Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זהו הסוף למלחמה במחירי הדלק ?

מה עושים לעזאלזל איך נלחמים בדבר הזה ?

אני עוב דכל היום והגעתי למצב שרוב הכסף הולך לדלק יש לי חבר שהוא נהג מונית

שהחליט שהוא לא יכול יותר והלך לחתום אבטלה ! נו זה מה שהמדינה היפה שלנו רוצה שאנשים יתחילו פה לעזוב עבודות ולחתום אבטלה

חשוב לציין כי הוא אדם מבוגר שהתייאש מלעבוד כל היום וכל הלילה ואז לשלם חצי מהקופה על הדלק

:cry:

פורסם

קודם כל לגבי נהג המונית. אתה יכול להסביר לי משהו בבקשה. אם המונית לא שלו והוא רק נהג שכיר אז אין לו בכלל על מה להתלונן שהרי הכסף לא יוצא מהכיס שלו אלא של הבעלים.

אם הוא עצמאי אז בגלל שהוא עסק מונית מן הסתם אז הדלק מוכר לו 100 אחוז כהוצאה מוכרת במס. אז איפה כאן הבעייה בדיוק? ככל שההוצאה על הדלק יותר גדולה פחות כסף שהוא משלם עליו מס. אז איפה כאן בדיוק הבעייה?

תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אם הוא עצמאי אז בגלל שהוא עסק מונית מן הסתם אז הדלק מוכר לו 100 אחוז כהוצאה מוכרת במס. אז איפה כאן הבעייה בדיוק? ככל שההוצאה על הדלק יותר גדולה פחות כסף שהוא משלם עליו מס. אז איפה כאן בדיוק הבעייה?

תקן אותי בבקשה אם אני טועה.

עפ"י המשוואה הלא מדויקת שלך, ניתן לחשוב שדלק לא עולה לו גרוש ושמוניות הן שרות במימון ישראל.

זה רחוק מלהיות נכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עוברים לאופנוע ? (או לקורקינט חשמלי ):cry:

קורקינט חשמלי? השתגעת? מתכננים להטיל מיסוי על טעינת כלי רכב חשמליים :-D

אין לאן להימלט. בסופו של דבר, יתחילו לייבא לכאן מכוניות עם פדלים לכל נוסע (והלהיט יהיה כמובן מכונית של פולקסווגן עם DSG: Dual Shimano Gear)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מחירי הדלק שמאמירים מיום ליום משפיעים על כולם, בין אם זה נהגי מוניות, סטודנטים צעירים כמותי, או בעלי עסקים שמחזיקים רכבים/ משאיות,

אבל בכנות? ואני מתייחס למצב הנתון כרגע עם המחירים הנוכחיים, זה לא אמור לגרום לאף אדם לסגור את הבסטה וללכת לחתום אבטלה, או לבכות שרוב המשכורת הולכת לדלק,

אם עד לפני חצי שנה בזבזת 2000 שקלים בחודש על דלק אז היום אתה מבזבז 2300, אם אתה נהג מונית ממוצע זה יכול להסתכם בכמה מאות שקלים, אלא אם כן אתה מאלה שעובדים במשמרות של 35 שעות :/

כך או כך תגיד לחברך נהג המונית שוודאי ירוויח יותר מנהיגה במונית מאשר קצבת אבטלה, אם עכשיו המשכורת לא מספיקה לו סימן שגם לפני עליית המחירים היא לא הספיקה.

פורסם

נהגי מוניות זכאים להחזר חלקי על הבלו (על סולר) עד לתקרה מסוימת בשנה

ניתן לבדוק זכאות באתר

https://www.misim.gov.il/emzakai/

התקרות של הזכאות לפי הענפים ניתן למצוא כאן :

http://ozar.mof.gov.il/taxes/docs/AnnualFuelConsumption.doc

כך שלנהג מונית הדלק עולה פחות מאדם רגיל, הרבה פחות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ההשפעה של עליית מחירי הדלק בעולם היא מזערית בהשפעתה על עליית מחיר הדלק בישראל, בשנים האחרונות הועלה מספר פעמים המס על הדלק (הבלו),ע"י מדינת ישראל.

