Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת מסך lcd בגודל 37'' / 42''

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

הגיע הזמן להחליך את הטלוויזיה בבית לאחר ביקור במספר חנויוית והתרשמויות אז הדגמים שעלו הם:

1. האייר 42'' במחיר של 3190

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=781776

2.סמסונג 37'' c530 במחיר של 3490

3. LG 37'' במחיר של 3500

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=755053

בכל מקרה הנטייה כרגע ללכת על האייר בגלל התקציב

מרחק הצפייה הוא של 2.5 מטר,הממיר הוא של יס (לא hd) כל הטלוויזיות הנ"ל full-hd גובה התקציב עד 3000 ש"ח

המלצות,הערות והארות יתקבלו בברכה

תודה ושבת שלום

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

C530 בלי לחשוב פעמיים, פשוט תענוג של טלויזיה.

לאייר אל תחשוב להתקרב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
C530 יש בזאפ בפחות מ 3000

נכון אך מדובר באחת שבאה עם אחריות לשנה ע"י יבואן שנקרא י.שלום.

יש אותה טלויזיה ב 3450 עם אחריות 3 שנים של סמליין (היבואנית הרשמית)

אני אישית קניתי עם האחריות של סמליין, עדיף להוציא עוד 450 שקל ולהיות בראש שקט עם שירות מצויין (טכנאי שבא אליך בחינם להתקין את הטלויזיה ולהגדיר אותה אם תרצה)

לא משנה מהיכן תקנה, אתה הולך להנות ממנה, למרות ששידורים שלא ב HD רואים חרא בכל ה LCDאים

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

קח בחשבון גם את הפנסוניק 42' u20 , מסך מעולה והמחיר ירד לאחרונה, אתה יכול למצוא אותו עם אחריות של יורוקום ל5 שנים ב 3300 ש"ח.

פורסם

איך בכלל האייר נכנס להשוואה עם סמסונג

בכל אופן תבדוק את האופשרויות שלך בין סמסונג לפנסוניק

לדעתי חשוב שתראה אותם בתצוגה, גם על SD וגם על HD

דגמים מקבילים ביניהם על הנייר מראים מספר יתרונות לפנסוניק (פנל פחות מבריק ומחזיר אור, בהירות, איכות חומר המסך ועוד)

אבל בתצוגה פשוט התמונה בסמסונג לי אישית נראתה יותר טוב ולכל אחד זה יכול להיראות אחרת בעיניו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני ממליץ על הסמסונג C530

לאחר הרבה התלבטויות בין דגמים שונים ולאחר ביקורים בכמה חנויות.

קניתי בגודל 37" למרחק צפייה של קצת פחות מ3 מ'

חלק ממה שהשפיע על ההחלטה היה איכות הצפיה הטובה בשידורים רגילים והאופציה לחבר USB ישירות לטלוויזיה במקום סטרימר.

את הרכישה ביצעתי בשקם אלקטריק ולא באינטרנט.

המחיר היה כמו באינטרנט עם אחריות של סמליין ל3 שנים.

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

תודה חברים על ההארות

כמה דברים לגביי הסמסונג ישנם כמה ביקורות הטעונות שיש "מריחה"של התמונה בערוצי טלוויזיה רגילים האם יש אמת בדבר? שכן

הממיר בבית הוא לא hd ולא מתוכנן להלחפה בקרוב. כמו כן שמתי לב שאין לטלוויזה יציאת scart במה הדבר יכול לפגוע?

תדוה שוב על העזרה ושבוע טוב לכולם

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

סמסונג בלי לחשוב פעמיים .

לפני כחודשיים קניתי את המסך הנ"ל 42 אינץ' במחיר של 3300 ש"ח. אפילו הסכימו לפרוס לי את זה לחמישה תשלומים.

בלי ריבית והצמדה.

יכולתי לקבל אותו מסך בעלות של 2900 ש"ח אבל עם אחריות של שנה , אבל העדפתי ללכת על אחרויות של שלוש שנים.

אני צופה במסך ממרחק של 4-5 מטר, רואים נהדר. תמונה חדה מאוד . בקיצור מאוד מרוצה ממנו ומאוד מומלץ.

אם אתה מאיזור הקריות, אני יכול להפנות אותך למקום שקניתי ממנו. אחלה מחירים יש להם.

שונא גזענים !.

פורסם

לבסוף נקנתה הסמסונג במחסני חשמל עם אחריות 3 שנים תמונה חדה ומצויינת

פורסם

אחלה טלויזיה, העריכה כבר לא עובדת

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

קודם כל תתחדש!

אני לא מבין למה כולם קופצים על הנושא של האחריות? מישהו פעם יצא לו לעבוד עם אחריות של סמליין?

בגדול הסמסונג היא טלויזיה טובה, אך לצערי הרב, אני כמו רבים בעבר רכשתי סמסונג עם אחריות 3 שנים של סמליין.

בטלויזיה שרכשתי היה פגם מהחברה, ולא היה ניתן לסדר זאת.

אין בי שום כעס על כך שהטלויזיה לא היתה תקינה, כי ביטלתי עסקה בגלל זה, אך מה שיש לי לאמר זה שאני לעולם לא אקנה שוב סמסונג, ורק בגלל המעבדה שהם עובדים איתה - "רטפון" (המעבדה של מיניליין).

הטכנאים הם לא באמת טכנאים (וזה מפי ה"טכנאי" שהגיע), אלא שליחים של המעבדה. השירות והמענה במעבדה נוראי, ולצערי אין מה לעשות עם זה.

הכל מתנהל בצורה קלוקלת החל מקביעת הטכנאי לקחת את המכשיר, ועד קבלת המכשיר.

אני מאחל לקונה להנות מהטלויזיה, ומקווה שלא תצטרך את האחריות שלהם.

ולכל אותם אנשים שחושבים שאם המעבדה עובדת עם היבואן הרשמי, עושה אותה לטובה- טועה!

• תוכן חדש...