Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקשר לבדוק מה קורה עם האוטו.

כשאני קניתי את הסיאט נאמר לי שהיא כבר הגיע לארץ ותוך ימים ספורים היא תיהיה אצלי, כמובן ש ם לא התחייבו על זה ואמרו 21 ימי עסקים (לא זוכר כמה בדיוק). בקיצור הגיעו הימים האחרונים שלהם ואני מצלצל והם המשיכו לנפנף אותי עד שהגעתי לסניף

ושם נאמר לי שהרכב שהוזמן לי נמסר לבן אדם אחר.

פה הם פחדו בתביעה ולכן קיבלתי שדרוג מדגם ה1.4ספורט לfr תמורת כמה אלפים בודדים.

בזמנו שהדגם המתוח רק נחת בארץ הם לא הסכימו לתת הנחות כמעט על האיביזות או 2000 שקל או רדיו דיסק מתנה

אבל כשהם עשו את הפאדיחה הם הסכימו לעשות ״שפגט״ כדי שלא נתבע אותם

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיר, מזאת אומרת נמסר לבן אדם אחר?!

זה לא במקרה, הרכב עובר רישוי כבר על השם שלך.

זה לא שהוא הגיע אליהם לנקודת מסירה והם התבלבלו ומסרו אותו למישהו אחר.

טוב נו, העיקר שודרגת :)

Got To love It

פורסם
לא, ככה יותר כיף.

ואולי נצליח לשכנע אותו שהוא טועה בגישה שלו והוא "דפק" את עצמו כי קיבל החלטות שגויות תוך התבססות על המידע שהיה לו באותו רגע.

בשביל להוציא רכב מהבונדד צריך כמות אבסורדית של ניירת ולרוץ ממקום למקום (גם אם אתה צ'מפיון!) ועוד המון דברים כמו לוודא שלא קרה לו כלום בדרך, שהחשמל תקין, שמנקים אותו ושמים לו את כל האלמנטים שצריך לשים לו פה (התקנות מקומיות, שמן וכו'.)

ולפותח השרשור, תזכיר לי לא לעשות איתך לעולם עסקים!

איך יכול להיות שהם עדיין לא הרסו כלום אלא הם בתוך טווח הזמנים שיש להם לפי חוזה ואתה כבר מתחיל לחשוב על תביעה?

אתה צריך להתבייש מהגישה הזו וזו אחת הסיבות שבגללן אנשים מתורבתים מחליטים לרדת מהארץ (טוב, גם המדיניות של ביבי עוזרת :( )

תודה יוסי , פעם ראשונה שאני נופל להגדרה "מתורבת" :)

haters will hate

פורסם

אישית אני כל יום הרמתי טלפון לצמפיון (סוכנות) וקיבלתי את הרכב תוך 7 ימי עבודה לפני כשבועיים, אבל לחצתי כל יום. מרגע ההזמנה ועד לשניה שקיבלתי את הרכב.

לחץ עוזר במקרה הזה ולהיות נודניק לא יעשה לך נזק אלא כאב ראש קטן שתגרום לסוכנות ואז יעשו הכל שתפסיק להתקשר... אז מה איכפת לך , תשגע אותם.

פורסם

גם אני צלצלתי כל יום, וככה קיבלתי את הרכב אחרי 10 ימים. הם לא התקשרו אליי, אני לחצתי עליהם. אחרת, כמו שנאמר לי, מקבלים את האוטו קרוב מאוד ליום ה15.

פורסם

איזה "אריות" אתם...

נדמה לכם שהלחץ עוזר, סביר יותר להניח שהרכב נכנס להתקנות מקומיות כשבעליו מסומן כנודניק שצריך להיפטר ממנו במהירות האפשרית.

את התוצאות לכך תגלו בהמשך, התקנות מקומיות רשלניות (לא שבהתנהלות נורמלית ההתקנות מעולות - אבל כאן הם יהיו ממש גרועות), דבר שיחזיר אתכם למוסך למיקצה שיפורים.

את הרצון הטוב של אנשי המכירות תפסידו - כן אותם אלה שנידנדתם להם ללא הפסקה יזכרו אתכם ואם תדרשו לעזרה שלהם תוכלו לדבר עם הלמפה.

העיקר שקיצרתם את משך ההמתנה בשלושה ימים...

פורסם
איזה "אריות" אתם...

נדמה לכם שהלחץ עוזר, סביר יותר להניח שהרכב נכנס להתקנות מקומיות כשבעליו מסומן כנודניק שצריך להיפטר ממנו במהירות האפשרית.

את התוצאות לכך תגלו בהמשך, התקנות מקומיות רשלניות (לא שבהתנהלות נורמלית ההתקנות מעולות - אבל כאן הם יהיו ממש גרועות), דבר שיחזיר אתכם למוסך למיקצה שיפורים.