מה עושים?-אתה יכול לארגן הפגנה,ולנסות לסחוף אחרייך חבר'ה נוספים שסובלים כמוך,עד עכשיו אנשים לא ייצאו בהמוניהם.

שרשורים ועצומות בפייסבוק לא יביאו את הישועה.

בהצלחה?

פורסם

כול יום ויום מתעוררים אנשים מהבועה הזאת שנקראת דלק וחושבים לשנות את העולם.

המדינה שלנו הופכת להיות מדינה יקרה מידי למחיה עם משכורות עלובות מאוד (אני מדבר על נתח הביניים).

אני אישית היום לוקח את הנסיעות שלי בחשבון, בעבר הייתי מניע את הרכב בערב או בשבתות בבוקר והולך לעשות סיבוב של שעה+- כדי להנות מהנהיגה לשום מקום, כבר המון זמן שלא עשיתי את זה, ואני נוסע רק כשבאמת צריך, הלחיצה על הדוושה הפכה לעדינה, ואני מנסה לעבוד על עצמי ולהגיד שאולי אני משלם יותר על דלק אבל פחות על בלאי, ושוב- עובד על עצמי.

נשאר לנו לנשוך את הלשון ולתדלק בשקט כי גם כשמארגנים יום ללא תדלוק התחנות מלאות, ואי אפשר באמת לארגן מחאה או הפגנה אמיתית כי כולם עסוקים מידי בלעבוד 10-12 שעות עבור משכורות של 4 וחצי או 5 אלף שקל, שמתוכם יורד לנו מס בריאות ומס הכנסה וביטוח לאומי וכנסות ועוד ועוד ועוד, הדלק הוא גניבה לאור יום, אבל פה יש לנו (לרובנו) את הבחירה אם לתת להם לגנוב מאיתנו או למכור את הנוחות ולהתמזג למושב של אגד.

בהצלחה בכול מקרה.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

קודם כל, תודה רבה לירון נחום מתגובה מס 9 על כל שהאיר את עיניי לגבי ההחזר. דבר שני, לא יעזור לאף אחד. נהג מונית כעסק עצמאי, הדלק מוכר לו כהוצאה באותה מידה שמוכר לו כהוצאה החלפת צמיגים או תיקון הרכב. בניגוד לאזרח רגיל ששום החלפת צמיגים, שום תיקונים ושום טיפת דלק לא מוכרת לו כהוצאה. הרווחת 10 אלף שח בחודש מתוכם 5 הלכו על הוצאות, מס הכנסה מחשיב כאילו הרווחת 5 אלף.

לגבי כל אלה שבוכים על מחירי הדלק. שני דברים.

הדבר הראשון: העלייה שנבעה לאחרונה וכנראה שתבוא גם בעתיד נובעת מ"התחממות" במדינות ערב ספקיות הנפט. אם מישהו בעל כישורים של משקיף שלום ויכול לשכנע את קדאפי וחבריו להירגע אז קדימה, כל העולם ירוויח מזה ולא רק במחירי הדלק.

דבר שני: עלייה במחירי הדלק נובעת גם מעליית המיסיוי על הדלק ושאר ירקות.

אנשים לא מבינים שבכדי לספק שירותים לאזרחים המדינה צריכה להביא את הכסף מהיכן שהוא. הדלק הוא אחד הדרכים. נכון להיום המדינה שהכי טוב לחיות בה היא נורווגיה. תנחשו מה? נוורוגייה היא המדינה עם מחיר הדלק היקר ביותר. איזו הפתעה נכון?

כולם בוכים עד כמה שהמחירים באמריקה לדלק הם זנותיים. אבל לא הרבה מתייחסים לכתבות כאלה ואחרות שמתפרסמות בעיתון.

