Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורו ברשותי פיזו 307 SW הדגם עם ה 7 מקומות ועם השנים האוטו צבר כמה שריטות שלא באשמתי אבל אין מה לעשות לאנשים לא אכפת.

אשמח עם תמליצו לי למקום שייטפל בשריטות וירענן את הצבע .

אשמח לשמוע גם על העלויות .

מחפש משהו שבין רמלה ללוד ורחובות.

• ספונסר פורום
פורסם

אמנם לא בין רמלה, לוד ורחובות אבל עדיין שווה ביקור - קלין קאר. בקישור שנתתי תוכל להתרשם מלא מעט טיפולים מוצלחים שנעשו במקום. המחיר משתנה בהתאם לכמות העבודה הנדרשת, עדיף שתרים להם טלפון ותברר.

פורסם

את קלין קאר אני מכיר, לדעתי אין לי סיבה לשים על הרכב את המחיר שהם מבקשים מישום שבעוד כמה חודשים לדעתי לא ירגישו הבדל שעשיתי זאת.

מחפש עבודה איכותית אבל אל במחירים כאלו.

פורסם

אם לא שווה לך להשקיע כמה מאות שקלים בשביל שהרכב שלך יראה נורמלי,אז מה אתה רוצה??

לשלם מאה ש"ח ושהרכב יראה חדש?!

מדובר בהרבה עבודה קשה,להעלים את כל ה"מחלות" שהרכב ספג בכמה שנים.

פורסם

אני מוכן להשקיע סכום של כמה מאות אבל רדרישה של 1100 ש''ח לביצוע כזאת עבודה ניראלי מוגזם.

מוכן להשקיע חצי מיזה ואפילו טיפה יותר ,הדבר ניראלי הגון ביותר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
אני מוכן להשקיע סכום של כמה מאות אבל רדרישה של 1100 ש''ח לביצוע כזאת עבודה ניראלי מוגזם.

מוכן להשקיע חצי מיזה ואפילו טיפה יותר ,הדבר ניראלי הגון ביותר.

איך אתה קובע מה הגון? יש לך את הכלים לבדוק כמה שווה העבודה שמתכוונים לבצע אצלך?

אם אתה כזה חכם וחושב שהמחיר מוגזם - תעשה את זה בעצמך (די בקלות אם השריטות לא עמוקות - קוראים לזה פוליש)

כשאתה ניגש לבעל מקצוע הדרך היחידה להעריך את הצעת המחיר היא לדעת את שלבי העבודה ואת פרטיה ולקבל 3 או 4 הצעות מחיר על אותה העבודה בדיוק.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...