Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישת סיאט...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שווה לרכוש היום מותג ששמו אינו מזהיר במיוחד?

האם הרכבים שלהם אמינים?

אני מעוניין לרכוש סיאט איביזה האם כדאי בכלל להתקרב?

אני זקוק לייעוץ דחוף אנשים תעזרו לי. אבא שלי וכל הדודים אומרים לי שלא כדאי להתקרב בכלל לאוטו סיאט!

ושזה "עוף נדיר" כי בקושי רואים אותן...

ונציג המכירות אומר לי שהמותג בתנופה והוא מכר למשל היום 7 כאלו כי [משום ש] יש את המבצע של כל התוספות ב 90 אלף שח!

למי שהיה סיאט ולמי שמבין ברכבים ולמי שיש כרגע את הסיאט שאני מדבר עלי seat ibiza SC !!

תודה רבה אנשים!

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

היתה אצלי ניסן אלמרה שניחשבת (ונחשבה בזנמו) למאוד אמינה, הומלצה על ידי הורים, חברים, קרובים. קניתי ונסעתי 3 שנים. אחרי זה נסעתי שנתיים על גולף ועכשיו על איביזה. אז מכל המכוניות הכי לא אמינה היתה ניסן. במוסך הפכתי להיות בן בית והצטערתי מאוד ששמעתי לכל הממליצים.

כך שמישהו אומר שסיאט לא אמינה לא ממש מבין בכך לדעתי. יש מלא רכבים כאלה בכבישים מכל הדורות.

פורסם

סיאט זה רכב מומלץ אמין איכותי ומפנק מאוד!!! חסכוני מאוד( 1.4) וצעיר

אם כבר אתה קונה אז תשקיע טיפה יותר ותקח מנוע TSI

לפי הבנתי שינוי דגם מנוע לדגם החדש ישמור על המחירון בעתיד

כך בחשבון כי ביחס לפולו הסיאט מאבדת מהמחירון יותר

בכל אופן אתה תהנה מאוד מהרכב הדגמים של סיאט מגיעם מפנקים יותר בפחות כסף ובאיכות VW

תהנה

פורסם

בלי קשר לאמינות או איכות (אישית התנסיתי רק עם ליאון מספר ימים בחו"ל והתרשמתי שמדובר במכונית ברמת בנייה וגימור מאוד גבוהה) הדודים שטוענים שלא רואים סיאט על הכביש הם אכן "דודים" (במלעיל) במלוא מובן המילה וכנראה לא היו הרבה בכבישים בשנים האחרונות כי יש סיאטים בכמויות, בעיקר איביזה (המבצעים עושים את שלהם). וזו כבר סיבה טובה לא להקשיב לעצות המוטוריות שלהם, כנראה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אז למה אני לא רואה את הרכב הזה בכלל???

אני לא ודע מה לעשות נתתי כבר מקדמה 2000 שקל ובחרתי צבע....אני רואה מלא אנשים מוכרים את הרכב ביד 2 מיד ראשונה במחירים ממש ממש זולים....אז מה עושים חברס???

עדיף ללכת על מאזדה 3?? את המאזדה 3 אני רואה בכל פינה בכל רחוב ובכל בית ובכל רמזור!!!! אוףףףףףףףףףףףףף

הסיאט יפה אבל ממש ממש לא נסחרת בשוק...ועוד הסוכן רכב אומר שהיא מיוצרת בגרמניה....לא יודע אם להאמין או לבכות:?

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

איך הגעת מאיביזה SC למאזדה 3? :shock:

חוץ מזה, ברור שתראה אותה בכל חור, זה הרכב הנמכר ביותר בארץ (או אחד הנמכרים ביותר) הרבה שנים כבר.

ואני דווקא רואה לא מעט איביזות על הכביש.

פורסם
אז למה אני לא רואה את הרכב הזה בכלל???

אני לא ודע מה לעשות נתתי כבר מקדמה 2000 שקל ובחרתי צבע....אני רואה מלא אנשים מוכרים את הרכב ביד 2 מיד ראשונה במחירים ממש ממש זולים....אז מה עושים חברס???

עדיף ללכת על מאזדה 3?? את המאזדה 3 אני רואה בכל פינה בכל רחוב ובכל בית ובכל רמזור!!!! אוףףףףףףףףףףףףף

הסיאט יפה אבל ממש ממש לא נסחרת בשוק...ועוד הסוכן רכב אומר שהיא מיוצרת בגרמניה....לא יודע אם להאמין או לבכות:?

היא מיוצרת בספרד

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

סיאט קפצו מדרגה בזמן האחרון, התחילו למכור בכמויות גדולות, עשו [ועדיין עושים] מבצעים מהפנטים שבא לך ממש לזרוק את הרכב לפח וללכת לרכוש סיאט.

