Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מצויין תקן על המצבר, אבל אני חושב שזה EN.

בכל מקרה, בדקתי בSERVICE BOX של היצרן והם בכלל לא מציינים את הקיבולת הנדרשת, אלא רק זרם התנעה וגודל המצבר.

לפי הטבלה לאקלים חם מספיק 300A (מנוע רלוונטי בשורה תחתונה), אלא אם אני לא מבין משהו נכון.

111.jpg

פורסם

אם המצבר תוצרת הארץ או תוצרת וורטא אז כושר ההתנעה נבדק לפי תקן EN.

אכן ישנם מספר ייצרנים אשר לא מציינים את קיבולת המצבר מכיוון שהנתון החשוב והקריטי הוא כושר ההתנעה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא מצויין תקן על המצבר, אבל אני חושב שזה EN.

בכל מקרה, בדקתי בSERVICE BOX של היצרן והם בכלל לא מציינים את הקיבולת הנדרשת, אלא רק זרם התנעה וגודל המצבר.

לפי הטבלה לאקלים חם מספיק 300A (מנוע רלוונטי בשורה תחתונה), אלא אם אני לא מבין משהו נכון.

אתה מבין נכון, ובגלל זה היצרן מאשר רק מצברים קטנים (50-55A).

עם הזמן, בגלל ש"טלרון" היא בבעלות לובינסקי, התחילו קצת לעגל פינות ולשים בחלק מהמקרים גם 60A, אבל הנחיית היצרן ב SERVICEBOX היא זו שקובעת וזה מה שהיצרן ישלם ליבואן על המצבר.

כמובן שעל פי החלטת המחלקה הטכנית והיבואן עצמו, הדברים ניתנים לעדכון\שינוי בכל יום\רגע.

אתה יכול לשים בכיף 60A ואם בא לך על אורך חיים קצת יותר גדול, שים 72-74A. סה"כ מנוע ה 1.6 (אפילו שהוא דיזל) הוא יחסית קל משקל וזרם ההתנעה הדרוש לו הוא נמוך יחסית (כמעט כמו מנועי בנזין מקבילים). מרגע ההתנעה הוא מקבל זרם מעולה (150A) ויוצא למנוחה שלו. נסה לבודד את המצבר ולראות האם זה משפיע על אורך החיים שלו (בידוד מסביב ע"מ שלא יתחמם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אם תבדוק על פי מספר השלדה המצבר המסומן מתאים למנוע 1.6 %D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8%20%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D%20%D7%9C%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%95.PNG

בחברה מרכיבים מצבר של VARTA 60AH 540EN

זה המסומן הוא חלק מהאופציות הממולצות.

המצבר המומלץ בהתאם לאקלים מופיע בעמוד אחר ב SERVICE BOX, בעמודת "מפרט רכב".

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אתה מבין נכון, ובגלל זה היצרן מאשר רק מצברים קטנים (50-55A).

עם הזמן, בגלל ש"טלרון" היא בבעלות לובינסקי, התחילו קצת לעגל פינות ולשים בחלק מהמקרים גם 60A, אבל הנחיית היצרן ב SERVICEBOX היא זו שקובעת וזה מה שהיצרן ישלם ליבואן על המצבר.

כמובן שעל פי החלטת המחלקה הטכנית והיבואן עצמו, הדברים ניתנים לעדכון\שינוי בכל יום\רגע.

אתה יכול לשים בכיף 60A ואם בא לך על אורך חיים קצת יותר גדול, שים 72-74A. סה"כ מנוע ה 1.6 (אפילו שהוא דיזל) הוא יחסית קל משקל וזרם ההתנעה הדרוש לו הוא נמוך יחסית (כמעט כמו מנועי בנזין מקבילים). מרגע ההתנעה הוא מקבל זרם מעולה (150A) ויוצא למנוחה שלו. נסה לבודד את המצבר ולראות האם זה משפיע על אורך החיים שלו (בידוד מסביב ע"מ שלא יתחמם).

איציק

האוטו כבר מזמן לא באחריות...

המצבר המקורי הוחלף לקראת סיום האחריות (93.000 ק"מ ושנה וחצי על הכביש).

