Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי Mazda3/Honda Civic 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, התקציב שלי הוא 75K ואפשר למתוח אותו ל-80K. אני לא מוכן לרדת ממודל 2007.

הפרמטרים הבאים מעניינים אותי:

1. ביצועים+נוחות על כביש ארץ-ישראלי ממוצע \ תוספות מפנקות (פנים הרכב + טכנולוגיות נסיעה כגון קרוז-קונטרול, ABS, EPS וכו')

2. צריכת הדלק \ אמינות

3. שמירת ערך

* פחות חשובים לי בטיחות ושאר הפרמטרים.

יש כאן מישהו שיצא לו לנהוג "כמו שצריך" (לא 5 דקות פה, 5 דקות שם) על שני הרכבים? מה אתם אומרים על הפרמטרים שכתבתי?

אני בכלל חושב אולי לקנות את דגם הספורט (מאזדה 3) או את דגם ה-ES של הונדה (עוד לא החלטתי אם את ה-1600 סמ"ק, או את ה-2000 [מאזדה3 ספורט]). מה אתם אומרים? (אני יודע, קצת יקר לתקציב שלי)

* מאחר שהמחיר הוא קצת מעל התקציב שלי, עד כמה כדאי להתפשר על קילומטראז'? (מהו קילומטראז' ממוצע שנתי סביר ומה הוא כזה ש*אינו מתקבל על הדעת*?)

מה דעתכם הכללית על שני הרכבים?

שאלה חשובה נוספת: מי מהן תעמוד בקלות יותר בעליות רציניות (לדוגמא: העליות של ירושלים)?

ציינו בבקשה את הניסיון שלכם \ הידע שלכם על המכונית \ המכוניות הללו בתגובותיכם.

תודה רבה!!

פורסם

שלום ובוקר טוב,

עד כמה שאני זוכרת במאזדה 3 אין בקרת שיוט, גם בגרסה הכי מאובזרת. אז אם זה חשוב לך, נראה לי שרק הסיווק המאובזרת מתאימה כיוון שרק היא כוללת בקרת שיוט.

גם למאזדה 3 וגם להונדה אין שום בעיה עם העליות של ירושליים והם עולות אותם בקלות.

קילומטראז' סביר לרכב ממודל 2007 יכול להיות גם 100 אלף קילומטר לרכב שהיה בליסינג. רכבים פרטיים אפשר למצוא גם עם פחות קילומטרים מזה, נניח משהו כמו 60 או 70 אלף קילומטר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

משפחתית עממית הטובה ביותר מודל 2007 - טויוטה קורולה.

עולה על מזדה 3 וסיוויק 1.6 ברוב בפרמטרים, במחיר דומה.

פורסם

מ2006 כבר אין סיוויק 1600 רק 1800 ,לכן לדעתי הסיויוק ES עדיפה על המזדה .

פורסם

אתה יכול בבקשה לפרט? באיזה פרמטרים היא טובה יותר?

יש לה יותר כוח? יותר עוצמה? היא נוחה על הכביש הישראלי יותר מהאחרות? יותר מפנקת מבפנים? יותר טכנולוגיות נהיגה? מה עם צריכת הדלק ושמירת ערך? ומה עם האמינות?

אתה יודע את זה מכך שיצא לך לנהוג הרבה על שלושתן, או מידע כללי?

ד"א, אני דיברתי על הונדה סיוויק 2007 - 1,800 סמ"ק מול מאזדה 1600\2000 \ מאזדה3 ספורט...

פורסם
אתה יכול בבקשה לפרט? באיזה פרמטרים היא טובה יותר?

יש לה יותר כוח? יותר עוצמה? היא נוחה על הכביש הישראלי יותר מהאחרות? יותר מפנקת מבפנים? יותר טכנולוגיות נהיגה? מה עם צריכת הדלק ושמירת ערך? ומה עם האמינות?

אתה יודע את זה מכך שיצא לך לנהוג הרבה על שלושתן, או מידע כללי?

ד"א, אני דיברתי על הונדה סיוויק 2007 - 1,800 סמ"ק מול מאזדה 1600\2000 \ מאזדה3 ספורט...

מאזדה 3 טובה יותר מהסיוויק בפרמטרים הבאים: התנהגות והנאה מנהיגה, מושבים נוחים יותר, עיצוב פנים יותר טוב (בסיוויק הרבה דברים דפוקים ו/או מעצבנים כמו הרדיו, מיזוג), ראות טובה יותר.

אני הייתי הולך על מאזדה3 2 ליטר ואז גם המנוע חזק יותר מהסיוויק

פורסם
שלום ובוקר טוב,

עד כמה שאני זוכרת במאזדה 3 אין בקרת שיוט, גם בגרסה הכי מאובזרת. אז אם זה חשוב לך, נראה לי שרק הסיווק המאובזרת מתאימה כיוון שרק היא כוללת בקרת שיוט.

גם למאזדה 3 וגם להונדה אין שום בעיה עם העליות של ירושליים והם עולות אותם בקלות.

קילומטראז' סביר לרכב ממודל 2007 יכול להיות גם 100 אלף קילומטר לרכב שהיה בליסינג. רכבים פרטיים אפשר למצוא גם עם פחות קילומטרים מזה, נניח משהו כמו 60 או 70 אלף קילומטר.

בדגמים החדשים שלה(מ2009 אם אני לא טועה), מאזדה 3 מצויידת בבקרת שיוט כסטנדרט. הוספה של בקרת השיוט בדגמים קודמים עולה כמה מאות שקלים וכל המנגון מאושר על ידי מאזדה(היא ביצעה לזה הכנה בהגה, רק לא התקינה את המנגון. בידיוק כמו מנגון ה-AUX שלה).

בתור אחד שנוהג על מאזדה 3 2008 - אני יכול להגיד לך שהרכב מאוד אמין, חסכוני בדלק ופייטר לא קטן(ועוד מדברים פה על מאזדה 3 עם מנוע 1.6). נוחות הנסיעה מדהימה להפליא לעומת רכבים אחרים שיצא לי לנסוע בהם(כמו טויטה קורולה 2010).

אגב, היא גם מעוצבת טוב.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

ההבדל בין מאזדה 2 ליטר להונדה לא משמעותי, אם בכלל.

אם אני לא טועה במאזדה יש 150 כ"ס, ליסוויק יש 140 כ"ס. מבחינת נוחות הנסיעה סיוויק הרבה יותר מרווחת מהמאזדה, לדעתי גם המושבים נוחים יותר. התנהגות כביש של הסיוויק מעולה, אוחזת מצויין את הכביש.

• תוכן חדש...