Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כרגע ברחוב שלי שני רכבים שחונים במאונך למדרכה (מוזמנים לתקן אותי, אבל עצם חניה כזו היא לא חוקית, אלא אם מסומן שמותר, לא?). הרחוב שלי הוא מעין מעגל, ושניהם חנו כך שהם מאונכים זה לזה וחוסמים לחלוטין כניסה לבניין אחד (וגם חצי מהכביש). מה שיותר יפה הוא, שמדובר באנשים שמחנים ככה כל הזמן, כאשר את אחד מהם כבר שמעתי יותר מפעם אחת מאיים על אנשים כדי לגרום להם לזוז ולאפשר לו להחנות במאונך בין שני רכבים שחונים במקביל למדרכה כחוק.

פשוט אנשים נפלאים

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לאחד מהם יש רכב אמריקאי כלשהו, מהתקופה בה רכבים אמריקאים היו עוד די הרבה יותר ארוכים מכל רכב אירופאי \ יפני ממוצע.

שמעתי את הבן הזה מתווכח \ רב \ מדבר על נושאי החניה המון פעמים, ואני יכול להגיד באופן מפורש שהוא פשוט מתנהל כמו הסטראוטיפ של מי שחושב שהוא קנה את העולם.

פורסם

תתקשר למשטרה ותגיד שיש רכב שחוסם את הכביש, כמה פעמים כאלה ואולי הוא יבין את הרמז...

וזה תקף לכולם בשרשור, אם השקעתם בזה מספיק זמן בשביל לצלם, תשקיעו עוד שניה וחייגו 100, הקצנה קטנה רק תעזור כאן כדוגמאת הקנגו "שזרוקה באמצע הכביש בצורה מוזרה וחשודה"..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז הלכתי לפי העצה שלך, וצלצלתי למשטרה. השוטרת בצד השני דרשה ממני להציג לה את מספר הרכב החוסם. הסברתי לה שאני יודע שמדובר באנשים שגרים באיזור, ושאני לא מוכן לעמוד ליד הרכב שלהם ולהקריא לה את המספר, כי אני לא רוצה להדקר \ לחטוף מכות. היא אמרה לי שהם לא מוכנים לשלוח ניידת כי עם המספר הם יכולים לאתר את בעל הרכב, וזה יותר פשוט.

כרגיל יותר קל להיות ערס במדינת ישראל. מעניין אם גם כשבן אדם מותקף פונה למשטרה, מבקשים ממנו ת"ז של התוקף כי ככה יותר קל לאתר אותו, ולשלוח ניידת לשטח זה מאוד כואב ויקר.

פורסם

אתה לא צריך לעמוד על יד הרכב כאשר אתה מתקשר לדווח.

קח את המספר ותתקשר מהבית.

כך אף אחד לא שומע ולא רואה אותך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...