Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מכונת כביסה.

ZetLAW
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני סטודנט תפרן עם מכונת כביסה בת 20 שנה של קריסטל לפני חודשיים החלפתי לה משאבת מים כי היא התקלקלה שזה היה קל מאד.

אבל תמיד המכונה עשתה רעשים חזקים מאד בסחיטה היא אפילו קפצה קצת.

כנראה שאתמול היא קפצה יותר מדי וכנראה התוף יצא מהציר מה שגרם לכך שהוא פשוט לא מסתובב למרות שפתחתי את המכונה מאחורה והרצועה במקום והתוף בפנים מסתובב.

אז אני לא מבין איפה הבעיה ואיך לתקן ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב שהרעשים החזקים ששמעת הם התפרקות המיסב שעליו יושב התוף,

אם היו לך סימנים של גריז על הבגדים שיצאו מהכביסה [אפילו קטנים] יש מצב שזה מקור הבעיה.

שיפוץ והחלפת מיסב לא אפשרי בכל המכונות [בעיקר בחדשות ששם המיסב יצוק בתוך בית מיסב שעשוי מפלסטיק].

העלות של החלפת מיסב יכולה להיות יקרה [החל מ800 ש"ח לטכנאי שעובד מהצד ואפילו יותר].

אם אתה הוא זה שמחליף את המיסב קח בחשבון שזה חתיכת סיפור להחליפו ותצטרך לפרק חצי מכונה.

טוב שם טוב משמן טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תחליט לזרוק את המכונה אני אשמח לדעת, אני מחפש מנוע של מכונת כביסה למטרת פרוייקט.

יש באתר אגורה המון מכונות כביסה (גם לא תקינות) למסירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פירקתי את המכונה מהאחורה ונראה באמת כי צריך לפרק את כולה כדי להסתכל על המיסבים של התוף כי הקורות הצדדיים לא ניתנים לפירוק (ברזל)

אני אנסה לפרק עוד קצת אבל זה נראה כי אחרי שאני אפרק את הכל היא לא תחזור לאותה צורה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה להתייעץ עם החנות "דובין" באזה"ת חולון.

לי התפרק מיסב תוף במכונת קריסטל בת 9 לפני כמה זמן, וכשלא הצלחתי לתקן לבד העפתי אותה וקניתי חדשה.

בדיעבד חבל שלא בדקתי אפשרויות תיקון,

החנות הנ"ל גם מוכרים חלפים וגם מבצעים אם אתה רוצה עבודות תיקון.

(אתה צריך להביא להם את המכונה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני חודש ביקר אצלי טכנאי והחליף לי מיסבים במכונה מסוג קונסטרוקטה.

הם מגיעים בתוך בית, בכדי להכניס אותם צריך להשתמש בפרס.

הוא הביא 2 סטים של מיסבים משופצים ומוכנים להתקנה ולקח איתו את הבתים השנים, זה עלה לי פחות מ 700.

אגב, כששאלתי אותו על השיפוץ, הוא אמר שהוא משתמש במיסבים יפניים ובאטמים איכותיים.

האמת, שמאוד התרשמתי מאיכות העבודה על המיסבים ובכלל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...