Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במתחם של יינות ביתן באזור התעשייה הישן, יש זגג.

הוא נמצא באמצע המתחם (קשה לי להסביר במילים אחרות).

עשיתי אצלו כמה תיקונים בכמה רכבים, אבל אני לא יודע לתת רפרנס בנוגע למקצועיות והמחיר שלו מכיוון שלא הייתי אצל זגגים אחרים.

פורסם

הזגג ש-slash מדבר עליו נקרא קוקטייל ריפודים. בעבר התעסק ברפדות בלבד ועכשיו מתעסק גם בשיפוץ מנגנונים של חלונות חשמל וכו'.

קוראים לו יוסי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הייתי אצלו היום - היה סגור, אז מצאתי מישהו אחר.

ולמי שקורא את השרשור הזה בעתיד -

השוק מתחלק ל-2:

1. אלו שמחליפים מנגנון קומפלט, אפילו לא בודקים מה - זה מובן כי המנגנון מגיע כחלק קומפלט מהמפעל. המנגנון מורכב מהמון חלקים כאשר לכל רכב יש את החלק האופייני שמתקלקל אצלו - כאן בד"כ תשלמו פחות על עבודה אבל יותר על מחיר המנגנון, מה גם שאם אתם קונים מנגנון לא מהחברה, תקבלו את הכל תחליפי כאשר 95% מהמקורי שלכם שתזרקו הוא בד"כ במצב טוב.

2. אלו שמפרקים את המנגנון לגורמים ומחליפים רק את הפלסטיק שנשבר - כאן יש יותר עבודה ולכן היא מרכיב גדול יותר בחישוב, החלק התחליפי שתקבלו יהיה רק במקום הפסלטיק שנשבר וכל שאר המנגנון נשאר מקורי.

אני הלכתי על אופציה 2, כי במקרה שלי היא יצאה זולה יותר.

בערך שליש לעומת מנגנון חדש מהחברה.

נראה אם זה ישתלם בעתיד, גם ככה זה חלון שבקושי מישהו נוגע בו :?

• תוכן חדש...