המצבר השני הוחלף ב 210.000 ק"מ, 4 שנים על הכביש ושנתיים וחצי אחרי ההחלפה הראשונה. מצבר של שנפ, עלה 440 ש"ח.

מצבר 72 אמפר שעה שהציעו לי - 650 ש"ח.

זה היה לפני כחצי שנה. החלטתי להקפיץ את השירשור כיוון שהשבוע שוב נאמר לי שהמצבר שיש לי קטן מידי ובברלינגו צריכים 72 אמפר שעה.

פורסם
החלטתי להקפיץ את השירשור כיוון שהשבוע שוב נאמר לי שהמצבר שיש לי קטן מידי ובברלינגו צריכים 72 אמפר שעה.

יש אנשים שחושבים של"ברלינגו" יש רק דגם אחד. אני ואתה (ועוד כמה) יודעים שיש 1.9 דיזל אטמוספרי, יש 1.4 בנזין אטמוספרי, יש 2.0HDI טורבו ויש 1.6HDI טורבו - לפחות ממה שנמכר כאן בארץ.

ה 2.0HDI באמת כדאי שיהיה לו מצבר 72A, אבל לכל היתר מספיק (לגמרי) 60A (למעט אולי ה 1.9 האטמוספרי שאפשר לפנק אותו ב 72A אבל יעבוד מצויין גם עם 60A).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זה המסומן הוא חלק מהאופציות הממולצות.

המצבר המומלץ בהתאם לאקלים מופיע בעמוד אחר ב SERVICE BOX, בעמודת "מפרט רכב".

איציק

אני מעלה תמונה עם מצבר מתאים לברלינגו M59 1.6 על פי המספר השלדה:%D7%9E%D7%A6%D7%91%D7%A8%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%A4%D7%99%20%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%20%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%93%D7%94.PNG

הפעם אין אופציות:-P

פורסם

יש אופציות, כי זה הולך לפי איזורי אקלים.

ראה טבלה שאני צירפתי כמה הודעות מעל.

אגב, קופסת בידוד למצבר (פריט 25) שמופיעה בתרשים אני לא ראיתי בשום דגם של ברלינגו בארץ.

כנראה זה גם חלק מהמפרט למדינות יותר קרות.

פורסם
יש אופציות, כי זה הולך לפי איזורי אקלים.

ראה טבלה שאני צירפתי כמה הודעות מעל.

אגב, קופסת בידוד למצבר (פריט 25) שמופיעה בתרשים אני לא ראיתי בשום דגם של ברלינגו בארץ.

כנראה זה גם חלק מהמפרט למדינות יותר קרות.

כאשר אתה בוחר מק"ט לפי מספר השלדה אין אופציות!

רשום את ה8 ספרות אחרונות ש במספר השלדה של הרכב שלך, אני יציג את מפרט המצבר המתאים!

פורסם

תודה.

אני יודע להשתמש באתר הזה גם :o

רכב עם מספר שילדה מסויים יכול להגיע לכמה מדינות שונות, האם בפרופיל שלך מעודכן שאתה מישראל? (אם כי אני לא בטוח שזה משפיע על המפרטים המוצגים).

הטבלה שצירפתי נלקחה מספרות יצרן ולא משום מקום אחר.

פורסם
תודה.

אני יודע להשתמש באתר הזה גם :o

רכב עם מספר שילדה מסויים יכול להגיע לכמה מדינות שונות, האם בפרופיל שלך מעודכן שאתה מישראל?

הטבלה שצירפתי נלקחה מספרות יצרן ולא משום מקום אחר.

נכון, המסקנה שלך מדויקת.:-P

פורסם

איציק

לקיבולת המצבר יש השפעה קטנה על אורך החיים של המצבר לעומת טכנולוגית הייצור של המצבר קרי מצבר חומצת עופרת עם קלציום-קלציום או מצבר קלציום סילבר.

מבחינה טכנית מצברים מסוג קלציום סילבר הם בעלי כושר התנעה גבוה ותר ואורך חיי מדף ארוכים יותר ממצברי קלציום או קלציום-קלציום.

אני הייתי בדוק בספרות הייצרן מהי הטכנולוגיה של המצברים המותקנים בצרפתיות ומתקין מצבר שווה ערך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...