Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חבר מעוניין להחליף בA3 (מודל 2010) רק את הHU, אני יודע שקיים מתאם לדאבל וראיתי כבר A3 שעשו החלפה כזו

לא פרקתי את המערכת המקורית ואין לי מושג עדין מה החיבורים מאחורה חלק מהשאלות יתיחסו לזה

והשאלות:

1. יש ברכב סאב מקורי, לא משהו משהו, אבל קיים, מישהו יודע איך הוא מחובר ואם ואיפה יושב המגבר שלו ? (יש לו מגבר בכלל ? זה RCA ?, אם כן זה קל, אם לא איך מחברים אותו למערכת החדשה ?)

2. איזה מערכת לבחור ? האופציות שהציעו לו בחנות הן פיוניר או אלפיין, לא זוכר דגמים, אין לו בעיה להגיע למחיר של 10000 ש"ח גם אם צריך.

2.1 יש שילטה מההגה, אני מניח שיש מתאמים לזה ?

3. איזה פורמטים המכשירים האלה יודעים לקרוא ? MP4 כמו איפון ? AVI ?

תודה על כל עזרה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מוזר לי לקרוא שאלה כ"כ שטחית ומפוזרת ממשתמש ותיק ורציני בפורום.

אני מציע שתעשה שיעורי בית, תבדוק לבד מה שאתה יכול, ותחזור עם שאלות ממוקדות יותר.

לאלפיין ופיוניר יש עשרות דגמים, גם דאבל-דין. אילו דגמים ספציפית הוצעו לכם, ובאיזו חנות?

רשום את שמותיהם ובצע חיפוש:

• חיפוש בגוגל יתן לך את המפרטים והפורמטים שהמכשירים קוראים
  • חיפוש ב-CF יתן לך מידע על אמינות, באגים ועד כמה המכשירים מומלצים

מידע לגבי הסאב-וופר המקורי, החיבורים שלו, והאופציות לחיווט למערכת מקורית או משופרת,

אמורים להימצא בספר הרכב. אצל הגרמנים בד"כ יש ספר נפרד למערכת המולטימדיה. ניתן

גם לפנות ליבואן עם שאלות טכניות בנושא, או להתייעץ בפורומים של VAG בארץ או בחו"ל.

10K ש"ח זה הרבה כסף, ולא מן הנמנע שאפשר למצוא אופציות לא פחות טובות מיד שניה

פה בפורום. תעיפו מבט בלוח המכירה של ציוד אודיו, לא חסרות שם הזדמנויות.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על התשובה

אני דווקא חשבתי ששאלה פתוחה תעזור.

דומה הדבר למי שבא לשאול מה לקנות "מזדה 3 או טויוטה קורולה" ולא אומר למה בחר את שני אלה, עדיף היה אומר "יש לי 115K ש"ח ואני צריך רכב משפחתי" לדעתי.

החיפוש הוא אחרי head unit טוב, מכיוון שאני לא יודע מה הם יודעים או לא יודעים לעשות היום אז נתתי תקציב וביקשתי לראות האם יש דגם או סדרה מועדפת מנסיון הפורום, הדבר היחיד שחשוב הוא שכשמתקשרים, השם יופיע בעברית, שהשליטה מההגה תישמר ולא חושב על עוד משהו (הגיוני למשל שבמחיר הזה גם יהיה ניווט אבל האמת זה לא MUST...) כן רצוי שידע לנגן וידאו ועדיף מ SD, אבל אולי כולם יודעים לעשות את זה היום וזה פשוט דרישה דבילית, בקיצור, סורי, אני קצת אבוד, ננסה לעשות שיעורי בית.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אודיו קינג, למה דווקא את זו ?

לדעתי בלבד, אל תבוא ותגיד יש לי יותר מ10000 תתנו לי דגמים אלא תחפש מה נותן הכי תמורה לכסף ולא סתם לטפס כלפי מעלה בתקציב.

אם התקציב באמת בלתי מוגבל(לדעתי מעל 10000 לדאבל דין, בלי דרישות אודיופיליות הוא תקציב בלתי מוגבל) אז תקנה מכשיר עם כל הדברים שקיימים ואני מאחל לך הנאה ענקית.

תתחדש:)

פורסם

מוטי תודה.

אני אנסה לבדוק מה הם נותנים או לא נותנים, אנסה להשוות מפרטים ולמקד את השאלות

(כל אחד רושם מפרט בצורה די מפוזרת וקצת קשה להשוות)

אני רואה שהקנווד שצרפתם קורא עברית, הייתי בטוח שקנווד לא עובד עם עברית...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

טוב, עשיתי שיעורי בית

המכשיר יהיה כנראה אלפיין 502

נשאר להחליט אם רוצים להוסיף לו ניווט ואת המתאם פארוט

יש כבר דיבורית פארוט ברכב, אז או שנוותר על מתאם BT או שנוסיף אותו ואז יהיו 2 דיבוריות ל 2 טלפונים :-P

ניווט זה 2000 ש"ח אם הבנתי נכון, כנראה שנוותר על החלק הזה.

גם מצלמת רוורס לא נדרשת.

שליטה מההגה בקלות דרך מתאם (לא IR), אז הפינה הזו סגורה.

מה אתם אומרים על המכשיר שנבחר ?

אין לי עדין תשובה לאיך הסאב מחובר היום ואיך הוא מתחבר ל 502 מישהו יודע ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני ממליץ לך כבר ללכת על הדגם החדש של אלפיין IVA520 שהוא באותו טווח המחירים ועם סט קומפלט כולל בלוטות ניווט ועיברית מלאה של אפריל טקליין שזה היום הטופ של הטופ במכשירי פרימיום יש בו הכל והוא לא מגיע ל 10K ! אין פה סתירות במחיר אז אל תקנה פוליטיקה בכסף !

• תוכן חדש...