Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לכונן קשיח חיצוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל של 1T לגיבוי של תמונות וידיאו וכו'

העדיפות היא בעיקר לאמינות ואחריות

על מה אתם ממליצים?

פורסם

היה טרד גדול בנושא אולי תצליח למצוא אותו בחיפוש.

יש לי גם סיגייט וגם WD, בנתיים שניהם עובדים אצלי כמו שצריך

(בהנחה ששאלת על הגדולים שצריכים מתח חיצוני)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מצטרף להמלצה על סיגיט ו WD אבל מצד שני ממליץ על כונן 2.5" ללא חיבור לחשמל. לאחרונה יצאו גם 1T והם לא רק ניידים בהרבה אלא גם אמינים יותר. יש לסיגייט כוננים עם 5 שנות אחריות ולווסטרן דיגיטל פספורט - 3 שנים.

פורסם

יש לי הרבה WD ו-Lacie אחד, כולם מצויינים בעיני (ז"א, לא עושים בעיות).

חייב להודות שאני לא מבין את חשיבות מרכיב האחריות, קנית כונן ב-300 ש"ח, זה מה שאכפת לך, שיחליפו אותו עוד שנתיים אם הוא מת? לי הרבה יותר חשוב החומר עליו.

כן, אני מבין שתיאורטית חברה שנותנת אחריות יותר ארוכה וודאי מציעה מוצר אמין יותר, אבל למיטב הבנתי, מהרבה חפירות ברשת, זה לא ממש המצב. ליתר דיוק - לכל חברה יש מוצרים שמתקלקלים, וקשה עד בלתי אפשרי להצביע על אחת שאמינה יותר מאחרות. בשבילי, ורק בשבילי - WD הכי אמינים, כיוון שיש לי המון כוננים שלהם, חיצוניים ופנימיים, ואף פעם לא התקלקל אף אחד מהם (אחד התחיל לזייף אחרי יותר מחמש שנים של עבודה כדיסק מערכת במחשב נייח, אבל עד היום הוא עדיין עובד. קצת חורק, אבל עובד).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קניתי לפני מספר חודשים סמסונג 1.5TB במחיר של 400 שקל ב YNET SHOPS

מומלץ.

הWD שהיה לי התפגר כבר מזמן וקיבלתי שירות ח%א.

מצד שני יש לי SEAGATE בן שנה וחצי שמספק את הסחורה, בגודל 1TB.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ממליץ על כונן 2.5" ללא חיבור לחשמל. לאחרונה יצאו גם 1T והם לא רק ניידים בהרבה אלא גם אמינים יותר.

הם איטיים יותר באופן מורגש.

מאיפה הקביעה שהם אמינים יותר ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
הם איטיים יותר באופן מורגש.

מאיפה הקביעה שהם אמינים יותר ?

איטיים יותר ? רובם 5400RPM וכך גם רוב הכוננים 3.5" הבסיסיים. ובכל מקרה צואר הבקבוק של המהירות הוא חיבור ה USB. לרוב הכוננים 3.5" (שוב, לא מדובר על היקרים יותר) יש גם כן רק USB, אין חיבור firewire או eSATA או מהירים יותר.

ובכלל, מהירות זה לא משהו שפותח השרשור ציין בעדיפות.

לגבי הקביעה שהם אמינים יותר :

א. מנסיון

ב. מנסיון של אחרים ברשת

ג. הסקה מאורך תקופת האחריות.

אםן תשווה שני מוצרים מאותה חברה ומאותה רמת מחירים, WD PASSPORT מול WD MY BOOK למשל, הראשון 2.5" עם 3 שנות אחריות וביקורות טובות, השני 3.5" עם שנת אחריות אחת וביקורות רבות על כוננים ששבקו לאחר שנה או קצת יותר.

פורסם
קניתי לפני מספר חודשים סמסונג 1.5TB

מצטרף להמלצה. יש לו 3 שנים אחריות. לא אוהב אותנם את עיצוב הנוצץ שלו, אבל אחל'ה כונן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי הרבה WD ו-Lacie אחד, כולם מצויינים בעיני (ז"א, לא עושים בעיות).

חייב להודות שאני לא מבין את חשיבות מרכיב האחריות, קנית כונן ב-300 ש"ח, זה מה שאכפת לך, שיחליפו אותו עוד שנתיים אם הוא מת? לי הרבה יותר חשוב החומר עליו.

זה אחד המשפטים הצרכניים הלא חכמים ששמעתי (בלשון המעטה). אכפת לי כי כשעוד שנתיים ידפק לי המוצר שקניתי אני אקבל שירות/ מוצר תחליפי ולא אצטרך לשלם שוב פעם 300 ש"ח על קנייה של חדש. מה הקשר בין אחריות לבין החומר שעליו?

מהירות לא חשובה לי כי הכונן הזה ישמש לגיבוי וידיאו, תמונות, סרטים ושירים

לגבי הסמסונג, האם אותה המלצה מצטרפת גם ל דגם של ה 1T?

• תוכן חדש...