Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מבקש שתמליצו לי על חנות שיתכן ואוכל למצוא בה קפיצים חדשים לבלנו 2002. (קדמיים {אחוריים הודות לצנטרל כבר מצאתי :)})

רצוי שהחנות תהייה בצפון אך זה קריטי.

מבקש לחסוך ממני תגובות כמו: "למה לך לשים קפיצים חדשים ברכב כה עתיק?..." יש לי סנטימנטים לבלנו שלי :)

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לuzbek40 שלום

לצערי אינני יכול לעזור לך, גם אני בחיפושים אחר קפיצים, אשמח אם תאמר היכן ניתן להשיג לכה"פ אחוריים. אשמח לתשובה מכל מי שיש לו ניסיון בזה.

תודה מראש

פורסם

צבי, ביקשתי לא לרדת על הרכב!!! :)

לא שמתי בולמים של קוני או משהוא כזה. בולמים פשוטים של מונרו הפועלים על גז.

ולעניין עצמו.

קפיצים אחוריים רכשתי בחנות צנטרל במחיר של 300 ש"ח ליחידה. קפיצים של מונרו.

עם הקפיצים קדמיים לא הייתה לי ברירה אחרת (אחרי אינסוף טלפונים לחנויות בכל רחבי הארץ) וקניתי אותם מיבואן. מקוריים.

עד כמה הם מקוריים קשה לי להגיד, אבל הם הגיעו עם מדבקה של סוזוקי. מחיר לקפיץ אחד 500 ש"ח כולל מעמ.

כפי שאמרתי בולמים של מונרו הפועלים בטכנולוגיית גז. מחיר בולם כ400 ש"ח (לא זוכר בדיוק).

4בולמים + עבודה + כוון פרונט = 2300 ש"ח.

לזה תוסיף 600 - קפיצים אחוריים ו1000 - קדמיים.

סה"כ הגענו ל4 קילו שקל. (באותו סאשן החלפתי גם מסנני אוויר ושמן)

אם יהיה לי כוח אני אעלה תמונות בקרוב. :)

פורסם

uzbek40ל

אם הקפיצים האחוריים גמורים והקדמיים סבירים, החלפת האחוריים לחדשים עשויה לגרום לאוטו לגחון קדימה (לנגב את הריצפה בבלימה)?

נ.ב. הבנתי שצנטרל זה חנות החלפים מיצחק שדה בת"א, הוא הציע לי כמו שקנית בולמי גז של מונרו ב300 ש"ח, רציתי לדעת אם יש עדיפות לבולמי שמן של KYB או אם יש של מונרו.

תודות

פורסם
uzbek40ל

אם הקפיצים האחוריים גמורים והקדמיים סבירים, החלפת האחוריים לחדשים עשויה לגרום לאוטו לגחון קדימה (לנגב את הריצפה בבלימה)?

נ.ב. הבנתי שצנטרל זה חנות החלפים מיצחק שדה בת"א, הוא הציע לי כמו שקנית בולמי גז של מונרו ב300 ש"ח, רציתי לדעת אם יש עדיפות לבולמי שמן של KYB או אם יש של מונרו.

תודות

החלפתי את ארבעת הקפיצים וארבעת הבולמים!

לפי מה שקראתי פה בפורום בולמי גז = בולמי שמן שמוחדר לתוכם גז לצורך מניעת התקפצות (ממילת קצף) של שמן. כך שגז תורם לפתרון בעייה מסויימת בבולם. מה עדיף אתה תחליט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
החלפתי את ארבעת הקפיצים וארבעת הבולמים!

לפי מה שקראתי פה בפורום בולמי גז = בולמי שמן שמוחדר לתוכם גז לצורך מניעת התקפצות (ממילת קצף) של שמן. כך שגז תורם לפתרון בעייה מסויימת בבולם. מה עדיף אתה תחליט.

ראשית תודה.

שנית, כוונתי היתה לשאול האם הצורך בהחלפת הקדמיים היה קיים כבר מתחילה או שהתבקש כתוצאה של החלפת האחוריים, מתגובתך נראה שהמדובר היה בצורך מוקדם, אצלי לכאורה הקדמיים עדיין סבירים.

פורסם
ראשית תודה.

שנית, כוונתי היתה לשאול האם הצורך בהחלפת הקדמיים היה קיים כבר מתחילה או שהתבקש כתוצאה של החלפת האחוריים, מתגובתך נראה שהמדובר היה בצורך מוקדם, אצלי לכאורה הקדמיים עדיין סבירים.

אצלי גם הקדמיים היו דפוקים.(בגבהים שונים)

• תוכן חדש...