Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם,

אחרי חודש וחצי של חיפושים אני כמעט סגור לקנות עכשיו סיטרואן סקסו הדגם שמגיע עם מנוע 1.1 ליטר ידני.

שמתי דגש על הרכב הזה בעיקר בגלל החיסכון בדלק וחלקים/טיפולים זולים.

שמעתי הרבה דברים טובים על הרכב בעיקר מהבעלים שמחזיקים את האוטו כבר כמה שנים, אני עכשיו חייל משרת ברמת דוד עושה יומיות וחשבתי להביא את הרכב הזה בשביל נסיעות מחיפה לבסיס ובערב מהבסיס לעבודה שזה יוצא בערך 60 ק''מ ביום בממוצע.

עכשיו בקשר לרכב עצמו מצאתי אישה מאזור ירושלים שמוכרת את הרכב ומבחינת הנתונים הוא נשמע בסדר גמור אבל השבוע אני רוצה לנסוע לבדוק את האוטו ואני חייב המלצה על מכון בדיקה באזור ירושלים שהוא יהיה מאוד אמין, כי חבל על ה 400 שקל שאני הולך לזרוק לפח.

עוד דבר, רציתי לשאול איך אני מעביר בעלות? זה אפשרי רק דרך הדואר, עם כן באיזה שעות הם פועלים באזור ירושלים.

תודה לעוזרים ושיהיה לנו שבוע טוב.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

כמות הק"מ היא בהחלט סבירה, אפילו נמוכה הייתי אומר.

הרכב חסכוני בזכות מנוע 1.1 ובזכות היותו רכב קטן, אבל שכח מביצועים מרהיבים... המנוע קטן וחלש ולא יסחוב יותר מדי.

היות וציינת שאתה הולך לנהוג בחיפה, הייתי מציע בפירוש לשקול רכב מעט חזק יותר, אפילו סקסו 1.4, אמנם תאכל מעט יותר דלק, אבל תהיה הרבה יותר גמישה מבחינת ביצועים, תתן לך יותר הנאה בנהיגה ותשמח לעלות עבורך את העליות בחיפה בצורה טובה יותר בהרבה מזו של ה1.1.

סיטרואן לא נחשבות מכוניות אמינות במיוחד, אבל על הסקסו לא שמעתי ביקורות רעות במיוחד.

בכל מקרה, אני הייתי שוקל לחפש פיאט פונטו ספייס, לטעמי הוא רכב טוב יותר מבחינת בטיחות ומבחינת ביצועים. יש לו גם אחלה שוק, והתרשמתי ממנו בהחלט לטובה.

שים לב שהמון מכוניות קטנות מהדגמים הבסיסיים עם המנועים הקטנים (כמו פונטו S55, הסקסו 1.1 וכדומה) שרתו בחברות השכרה וקרעו אותן. כל מקרה כמובן לגופו, ובהשכרה גם היה ניתן למצוא רכבים נורמליים, אבל בדוק טוב טוב את מקורותיו של הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שאתה עושה טעות שאתה נוסע עד לאישה הזו כדי לרכוש את הרכב. טעות רצינית.

א. זה נורא רחוק.

ב. ירושלים זה מקום בעייתי מבחינת טיפול ברכבים ויחס של מוסכים ומכוני בדיקה.

זה מבחינת הלוגיסטיקה.

גם מבחינה מסחרית אתה עושה טעות כי אתה מגיע עד אליה - והיא יודעת שאתה בכיס הקטן שלה, לכן הבדיקה לא תעזור לך להוריד אגורה וחצי - היא יודעת שאתה לא תרצה להתבאס ולחזור בלי רכב ובלי 400 ש"ח.

לכן, המלצה שלי:

קבע עם האישה הזו במכון "מבדק" בהרצליה. זה בדיוק אמצע הדרך ביניכם. זה מכון בדיקה אמין וטוב שיש לו סוכנות דואר צמודה.

אחרי שאתה מקבל את התוצאות - תסתכל בדיוק מה יצא שם - ואז תתחיל להתמקח.

אני הצלחתי להוריד ככה 2000 ש"ח ממחיר של פונטו ספייס. אף אחד לא רוצה לשבור עסקה ולחזור הביתה עם רכב אחרי שבזבז יום שלם בנסיעות מירושלים להרצליה :twisted: הכוח הוא בידיך, למרות שגם אתה עשית דרך דומה.

לגבי האוטו -

בדוק היטב האם לא מדובר ברכב יוצא חברת השכרה\ליסינג. זה אכן המנוע המוחלש ששירת ציי רכב ולכן ייתכן כי הק"מ מפוברק.

האם יש תיעוד ממוסך מורשה? או מוסך כלשהוא? האם שלחו לך את הרישיון לצפות בו?

עוד נקודה:

הרכב חסכוני מאוד בדלק אבל אני חושב שאתה תסבול מאוד בנסיעות בין עירוניות עם מזגן ובעליות של חיפה עם מיזוג בקיץ.

לא מדובר במנועי 1000 מודרניים כמו שיש באלטו וב-C1 שיכולים לסחוב בקלות עם המזגן.

אני גם אמליץ לך לחפש מנוע 1400. אולי 10% יותר דלק, אבל הרבה יותר הנאה מהרכב.

פורסם

לגבי סניף דואר - חפש כאן סנן לפי איזור ולפי שירות "העברת בעלות רכב (ממוחשב)". למרבית סניפי וסוכנויות הדואר שעות פתיחה דומות אבל באזורי תעשיה ומסחר יש סניפים הנפתחים ונסגרים מוקדם יותר (למשל - בצ'ק-פוסט) ויש סניפים הפועלים ברציפות גם בשעות הצהריים.

לגבי בחירת רכב - סע לשד' אבא חושי, יש עשרות מכוניות המוצעות למכירה עם מודעות חלון. יותר קרוב ונוח מאשר לנסוע לירושלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...