Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום נסעתי נסיעה יחסית ארוכה מחוץ לעיר, בחוץ היה מאוד אביך ומטונף והיה לי חם אז החלטתי להפעיל מזגן.

הבעיה היא כזאת:

המזגן נכנס לפעולה, המנורה של הA/C באמצע הכפתור נדלקת והכול, אבל יש רעש כמו בריחה של גז ואת הרעש שומעים בתוך תא הנוסעים, והמזגן לא מוציא קור,

האמת לא הפעלתי את המזגן על קור מאז תחילת החורף, היום החלטתי לראות מה המצב ואז עליתי על הבעיה.

חימום המזגן מוציא מאוד טוב, וכשמעבירים את הבורר טמפרטורה לחימום הרעש הנ"ל לא מופיע (בקושי - ממש ממש חלש שאפילו הרעשי נסיעה בולעים)

יש סיכוי שחסר גז?

מה ניראה לכם הבעיה? ואיך ניתן לפתור אותה? אשמח לנסות למקד את הבעיה כדי למנוע נסיעות מיותרות למוסך, כרגע אני עובד מ8 בבוקר עד 22 וחצי בלילה כמעט ברצף (2 עבודות - כולל ימי שישי) ככה שכדי לנסוע למוסך אני צריך לקחת חופש מאחת העבודות ליום אחד לפחות ואני לא רוצה לבזבז סתם זמן במוסך, זמן =כסף!

תודה רבה מראש.

ד"א: הרכב זה פונטו ספייס 2002 ELX ידנית מנוע 16V

פורסם

קודם כל שתי הערות רלבנטיות למה שציינת / שאלת.

1. אין קשר בין מערכת חימום התא (רדיאטור חימום המזרים נוזל קירור המתחמם ע" המנוע ) לבין מערכת המיזוג , שתפקידה

לקרר ולייבש את האויר בתא , והמופעלת ע"י מדחס ומערכת סגורה של גז קירור עם מספר רכיבים כגון מאייד, מיייבש, מעבה מדחס , צנרת ועוד).

החימום יכול לעבוד והמזגן לא ולהיפך.

2. מומלץ מאוד להפעיל גם בחורף את המזגן אחת לשבוע למספר דקות להבטיח תקינות המערכת. (למשל, שימון אטמי המדחס).

בקשר לתקלה - אין אפשרות ריאלית לאבחן תקלת מזגן דרך המקלדת והאינטרנט. ברור שבורח לך גז.

יכולות להיות מספר סיבות - מקלות וזולות לתיקון ועד תקלות יקרות. הימור שלי - חור במעבה או דליפה בשסתומי המדחס.

אם אכן כך - התיקון יקר למדי. אם רק צנור פרוץ הנזק קטן יחסית.

(ציין מיקומך בארץ והמתן להמלצות . (אני מכיר שני מקומות מומלצים במרכז ובי-ם.)

פורסם

בריחת גז יש לך 100 אחוז, השאלה עד כמה היא רצינית קרה לי שאחרי מילוי גם הגז בורח לגמרי אחרי חצי שנה שמילאתי גז, אז לא שווה לתקן אתה למלאות גז בעלות של 125 ש"ח כל חצי שנה מאשר לתקן את את החלק היקר במערכת המזגן, זאת דעתי כמובן

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני גר ברחובות,

בקשר לבריחת גז, זה נישמע כאילו הבריחה היא מתוך הרכב עצמו, יש איזה שסתום שעובר ברכב?

פורסם

כן יש, הרעש שאתה שומע זאת לא הבריחה עצמה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...