Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אתה מתכוון להתקין אותו?

בדקת איזה מתח צריך להזין לו, ובאיזה זרם?

למה אתה חושב בכלל בכיוון הזה?

מתחדשת*

פורסם

כי בשישי האחרון עשיתי מסיבה, השכרתי 2 דומים עליו, ברמה הרבה פחות טובה.

העוצמה, אפילו האיכות, לא שמעתי אפילו במערכות של 20 אלף.

אז מה לבדוק לפני קנייה של 2 כאלו ומה עוד צריך להוסיף?

פורסם

קח בחשבון שאם הוא 220V תצטרך למצוא חשמלאי שיבנה לך ספק חדש בשבילו, היתי משאר שזה עבודה של כ1K שקל בתנאים אידיאלים.

אודי A4

דימה.

פורסם

אז אוקי, הנה פרטים על הרמקול.

Power: 300W+100W Active 2 way full Range

של:Protech Pro speaker Ts360A

בסוף זה לא מה שנתתי בקישור, מה שציינתי למעלה.

מה צריך להתחיל לקנות מלבד הרמקול עצמו?

תודה.

פורסם

מסכים עם אלקס זה רמקול שנועד לעשות רעש,למלות את השטח בכמה שיותר רעש ומהומה ללא הרבה איכות,נומאר ושמת אותו בבגז' איך אתה חושב שתישמע אותו שהבגאז' יהיה סגור? את הפוור תרגיש אוקיי,אבל את הטוויטר השופרי..נומאר שתפספס קצת,זה לא בנוי לרכב..

מה התקציב שלך בכלל לרמקול הזה ראיתי שהוא יקר בערך 3אלף שקל,אתה יכול להרכיב משהו נחמד מיד 2 ולקבל תוצאה מעולה.ככה אני הייתי עושה לפחות..

גינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה לדעתי כמו גלנספור שנאמר מעלי בכסף שאתה משקיע על זה אתה יכול לקנות מערכת לא רעה.

שוב חבל על המחשבה ועל הכסף מיותר מאוד!

בהצלחה!

my car - colt 1.6 150 HP

• תוכן חדש...