Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנדה חדשה ב67 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אחרי התחבטות בשוק המשומשות(יאריסים פונטואים ושאר ירקות) ראיתי שיצאה פנדה מחודשת - עם מנוע חזק יותר 69 כ"ס,

במחיר מאוד מאוד אטרקטיבי - 67K, שאליה משודכת תיבה אוטומאטית,

מה דעתכם על הרכב?

ואילו תוספות\הנחות ניתן לקבל כאשר קונים רכב חדש? - אני שואל כי הרכב עובר את התקציב שהצבתי לעצמי - 60K, אבל זה רכב חדש שזה אומר אין הוצאות על מוסכים ב3 שנים הקרובות(אם אני מבין נכון את המושג 3 שנות אחריות), צריכת דלק מעולה, חיסכון בכאב הראש של קניית רכב, השאלה אם הסוכן יוכל להתגמש וללכת לקראתי ולכלול דברים כמו ביטוחים?

לינקים לעוד מידע על הרכב:

auto

motocar

europecarnews

cars-data

אז מה דעתכם?

האם כדאי ללכת לכיוון הפנדה או להמשיך במשומשות?

תודה רבה לכל העונים,

יום נעים.

פורסם

פנדה ב-67 אלף ידנית, לא אוטומטית. (רובוטית) מדובר ברכב לא רע, אבל מאד מיושן. ב-65 אלף ניתן לקנות יונדאי I10 שיותר מאובזרת, מודרנית ובטיחותית.

פורסם

צודק לחלוטין, בפעם הראשונה הבנתי לא נכון את המשפט:

שוחרי האוטומציה, שימו לב: למנוע הזה משודכת תיבת הילוכים ידנית.
נחזור לשוק המשומשות..

אבל אני לצערי קצת ירד לי מהיאריס, כמה שאני מעריך את הרכב,

המחירים שלה פשוט לא שפויים, נצטרך למצוא תחלופה הולמת - פנדה משומשת, גרנדה פונטו, אולי סוזוקי איגניס,

תודה גיא,

אבדוק את נושא ה-i10.

פורסם

תבדוק את עניין סיטרואן C1, שעכשיו נמכרת במחיר מבצע של 60 אלף ש"ח. זה בדיוק התקציב שלך ואתה נוסע ברכב חדש.

יאריס זה דבר לא משתלם בעליל ומי שקונה רכב משומש ושחוק במחיר של חדש, שיבושם לו.

פורסם

תודה רבה לך, drsubaru,

חשבתי על הנושא של C1 וחברותיה,

אני אזמין נסיעת מבחן,

השאלה מה יקרה למכוניות הללו אחרי כמה שנים בחיפה,

ואין לי מושג מה יקרה בנסיעות מחוץ לעיר...

בגלל זה כשראיתי את המודעה של הפנדה נדלקתי, כי לה מנוע גדול יותר ובנוסף 5 מקומות ישיבה,

אבל שוב כנראה שהיא לא מתאימה לי בגלל התיבה ידנית.

תודה רבה!

פורסם
תבדוק את עניין סיטרואן C1, שעכשיו נמכרת במחיר מבצע של 60 אלף ש"ח. זה בדיוק התקציב שלך ואתה נוסע ברכב חדש.

יאריס זה דבר לא משתלם בעליל ומי שקונה רכב משומש ושחוק במחיר של חדש, שיבושם לו.

אתה מדבר על מבצע ידיעות אחרונות? לעניות דעתי הוא כבר נגמר.

אם אתה מכיר משהו חדש אנא פרסם.

לגבי פותח השרשור, עיין בשרשור הזה, יש פה הרבה מידע לגבי הדגמים המוצעים בקטגוריית המיני

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=357735

• תוכן חדש...