Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמה זמן פחות או יותר אמורה לקחת התקנה של של שני סטים של קומפוננטים (מאחור ומקדימה), סאב, HU, מגבר

ואטימה של 4 דלתות בסיאט איביזה SC? אני אציין שמדובר בהתקנה פדנטית.

מתקין ביקש להשאיר את הרכב אצלו ליומיים, זה נשמע הגיוני?

תודה.

פורסם

נשמע הגיוני מאוד,אצלי באיביזה הקודמת היתה בעיה בהתקנת הרמקולים שדרשו הכנת הגבהה מדוייקת,גבר לכשלעצמו לוקח זמן,מן הסתם יצטרכו לחווט את האוטו שלך בשביל ההתקנה,איטום לוקח זמן,כיוונים,סגירת הדיפונים ועבודה פדנטית בשביל לא לשבור שום דבר.

בקיצור תהיה רפוי,זמן ההתקנה הוא הגיוני,מקסימום אתה יכול לבקש ממנו לשים את האוטו על הבוקר ובסוף יום לקחת אותו,ולהחזירו למחרת.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

תודה! דברתי עכשיו עם יוסי מעילית קאר אודיו והוא אמר דברים דומים, כמו כן שלאיביזה ספציפית יש בעיה עם הדלתות והאיטום

שם הוא בעייתי + .

פורסם

זה נורמלי לחלוטין.

גם הרכב שלי היה 3 ימים בהתקנה, לקח הרבה הזמן יחסית, התקנות, פלטות מעץ, חיווט,

בקיצור לקח הרבה זמן.

אין לך מה לדאוג, זה נורמלי לחלוטין.

אני פשוט לקחתי את הרכב בסוף היום והבאתי לו למחרת.

שיהיה לך בהצלחה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

בכיף ברגע שזה יהיה מוכן :)

האמת שההתקנה דיי פשוטה חוץ מטויטר ב"דלתות" (ibiza sc אין ממש דלתות) האחוריות, אין מקום לטויטר ואני מניח שצריך

ליצור אחד. אני גם מאד מתלבט בנוגע לאיזה HU לבחור. אולי זה הזמן להתייעץ :)

ברשותי מגבר genesis profile 5, סאב morel ultimo, קומפוננט קדמי morel dotec ovetion, קומפוננט אחורי של הרץ שאני לא זוכר את שמו :?. הHU שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא alpine ida-x305 שהוא בעצם ממש לאיפוד. הסאונד שלו מדהים וההתממשקות מהירה וחסרת בעיות. ה"בעיה" היחידה שלי איתו זה עניין אסטטי בלבד, אני רוצה להתפנק על דאבל דין עם ג'י פי אס (ואפשרות לשנות את הצבע של האינטרפייס לאדום :wink: ).

איזה HU ממליצים? אני מאד מאד אוהב את הסאונד של אלפיין אבל לצערי HU שכולל ג'יפי אס והתממשקות מלאה לאיפוד לא בתקציבי.

אני רוצה התקנה, HU ואיטום של כל הדלתות ונראה שהתקציב שלי (10000 שח) לא מספיק, אני בכל מקרה אקפוץ מחר ליוסי

לשמוע מה שיש לו להגיד, אבל ממש לא בא לי להוציא יותר מעשרת אלפים שקל.

פורסם

הלוואי והבעיה הכי גדולה בדלות האלה הייתה בגלל הטוויטר. כל הדלת בנויה בצורה הזויה, ולכן הפירוק וההרכבה הם סיוט. זה מה שמסבך למעשה את ההתקנה.

פורסם

אחינו תכין את הכיס.

למה אף אחד לא סובל לעשות איטום לאיביזה כזאת זה פשוט סיוט שאי אפשר להבין עד שעושים את זה.

כמו כן בעיקר ביגלל זה הייתי ממליץ לך להיות נוכח בזמן האיטום אלה אם כן אתה מכיר ממש טוב את המתכין :lol:

פורסם
אחינו תכין את הכיס.

למה אף אחד לא סובל לעשות איטום לאיביזה כזאת זה פשוט סיוט שאי אפשר להבין עד שעושים את זה.

כמו כן בעיקר ביגלל זה הייתי ממליץ לך להיות נוכח בזמן האיטום אלה אם כן אתה מכיר ממש טוב את המתכין :lol:

זו עוד סיבה שאני רוצה לתת ליוסי מעלית קאר אודיו לעשות את העבודה, יש לו פה שם של אחד שלא משחק בשטויות. אני מעדיף להוציא אקסטרה על עבודה לא מתפשרת.

למי שמכיר אותו, הוא יזרום אם אני אבקש ממנו לצלם בפלאפון את השלבים של ההתקנה? :lol:

פורסם

אחרי שנה אם הסיוט הזה (הדלתות) אני אומר אזבו איטום !

תעשו תיבות מפיבר בדיפון, עדיף מאשר לאטום ואחרי זה להתחרט ולהשקיע שוב.

• תוכן חדש...