Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רכב פיג'ו 206 שנת 2008.

אני צריכה לעשות כיוון פרונט אין לי מושג מזה ואני מחפשת מוסך באזור השרון, מוסך מורשה שככה אני יוכל ללכת לסדר שם את הרכב ועם מישהו יוכל להסביר לי מזה אומר אני ישמח שככה אני לא יגיע לשם בלי לדעת מה אני מסדרת.

שיהיה ערב טוב לכולם :]

פורסם

בכיוון פרונט מכוונים מחדש את הזוויות של הגלגלים הקדמיים (ולפעמים גם האחוריים) כך שישבו בדיוק במקום בו היצרן תכנן אותם.

לרוב המוסכים אין את הציוד הדרוש לצורך ביצוע כיוון פרונט, ולכן סביר להניח שגם אם תגשי למוסך מורשה ותבקשי כיוון פרונט, יקחו את ה-206 החביבה שלך למקום אחר שיבצע את הכיוון. אז תחסכי לעצמך את דמי התיווך וגשי ישירות למכון פרונט מומלץ.

כשאת כותבת אזור השרון, הכוונה היא לנתניה והסביבה או להרצליה-רמת-השרון וכו'?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אזור השרון זה נתניה והמושבים באזור אבל לא יפריע לי בכלל ללכת גם לאזור אחר עם זה מקום טוב.

מוסך או כיוון פרונט? אני לא יודעת בגלל זה אני שואלת פה :]

והמון תודה על התשובה המהירה :]

פורסם

שלום יסמין,

פני לגיא במוסך יחדיו ברעננה.

הוא טיפל במזדה שלי, אחרי שמוסך היבואן דחה טיפולים כדי להוריד מחיר.

אור

• תוכן חדש...