Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון כרטיס מסך מובנה Intel g33/g31

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ולא חיצוני ורציתי לעדכן אותו. Intel® G33/G31 Express Chipest family

כשניסיתי לעשות זאת באתר של Intel, קיבלתי הודעה שהדרייברים המותקנים הם לא מקוריים של אינטל אלא של חברת המחשב.

רציתי לדעת מה ניתן לעשות? האם ניתן למחוק את כל הדרייברים ולעדכן למקוריים של אינטל או משהו אחר?

תודה רבה.

פורסם

מה ההודעה שהוא נתן לך?

תבדוק בלוח הבקרה, אם אתה יכול להסיר את הדרייברים הקיימים ונסה להתקין שוב את אלה שהורדת.

פורסם

יש סיבה שבגללה אתה מעוניין לעדכן את הדרייברים?

בגדול אם זה עובד כמו שצריך, עדיף לא לגעת!

כבר קרה לי שעידכנתי דרייבר לכרטיס מסך (וכן, זה היה הדרייבר הנכון) והחדש לא תמך ברזולוציה המתאימה והייתי צריך לשחזר את הדרייבר הישן.

פורסם

על איזה ווינדוס אתה עובד?

ניסית להסיר את הדרייבר הנוכחי ממנהל ההתקנים ואז להתקין את החדש?

ניסית להתקין את הדרייבר החדש ידנית? (הפניה לINF)?

פורסם

32 או 64 ביט?

תבדוק אם אתה יכול להסיר את הדרייבר במנהל ההתקנים. תעשה ריסטרט ותנסה להתקין שוב.

אם זה עדיין לא עוזר, תן לי קישור לדרייבר שניסית להתקין וארשום לך הוראות להתקנה ידנית.

פורסם

תודה רבה אני אעדכן בהמשך לגבי זה.

רק יש לי עוד שאלה אחת.

כבר פעמיים השבוע שקרה לי שהמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול שרשום Phsycal memory dump

או משהו בסגנון. המחשב נתקע, עושה ריסטרט לבד וזהו.

כיצד אפשר לטפל בזה?

פורסם

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה ולא חיצוני ורציתי לעדכן אותו. Intel® G33/G31 Express Chipest family

כשניסיתי לעשות זאת באתר של Intel, קיבלתי הודעה שהדרייברים המותקנים הם לא מקוריים של אינטל אלא של חברת המחשב.

רציתי לדעת מה ניתן לעשות? האם ניתן למחוק את כל הדרייברים ולעדכן למקוריים של אינטל או משהו אחר?

כבר פעמיים השבוע שקרה לי שהמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול שרשום Phsycal memory dump

או משהו בסגנון. המחשב נתקע, עושה ריסטרט לבד וזהו.

כיצד אפשר לטפל בזה?

קודם כל,בנוגע לדרייברים של כרטיס המסך.

ברשותי מחשב שהרכבתי בעצמי עם צ'יפסט כמו שתיארת. בד"כ יצרני לוחות האם מתכננים דרייברים משלהם לכרטיסי המסך המובנים. דרייברים אלו הרבה יותר יעילים מהדרייברים ה"כלליים" שמפרסמות יצרניות החומרה כגון אינטל ודומיהן. אני ממליץ לך להכנס לאתר של החברה שייצרה את לוח האם של המחשב שלך ולהוריד משם את הדרייבר בעל הגרסה האחרונה. אם תרשום לי את דגם הלוח שלך או מחרוזת של BIOS אוכל למצוא לך את הדרייבר. שים לב- שגם אם הדרייבר שלך הוא משנת 2009, ייתכן שהוא הדרייבר הטוב והעדכני בשבילך.

הלאה.

physical memory dump מופיעה בכמה מקרים:

1.כאשר אירע כשל באחד מהזכרונות שמותקנים במחשב (מניסיון אישי-קרה שגם זכרונות חדשים יצאו פגומים מהמפעל והיה צריך להחליף אותם). במקרה של כשל בקריאה או בכתיבה של נתונים לזכרון ה RAM, המחשב "מעיף" אותם החוצה כדי לפנות מקום לנתונים שיעלו באתחול חירום של המחשב.

2.שגיאה שמקורה בדיסק הקשיח. אם היה כשל מכני בקריאת נתונים מהדיסק,המחשב יכול להיתקע.

3. בדוק באמצעות תוכנה את החום של המעבד שלך. יתכן שהמעבד מתחמם וכדי למנוע נזק מבוצעת הפעלה מחדש ו/או סגירה של המחשב (תלוי בהגדרות ב BIOS שלך).

ייתכן וניתן לעקוף את הבעיה של האתחול מחדש ע"י הדבר הבא:

לחיצה ימנית על "המחשב שלי"

מאפיינים

הגדרות מערכת מתקדמות

תחת אופציות "הפעלה ושחזור-כשל במערכת":ביטול הסימון "הפעל מחדש באופן אוטומטי".

ייתכן שתתקבל הודעת שגיאה אחרת-שתהייה יותר ספציפית לגבי ההתקן שכשל. אם לא,דבר אתי בה"פ.

פירוט של החומרה שלך יכול לעזור-בן כמה המחשב? מהם רכיביו?

פורסם

מסך כחול יכול להגרם מ1001 דברים.

תכנס לתיקיית C:\windows\minidump

ותעלה לכאן את הקבצים שיש שם. לפי הקבצים אפשר לפענח מה הגורם.

פורסם

מבדיקה שטחית של המסכים אין בעיה בדרייבר מסוים, הוא זורק בעיקר לגבי קבצי ליבה מה שבדרך כלל אומר בעיית חומרה כלשהי.

אתה יכול להסיר את הזכרון שהוספת ולראות אם זה חוזר, אבל דרך יותר קצרה ובטוחה לדעת אם זו הבעיה זה להריץ בדיקה של כמה שעות עם MEMTEST.

http://memtest86.com/memtest86-3.5a.iso.zip

לפתוח את הZIP לתיקיה, תלחץ קליק ימני על הקובץ ISO ותבחר BURN IMAGE, תכניס דיסק צריבה רגיל ותצרוב.

בנוסף הייתי ממליץ להריץ סריקה להארד דיסק, תלחץ על התחל, בשורת חיפוש תרשום CMD ואז אנטר.

תרשום את הפקודה CHKDSK /R ותקבל שאלה אם להפעיל את הבדיקה בהפעלה הבאה, תלחץ Y ואז אנטר ובצע הפעלה מחדש.

פורסם

אם כבר מפעילים MEMTEST אז להפעיל על כל סטיק בנפרד אם יש יותר מאחד.

קרה וקורה לפעמים כאשר מריצים MEMTEST על יותר מסטיק אחד הוא לא מוצא שגיאות וכאשר מבודדים סטיקים פתאום רואים שגיאות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...