Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רכב לבדיקה (קליאו ספורט MK2)

ויש מספר דברים שהדליקו נורות אדומות, נקבע ליום ראשון לבדוק את הנושא לעומק במרכזי, אשמח להתיחסות ממביני ענין.

לא אציין את הכסתחים הרגילים אלא רק את מה שדרש התיחסות

מנוע\מערכת דלק\מערכת קירור\מערכת הצתה - ... צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, לתקן סיבובי מנוע לא יציבים, סימני מעבר לחץ למערכת קירור - ראש מנוע, התחממות יתר במנוע, לתקן קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לנקות/לתקן מערכת קירור, לתאם מנוע (למה הכוונה ? :|)

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות גבוה - תיקון תאונה בחזית, הוחלף פח חזית ומולחם לשלדה, תיקונים בדופן פנימית תא מנוע\גשר עליון. במשמעות נמוכה הופיעה מעיכות בקורות תחתית, מעיכות סף ימין\שמאל פגיעות פחד ופגמים בצבע.

למי שמכיר את הרכב כונת המשורר (הבוחן) היא שהוחלף הפח הקדמי של החזית והולחם מחדש לשלדה, יש כאן ירידת ערך ואת זה צריך לבדוק עי שמאי רכב, השאלה עד כמה הנושא הזה קריטי במכירה עתידית בעוד שנתיים - 3 , מה גם שנאמר שהוחלף יחד עם כל זה הכנף והמכסה מנוע שזה מתחיל להדליק נורות אדומות שהוחלפו יותר מדי חלקים.

הבדיקה המשיכה עם עוד מספר כסתחים רגילים, רק מוזר שזה לא נרשם בבדיקה נאמר לי בעפ עי הבוחן שצרים לבדוק את משאבת הדלק ויש מצב טוב שצריך לעשות אינפוזיה למזרקים שבגללם הרכב רועד, ויש מספר חיישנים שצריך לבדוק בחיבור מחשב במורשה של רנו (WTF אז בשביל מה שילמתי על בדיקה, הייתי הולך כבר לרנו מלכתחילה)

אני כבר לא יודע מה לעשות זה כבר הרכב השני, המחיר שסוכם מראש הוא גבוה מהמקובל ומהנדרש ביד 2 ועכשיו זה כבר מתחיל לעלות כאן תהיות לאן להתקדם מכאן. יש גם הפרשי קומפרסיה זניחים שגם הם יבדקו ביום א', השאלה אם יש טעם בכלל להמשיך לבדוק תרכב או שפשוט להתקדם הלאה, מבחינת פנים הרכב הוא חדש נקי ומצוחצך, אבל חיצונים אינספור שיפשופי חניה ושריטות על פח הרכב.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

המוכר ביקש מעל המחירון על הגרוטאה הזאת? היית נותן לו משהו אחר על הזמן שבזבז לך.

הרכב עבר תאונה רצינית מקדימה שכוללת הלחמות בשלדה. עזוב לרגע ירידת ערך, הרכב לעולם לא יחזור להתנהג כמו במקור ובמקרה של תאונה הוא יפגע בצורה משמעותית יותר.

לא בדקת עם המוכר אם השלדה נקייה או שידעת על זה מראש?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הסיפור של הרכב עצמו הוא הזוי (כלומר של היד ה1) והוא אומר שהיד הזו עשתה תאונה (בחורה) והוחלף הפנס הקדמי, מסתבר שזה לא רק פנס, זה היה המכסה מנוע וכנף, למי שמכיר את הרכב בקדמה שלו יש פח חזית שמחולק ל2 והם יושבים על הקורות אורך של השלדה, אחד מהפחים הללו הוחלף והולחם אחד חדש לקורות, הבוחן אומר שמבחינה בטיחותית והתנהגות רכב אין כל השפעה, הוא אומר שזו תאונה זניחה עם השפעה גדולה על המחירון בגלל המיקום שלה - הוא לא הסכים לשערך על מה מדובר והתעקש שאפנה לשמאי רכב שיעריך בכמה ירידת ערך מדובר כאן. אציין ואומר שהמוכר היה סופר מופתע ממה שהוא שמע.

אגב בבדיקה הוזכר שהמנוע עבר התחממות בעבר, האם מדובר בכסתח או שבאמת הרכב בעבר התחמם? בבדיקה הראשונה (קליאו אחרת) לא הוזכר המשפט הנל.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

בנושא המנוע, ייתכן והרכב עבר התחממות בעבר, ועכשיו תיתכן בריחה של קומפרסיה למים. צריך לעשות בדיקת לחץ הפוך כשהמנוע חם! כדי לבדוק את זה לעומק, אך גם ייתכן והבוחן טעה. אל תיקח את האוטו בלי לבדוק את זה, אתה לא רוצה להיכנס לפרוייקט שיפוץ ראש, לא נחמד בכלל.

לגבי השלדה, לא סוף העולם אבל לא זניח לגמרי, שווה להתייעץ עם שמאי לגבי סוגיית הסחירות העתידית, כי זה עלול להוות בעיה. אני הייתי מציע לשלם לפחח כמה שקלים כדי לקבל עוד חוות דעת .

כמה ק״מ יש לרכב הזה וכמה המוכר מבקש מעל המחירון?

פורסם

את הרכב הבא הייתי מציע לך לקחת את הרכב לבדיקה במוסכים שמתמחים ברכב מסוג זה ובבדיקה אצל פחח, עדיף לדעתי מאשר מכון בדיקות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...