את הרצון הטוב של אנשי המכירות תפסידו - כן אותם אלה שנידנדתם להם ללא הפסקה יזכרו אתכם ואם תדרשו לעזרה שלהם תוכלו לדבר עם הלמפה.

לצערי זה ממש לא נכון, אם כבר הרכב ייכנס להתקנה עם המשפט:"תזהר פה, זה נודניק חבל על המזן, תעשה פיקס שלא יחזור לבלבל לנו ת'שכל).

פורסם

אני לא התקשרתי ולא נידנדתי וקיבלתי את הרכב אחרי 6 ימי עבודה. לפני חודש מצ'מפיון.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם
מוזר גם אנחנו הזמנו איביזה במסגרת המבצע וקיבלנו אותה לפני שבוע, בדיוק 6 ימים לאחר שהרכב שולם במלואו

והתגובה שלך מאוד אובייקטיבית.

הרי בשרשור נוסף רשמת שהסיבה שקיבלת את הרכב היא כי מישהו אחר ביטל הזמנה. ברור שקיבלת אותו יותר מהר, ההזמנה עליו, בוצעה הרבה קודם.

לפותח השרשור,

אני חושב שהתגובה שלך לא פרופורציונאלית ובטח לא נכונה.

את כל הסיבות האפשריות רשמו כבר לפני.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
איזה "אריות" אתם...

:mm_yeah: , אחרי שהבעלים מסומן כנודניק , בטח האוטו מועבר ל'יום חיול מהיר'

פורסם
איזה "אריות" אתם...

ממש לא נכון. פה זה לא מסעדה, וזה לא שוקו שאפשר לירוק בו.

אני לחצתי, והייתי טכני לחלוטין, קיבלתי גם את הרכב כמה ימים לפני (מה שחסך כ900 שקל על רכב שכור ל3 ימים) ובנוסף, בגלל שלחצתי, ולחצתי, וממש לא היה לי אכפת אם אוהבים אותי, קיבלתי גם 3 טיפולים חינם (שזה כמה? יותר מ2000 שקל).

אתה יודע? שלא יאהבו אותי. ושמנהלת סוכנות המכירות תגיד שאני חרא של לקוח. סו וואט? המטרה שלי היא לקבל כמה שיותר ולשלם כמה שפחות. לא שמישהי תגיד שבא לה איש נחמד וקנה במחירון והיה מותק של בחור. מה זה נותן לי בחיים?

זה מזכיר לי קרוב משפחה שבנה בית. הקבלנים משלל תחומייהם, הרצף, הזגג וכדומה עשו חרא של עבודה, אמרתי לו. אל תשלם. תצעק, והם עוד איחרו ב5 חודשים מהחוזה. אז מה הוא עשה? אמר, עזוב, אחר כך הם לא יאהבו אותי ויגידו שאני עקשן והם עשו עסק לא טוב. נו מה? הם יבואו לירוק על הקיר? הם עושים עבודה ועליהם מקבלים כסף. הישראלי יוצא מהנחה שהלקוח תמיד טועה, והלקוח חייב לו. ואתה כזה. ועקב אנשים שלא מתלוננים ואומרים שהכל טוב גם אם האוכל במסעדה היה חרא, המוכרים מרשים לעצמם לעשות זאת שוב. בדיוק כמו גבר שבוגד. תבגוד פעם אחת, פתחת פירצה לבגוד בעתיד. אתה נותן להם לגיטימציה, כי זה הטבע של האדם. אבל אם תצעק, ותוציא ממנו הרבה, ותשגע אותו, כל מה שהוא ירצה זה "שהלקוח לא יחזור ויעזוב אותי בשקט" ובשביל זה הוא משלם בלשחרר אוטו מוקדם, להביא מספר לוחית יפה, לפנק באיתורן ובהנחה + טיפולים חינם. כי הוא פשוט רוצה שקט, כי אתה גוזל זמן כשאתה מתקשר 20 פעם. שלא יענה לך? סבבה. אבל הטלפון שלו יהיה תפוס בצלצול, ואתה רק מרוויח, כי המטרה מקדשת את האמצעים. רק בישראל שותקים. בשום מדינה לא עושים את זה. תקרא פורומים באנגליה, שם אם הצבע בפינה של הפגוש לא מושלם הם מודיעים כי הם לא לוקחים את הרכב. ואפילו יכולים להחזיר אותו תוך זמן סביר (של יותר מחודש) במידה ויש תקלות, גם אם יתוקנו בחברה.

פורסם

אתה לא צריך שיאהבו אותך , אבל למה להיות #$% ? כשקנית אוטו הסכמת לזמן הספקה שלהם ,וגם קיבלת יותר מוקדם !

אז למה גם טיפולים חינם :( ?אולי אתה מרגיש טוב ש'מצצת' עוד טיפולים ב 2000 שקל אבל זה לא הוגן

• תוכן חדש...