PILOT PRIMACY

פורסם

a drive של יוקוהאמה צמיגים בינוניים-. אם אתה לוחץ אני ממליץ על קונטי ספורטקונטקט, צמיג מעולה שמאריך ימים

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...