Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע להשלים עם העובדה שיש כזה דבר "טובת הכלל" ו/או "אינטרס לאומי", ולהפסיק להתנהל לפי הקודים של עסקת ג'יבריל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הנזק שנעשה לגלעד שליט כבר בלתי הפיך.

תג המחיר שלו נהיה עצום ובלתי ריאלי והוא התנפח והתנפח וימשיך להתנפח, לרוב בגלל פעולות כאלו.

היה עדיף לתקשורת להיכנס לדממת אלחוט בעניינו מאז שהוא נחטף, לא לעורר פרובוקציות בקרב הישראלים ואולי ככה התהליך לשחררו היה קל בהרבה.

נכון להיום בשביל לשחרר אותו כמעט בוודאות מישהו יצטרך להיהרג- חיילים, אזרחים או שניהם ביחד.

אם תשחרר מחבלים לתוך איו"ש ועזה הרבה מאוד אזרחים ישלמו על כך בדמם, כמו שקרה היום ל-5 בני משפחה באיתמר.

במקרה זה אני בעד מבצע צבאי לחלצו שבין השאר יפרק את החמאס סופית מנשקו.

פורסם

אני גם בעד מבצע צבאי מתוכנן.מספיק שאחד מהמחבלים שישוחררו יהרוג אדם אחד, כבר הפסדנו.

עדיין, לדעתי פעילויות הזדהות כן תומכות במשפחה שממילא עוברת שאני לא מאחל לאף אחד,אישית אני מקווה שפעילות זו תעודד פעולה צבאית ולאו דווקא החלפה.

פורסם

מסכים עם הצד שטוען שיש לעשות פעולות צבאיות כנגד, בלי קשר לחטופים או לא,

אבל לא להכניס לפעילויות האלו חיילים , לא חסרות טכנולוגיות לצה"ל שעדיפות בהרבה על חיילים, עדיף שמליון יפגעו ושלא תיפול שערה אחת מראש של חייל ישראלי.

הדקת דומיה לא תעזור בכלום, עם כל הרצון הטוב זה לא ישיב אף אחד ,זה רק יכול להעלות את המחיר, כמו שכבר נאמר פה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
מסכים עם הצד שטוען שיש לעשות פעולות צבאיות כנגד, בלי קשר לחטופים או לא,

אבל לא להכניס לפעילויות האלו חיילים , לא חסרות טכנולוגיות לצה"ל שעדיפות בהרבה על חיילים, עדיף שמליון יפגעו ושלא תיפול שערה אחת מראש של חייל ישראלי.

הדקת דומיה לא תעזור בכלום, עם כל הרצון הטוב זה לא ישיב אף אחד ,זה רק יכול להעלות את המחיר, כמו שכבר נאמר פה.

אני מפחד לחשוב איך זה יצטייר בחו"ל, או איך יוציאו אותנו.

פורסם

חייב לציין שזו הפעם הראשונה שאני נתקל בתגובות כאלו ביחס לסוגיה הזו.

היו מיקרים שרצו לעשות בי 'לינץ' על תמיכה בדעות הללו, נראה שככול שחולף לו הזמן, ליותר ויותר אנשים נופל האסימון והם מבינים את חומרת הנזק שנעשה לעניינו של שליט, כמו גם את המחיר הבלתי נסבל שנדרש בעבורו.

פורסם

מה אכפת לנו איך יראו אותנו?

לפלסטינים לא איכפת איך הם נראים בחו"ל , למה שלנו יהיה אכפת?

מה נראה לך ישנה להם משהו אחרי הפיגוע באיתמר?

מעניין את העולם שנופלים פה רקטות? איזה מדינה בעולם חיה במצב כזה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אני מציע להשלים עם העובדה שיש כזה דבר "טובת הכלל" ו/או "אינטרס לאומי", ולהפסיק להתנהל לפי הקודים של עסקת ג'יבריל.

מסכים לחלוטין.

למרות שלהמון אנשים נראה שהפתרון היעיל ביותר הוא מבצע צבאי, אני הייתי הולך בדרך אחרת (בלי כרגע להיכנס לסוגיות שונות כגון איך זה יצטייר בעולם ואילו גינויים חסרי משמעות יגיעו מהאו"ם וכד'): לשתק את רצועת עזה. שום דבר לא נכנס - שום דבר לא יוצא. לעצור את האספקה השוטפת של כל מה שאנחנו מכניסים להם: דלק, מים, מזון, חשמל, תרופות ושלל מותרות. פשוט לייבש אותם. ברגע שיעשו זאת, אבל בצורה הרמטית, הם יחזירו אותו בלימוזינה בתוך שבוע.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני לא צריך לשכנע אף אחד. אני אומר שוב: אני לא נכנס לעובי הקורה בסוגיות השונות ובהשלכות של מהלך כזה. זה פשוט נראה לי הדבר הכי הגיוני לעשות.

שום מדינה בעולם לא הייתה סובלת או מסכימה עם מצב כזה אצלה. בטח ובטח נפילת טילים ורקטות בשטחה לאורך כל-כך הרבה שנים.

אני פשוט חושב שיש מקרים מסוימים שאנחנו צריכים לחשוב אך ורק על עצמנו ואח"כ להתמודד עם ההשלכות שלהם. זה הכול.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תבין, אני מסכים איתך שצריך לפעול, פשוט המדינה שלנו לא פועלת ככה משום מה,כמו שאמרת, אף מדינה לא הייתה ממשיכה במצב כמו שלנו

פורסם

צודק +1.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...