אתה רואה כל כך הרבה איביזות ביד 2 בגלל שהיה את המבצע והרבה אנשים קנו אותם כי הם ידעו שהמבצע יגמר והאיביזה תעלה ב10K יותר, אז הם קנו אותן בשביל להנות מרכב חדש חודש ואז למכור עם רווח.

אני רואה את סיאט כחברה אמינה, עם מכוניות ממש יפות לצעירים וגם את הלאון.

וכאחד שמסתובב הרבה באזור תעשייה החדש בראשון לציון, סיאט בכל מקום.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לכל בעלי הסיאט אני רוצה לדעת אם יש לאוטו בעיות וכמה עלות הטיפולים

פורסם

לי הייתה איביזה 1.4 שביד הקודמת עברה התעללות קשה מאוד כנראה [לפי איך שקיבלתי את הקלאץ' שהרכב רק שנה על הכביש, כנראה הבן אדם התבלבל וחשב שקנה קופרה]

ואחרי שנה וחצי איתה הלכה לי רק תושבת גיר שעלתה 400 ש"ח [כנראה בגלל ההתעללות הממש קשה שהיא עברה]

0 בעיות אמין מאוד.

כלקוח מרוצה של סיאט הזמנתי לאון 1.8 TSI שאמורה להגיע אליי יום ראשון בע"ה.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
לכל בעלי הסיאט אני רוצה לדעת אם יש לאוטו בעיות וכמה עלות הטיפולים

1. אוטו בהחלט טוב ולא נופל מכל תוצר אחר של פולקסוואגן.

2. אחריות קצרה של שנתיים ומחירי טיפולים לא ממש זולים ( כמו כל יפנית ממוצעת ), לחובתו.

3. המכוניות ביד שניה הן אכן מכוניות שכנראה ניקנו במחירי מבצע ובעליהן סבורים שתמיד אפשר למצוא פרייאר שישלם להם את מחיר המחירון ואח"כ בסכום שקיבלו יוכלו לקנות עוד סיאט חדשה ולהשאר עם קצת עודף לפיצוחים.

פורסם

האוטו עצמו אני בטוח שלא עושה בעיות כי הוא חדש....השאלה מה הלאה והשאלה הגדולה היא למהההה הרבהה אנשים אומרים לי "אתה תיתקע איתו שתרצה למכור ואתה תפסיד הרבה כסף אני אומר לך תיקח גולף שנת 2003 ולא את זה אפילו תיקח פגו' 206 ולא את האוטו הזה,זה עוף נדיר שבקושי רואים על הכביש,מי קונה אוטו כזה זה אוטו של עניים וכולם יצחקו עלייך שאתה מביא סיאט וישר תקנה אותו אז אם יורד להונדה 10 אחוז מהמחירון אחרי שנתיים אז לך יירד 30 אחוז מהמחירון"

זה היה ציטוט של דודים שלי שקטלו אותי מכה אחת כבר אחרי שנתתי מקדמה על הרכב ובחרתי צבע :( בא לי לבכות

אבא שלי אומר לי "תקנה מאזדה 3 אחלה אוטו שבעולם לא מתקלקל,הנה תראה את דוד יצחק יש לו את הרכב 4 שנים ולא רואה מוסך חוץ מטיפולים שיגרתייים החלקים שלו זולים"...

דוד חזי אומר: "אני אומר לך תזכור מה אמרתי לך על הסיאט אתה תצא עם התחתונים ותזכור שהיה מישהו שאמר לך והזהיר אותך לא לקנות את הסיאט!!"

אז איך אני יכול לקנות את הרכב אם כל הדודים וגם אבא משגע אותי על זה איךךך ראבק?@?#@?!!@

פורסם

בס"ד

לפני 7 שנים רכשתי סקודה טנדר משנת 94 שהיתה עגלה אמיתית. תוך שלושה חודשים נפטרתי מהאוטו.

ב4 שנים האחרונות אני נוסע על סקודה (פאביה 2006, פאביה 2009 והיום אוקטביה) ואני חייב להגיד שאין קשר בין המותג של היום למותג של אז. כל מה שנכנס מתחת לכנפיים של פולקסווגן הופך להיות מצויין. לכן , כהשדודים שלך מדברים על סיאט הם בטח מדברים על שנות ה80 וה90 והם לא מודעים למה שקורה היום. אל תצטער- עשית עסקה טובה.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

בס"ד

וחוץ מזה, בתקופה שלהם היית קונה אוטו היום, בעוד שבוע המחיר שלו עולה, אנשים שקנו סובארו חדשה, מכרו אותה ובכסף קנו דירת שלושה חדרים...

אם אתה לא סוחר רכב ולא מחפש להחליף את האוטו תוך שנה, קח בחשבון שהמחיר יירד

בו בטח ליבי ונעזרתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...