Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 בכפר קרע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה משנה בתכלס איפה לעשות טיפול ומי עושה לך?

יש איזה אחד בכפר קרע שהוא עושה טיפול ב100 שקל ואני מביא לו את כל הציוד והחומרים.

אם אני עומד לידו ובודק שהוא עושה הכל טוב זה לא משנה נכון?

כדאי לנסוע לעשות שם טיפול?

פורסם

אז בשביל מה אתה משלם לו 100 שקל ?? בשביל להיסתכל עליו?

אם אתה יודע איך עושים תעשה בעצמך.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה משנה משום שסגירה לא נכונה של הפלאגים יכולה להרוס את הראש מנוע.

אני לא אומר שכל אחד יקח עכשיו מד מומנט ויתחיל לסגור את הפאגים אבל צריך רגש ביד.

ואני מצטרף להודעה מעלי- אם אתה יודע מה לעשות, ואתה גם ככה מביא את החומרים למה אתה לא עושה את הטיפול בעצמך?

קובי

פורסם
יש לי חבר שרוצה לעשות השתלה כליה בכפר קרע, הוא מביא להם את הכליה להשתלה וכל שאר החומרים והם רק עושים את העבודה,

מה אתם אומרים? כדאי?

לא.

מה שכולם מנסים להגיד לך במילים אחרות זה שגילית את המכונאי רכב הראשון בעולם שהוא נביא, הוא יודע מה ימצא בטיפול וגם איזה חלקים אתה צריך להביא.

טיפול 10K זה טיפול שאתה נוטה לא בצדק לזלזל בו, הוא לא כולל רק החלפת שמנים ופילטרים, הוא כולל הרבה בדיקות נוספות ודברים שמתגלים על הדרך שצריך לסדר ולא תמיד אתה יוצא בזול.

לך למוסך מורשה של הרכב שלך, תן לו פילטרים ושמנים ונוזל קירור וגם הוא יקח לך רק על העבודה הזו 100 שקל, אבל יש דברים מעבר לזה בטיפול.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...