Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני קונה ומתקין סוף סוף מגבר ואני רוצה לוודא שלא תהיה עבודה חאפרית ואם כן אז לפחות שלא תיפגע באיכות.

אז יש לי כמה שאלות.

1)במידה והמתקין רוצה להתקין לי את המגבר בתא המטען על הרצפה של התא המטען האם זה בסדר מבחינת חשמל ולא סכנה?

2)בדרך כלל מתקינים בעלי עסק וכאלה הם בונים לי את פלטת עץ כדי להתקין עליו את המגבר?

3)שמתי לב שיש המו התקנות שכל החוטים של המגבר כל כך חשופים שהכל נהיה מגעיל. רציתי לדעת שכמובן אני אעמוד על זה שלא יראוו שום חוט אבל האם מעבר שיראו וזה ייראה מגעיל ישנה סכנה כלשהי?

4)מתקינים יתקינו כבר לבד כבל REMOT שהמגבר ידלק רק שהרדיו דיסק יידלק או שאני צריך לבקש?

ושאלה אחרונה מאוד חשובה.

ישנה איזשהי מגבלה חדשה אחרי התקנת מגבר בלשטוף את הרכב חיצונית?

אפילו שהוא כבוי או דלוק?

תודה רבה רבה!

פורסם

דבר ראשון, אתה נשמע כאילו אתה ממש לא סומך על המתקין כך שהייתי ממליץ לך להתחיל מחיפוש מתקין אחר.

שים לב שהחוטים מסודרים , מחוברים ברמצעות נעלי כבל , ומועברים לאורך הצמות המקוריות של הרכב כמה שאפשר.

שים לך שהכבל מתח וחוטי הRCA מועברים בצדדים שונים ואם הם חוצים אחד את השני אז רק ב 90 מעלות.

מומלץ להתקין את המגבר על פלטה מעץ ובכך למנוע מגע בינו לגוף הרכב. לא מתקינים מגבר על ריצפת תא מטען , אלא אם כן קיימת ריצפה כפולה. בדרך כלל מתקינים אותו על הגב של המושב האחורי.

ברור שהוא מעביר לך חוט רימוט ואתה לא אמור להגיד לו. אין הגבלות לגבי שטיפת הרכב.

אתה יכול גם לצלם תמונות ולעלות לפה. מקסימום אם משהו לא נראה תקין אנשים פה יגידו לך ותוכל לגשת למתקין שיסדר לך.

פורסם

אם אתה סומך על המתקין שלך, אז אל תעמוד לו על הראש. תן לו לבצע את העבודה שלו בשקט ובלי לחץ.

אחרת אתה תסבול יותר ממנו.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

מממ אין סיבה להתקין את המגבר על ריצפת הרכב , זה לא יפה מבחינה חיצונית

וסתם מפריע לתא מטען אם תירצה להעמיס דברים או משו כזה .

פלטה מעץ עולה בסביבות 100 ש'ח כולל עבודה בדרך כלל,

עליה יותקן המגבר ואם הוא עושה את זה מקצועי הוא גם יסדר לך שלא יראו את הכבלים

על הפלטה .

ממ אם לא לקחת פלטה מעץ תיצטרך "לזרוק" או להבריג את המגבר על הכסאות ,

שים לב שזה לא מומלץ כי זה פוגע בכסאות בצורה כזו או אחרת [נכנסים ברגים לכסאות]

אין לא תיקח פלטה מעץ כמובן שתיראה את החוטים שמגיעים אל המגבר ושיוצאים ממנו .

שים לב, אין סיבה לעמוד למתקין על הראש, כמובן שלגיטימי לעשות זאת כי אחרי הכול

אתה חושש "לבריאות" הרכב וזכותך המלאה אם אתה לא סומך על אף אחד שיגע בו .

כבל הרמוט חובה שיעבור אחרת המגבר לא ידלק או לחילופין ידלק כול הזמן ככה שזה לא פרקטי .

בהצלחה, איזה מגבר אתה מתקין בסופו של דבר ?

וכמה עולה לך ההתקנה ?

הרי התקנה צריכה לעלות בסביבות 300 - 500 ש'ח ..

פורסם

מחיר ההתקנה היא מחיר המגבר..זאת אומרת הוא מוכר מגבר ב1400 שקל או 1500 שקל או כל מחיר שמגבר כלשהו עולה ביחד עם ההתקנה.

"העיקר שנהיה מרוצים".

כבלים והכל ממנו.

עד כמה זה אמין?התוצאות יוכיחו.:-D

דרך אגב זה לא מתקין יחיד, זו חנות של אביזרי רכב וכל המולטימדיה, העובדים של בעל העסק יתקינו לי.

• תוכן חדש...