Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לקנות רכב (סוף סוף) הבעיה כמובן טמונה בכסף. יש לי 42000 והייתי מאוד שמחה לטויוטה , הבעיה שלי או השיקול שלי הוא כזה:

לקחת הלוואה של 30000 ולקנות את הרכב שאני רוצה. (טויוטה ראניקס שנת 2007 שעולה K80)

*להתפשר על רכב "לא משהו" ולא לקחת הלוואה

*להוסיף עוד קצת ולקנות רכב שהיה בליסינג

*לקחת רכב בליסינג פרטי

???

עוד הצעות?

מה עדיף לי לעשות?

תודה לעונים :roll:

פורסם

הראנקס אוטו מצויין. קשה למצא חסרונות באוטו הזה.

אבל, כמו שאר היפניות המובילות, מחיר המחירון שלו גבוה.

החלטה קשה.

פורסם

אם את יכולה להרשות לעצמך לקחת הלוואה שהפגיעה ברמת החיים שלך תהיה מינימלית אז לכי על זה אבל אם ההלוואה כרוכה בלחץ כלכלי אז אל תיכנסי לזה.על פניו הראנקס אוטו מעולה אבל את גם לא חייבת ללכת על 2007,יש לך את דגמי 2005 שזולים יותר משמעותית ואפשר למצוא ביניהם אחלה מציאות. ואגב גם בתקציב הנוכחי שלך עם מעט התפשרות מצידך אפשר למצוא אחלה רכב. בהצלחה.

פורסם

היי revitalas

יש כאלה שאומרים שעל רכב לא לוקחים הלוואה אבל זה מאוד תלוי באדם, רצונותיו ועל מה הוא מוכן לשלם

בתקציב שלך את יכולה להשיג רנו מגאן 2008 למשל – ללא צורך בהלוואה או מימון כלשהו.

עם זאת, אם בא לך להתפנק ברכב חדש יותר ואת מוכנה לשלם על כך האמצעים העומדים לרשותך הם אפשרויות המימון השונות כאשר יש 2 סוגים:

1. ליסינג פרטי (מימוני) הוא בעצם מימון שמחולק ל 3 חלקים : מקדמה , תשלום חודשי ותשלום סופי ידוע מראש בסוף תקופה (שנתיים או שלוש-תלוי בגורמים הקודמים).

2. עסקת מימון- עסקה שראשיתה מקדמה ותשלום חודשי קבוע לתקופה של עד 60 חודש.

אני מזמינה אותך לבחון גם את תכנית הליסינג החדשה של אלדן, שפורסמה גם כאן בפורום, בה ניתנת לך האפשרות לשלוט במרכיבי העסקה.

אם יהיו לך שאלות נוספות את גם מוזמנת לשלוח לי אותן במסר פרטי או כאן ע"ג הדיון ואשתדל לענות בהקדם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356088

המשך יום נעים

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...