Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנצ'יה פריזמה - מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו שקניתי פיאט כשחיפשתי מצאתי גם כן איזה פריזמה,

שנת 89' אפור עכבר מטאלי, סימבול, יפה מאוד - לא ראיתי בה חלודה.

בזמנו הוא רצה עליה איזה 6,000 או משהו באזור.

מה שכן בזמנו שאלתי על הרכב פורום YNET (קארס פורום לא היה קיים) וקיבלתי המון תשובות שלא ממש כדאי לי לגעת באוטו -

נטען שהרכב דיי בעייתי והטיפולים מאוד מסובכים עקב מנוע לא נגיש.

לידיעתך,

פורסם

מה שכן בזמנו שאלתי על הרכב פורום YNET (קארס פורום לא היה קיים) וקיבלתי המון תשובות שלא ממש כדאי לי לגעת באוטו -

נטען שהרכב דיי בעייתי והטיפולים מאוד מסובכים עקב מנוע לא נגיש.

לידיעתך,

בקשר לנגישות המנוע זה נכון....אבל לא ממש, אם מפרקים מצבר ובית פילטר אויר יש אחלה גישה...

וכן, לא מומלץ כלל לתת את האוטו למכונאי שלא מבין כי תצא בנזק... :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אפרופו פריזמה , יש אחת בשכונה שלי זרוקה כבר שנתיים לפחות

במצב חיצוני ולפי מה שניתן להתסכל גם פנימי מצויין.

אני מוכן לשים פתק אם מישהו מעוניין.

פורסם

יש פריזמה מודל 88 1.6 בשכונה שלי עם סאן-רוף ג'אנטים וכל השאר עומדת הרבה זמן לפני חצי שנה ניסיתי לקנות אבל יש כל-כל הרבה בעיות עם הרישוי שלה והרבה סיפור מאחוריה בכל מקרה אני יצלם אותה היום ויעלה את התמונות,כל כך חבל הרכב אפילו בלי מכת פח.

פורסם

רק למען הדיוק ההיסטורי:

בארץ שווק גם מנוע 1.6 (1585CC) קרבורטורים בשנת 86-87 אם אני לא טועה (לפני הסימבול בקיצור).

בחו"ל הייתה גם פריזמה 4X4 אינטגרלה 2000 (1995CC) והיו סיפורים על אחת כזו בבורדו שהיסתובבה בכבישי ארצנו.

IMG_1576.jpg

IMG_1570.jpg

IMG_1564.jpg

IMG_1542.jpg

IMG_1539.jpg

HFturbo

• תוכן חדש...