מה איכפת לנו? אנחנו לוקחים כל דבר בישראל כמובן מאליו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4040652,00.html

חוץ מזה מה אני יודע על אמריקה וישראל ואיפה יותר קל לגדל משפחה? כולה גרתי שם 10 שנים מחיי.

יש עוד הרבה דברים שפה יותר טובים משם אבל עדיין אין לי רישיון לשופל כך שאני לא יכול להתחיל ולחפור לכם בראש.

בינתיים לאור מה שקורה בעולם רק בחודש האחרון אני חש שאני בר מזל לחיות בישראל ולא בניו זילנד ובטח שלא ביפן.

שבוע טוב

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
האם זהו הסוף למלחמה במחירי הדלק ?

מה עושים לעזאלזל איך נלחמים בדבר הזה ?

אני עוב דכל היום והגעתי למצב שרוב הכסף הולך לדלק יש לי חבר שהוא נהג מונית

שהחליט שהוא לא יכול יותר והלך לחתום אבטלה ! נו זה מה שהמדינה היפה שלנו רוצה שאנשים יתחילו פה לעזוב עבודות ולחתום אבטלה

חשוב לציין כי הוא אדם מבוגר שהתייאש מלעבוד כל היום וכל הלילה ואז לשלם חצי מהקופה על הדלק

:cry:

זנ נכון שמחרי הדלק עלו. ואנו לא יודעים מה יקרה בעדית הקרוב

אני חושב שבעיה לפטרון הזה זה צריך לעשות שביתות המדינה רואה שאנו רק מדברים ועושים מעט אז היא מעלה עוד ועוד את הדלק כשה נעבור לביצועים לדעתי זה ישנה ארבה דברים

פורסם

לגבי מה שנאמר פה:

קודם כל, תודה רבה לירון נחום מתגובה מס 9 על כל שהאיר את עיניי לגבי ההחזר. דבר שני, לא יעזור לאף אחד. נהג מונית כעסק עצמאי, הדלק מוכר לו כהוצאה באותה מידה שמוכר לו כהוצאה החלפת צמיגים או תיקון הרכב. בניגוד לאזרח רגיל ששום החלפת צמיגים, שום תיקונים ושום טיפת דלק לא מוכרת לו כהוצאה. הרווחת 10 אלף שח בחודש מתוכם 5 הלכו על הוצאות, מס הכנסה מחשיב כאילו הרווחת 5 אלף.

זה לא מדויק. אם הרווחת 10 אלף בחודש- אחוזי מס הכנסה שאתה צריך לשלם לפי טבלה מסוימת של מס הכנסה נקבעים לפי הכנסה ברוטו של העסק. לכן אם הרווחת 10 תשלם יותר מס הכנסה באחוזים מאשר אם הרווחת 5. ההטבה היא שאתה משלם את אחוזי המס רק לגבי מה שנשאר מקיזוז ההכנסה בהוצאה המוכרת. ודלק לא מוכר לך כהוצאה מוכרת ב-100% אלא רק בחלקו.

פורסם

נראה לי שזה הסוף למלחמה בדלק , גם מהצד של הציבור שכביכול אומרים שזה רק מתעצם והמון אנשים לוקחים חלק אבל זה לא נראה כלל לעין , וגם מהצד התקשורתי שאפחד לא עושה כתבות על מחירי הדלק ואפילו לא מזכירים יותר את הדלק , ככה שהזמן עובר כך נשכח עניין הדלק ומתפנים לעניינים אחרים כגון הצונאמי ביפן הרצח באיתמר ועוד .

גם כשיש הפגנה כמו שהיה בחיפה אז היה התקשורת לא פירסמה שומדבר למעט כתבה שהיה בYNET לפי מה שאני יודע.

אז לפי דעתי המלחמה הולכת ודועכת ואנחנו נשארים לשלם בשקט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...