Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
23:04 - שעה לגיטימית לחלוטין בכדי לבצע כזו עבירה. :bad-word:

אני מצטער, אבל לא הבנתי.

האם אתה מתכוון לבדיחה המפורסמת שאחרי השעה 22:00 חוקי התנועה לא תקפים יותר? או שאתה באמת מצדיק את החנייה הזו?

אגב, איך ידעת מה השעה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אפשר לשמור את התמונה על המחשב,

ואז ניתן לראות שעה ותאריך בו התמונה צולמה.

בהנחה שהמצלמה בה צילמת מעודכנת בשעה הנכונה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא צריך לשמור את התמונה על המחשב. יש פלאגין לשועלאש שמציג את ה Exif (המידע על נתוני הצילום) בקליק, בהנחה והמידע קיים בתמונה. את התופעה אני ממש רחוק מלהצדיק, קיוויתי שהסמיילי יבהיר את זה קצת יותר טוב.

פורסם

לא רק חניה מחוץ לקוים שגורמת לנהגים שמחפשים חניה להתעצבן,

גם מסכנים הולכי רגל שנאלצים לרדת אל הכביש אל נתיב הנסיעה כדי לחצות ולעבור לצד השני.

הצבע אדום לבן הוא לא קישוט של המדרכה.

ל'

2.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מישהו רוצה לנחש מה לא בסדר בתמונה הבאה?

imag0429fk.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הגעתי פעם למרגש חניה של מקום העבודה שלי, כשמישהי באה לחנות כמו בתמונה שלך, מאור.

היא אפילו לא הבינה למה התעצבנתי וביקשתי ממנה לזוז. אין גבול לפיגור של האנשים, או יותר נכון חוסר היכולת שלהם לראות דברים שפוגעים באחרים ולא בהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בתשובה לשאלה הראשונה שעלתה לי- ״מה, התחלתם לקחת מפתחות מאנשים? ״ השומר/סדרן טען שלא שם לב, כנראה מישהו החנה ואחריו כל השאר.

ואני לא מבין איפה העיניים של אנשים? אחד, מילא... שניים? ניחא. אבל שורה שלמה ולא שמו לב?! :banghead:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני נוטה להאמין שיש הסכם בין כל אותם בעלי רכבים בתמונה שאם צריך להזיז רכב X, אז יוצרים קשר עם הבעלים ו"מסתדרים". תרחיש דומה היה במקום העבודה האחרון שלי בשל מצוקת מקום, והסתדרנו דווקא יופי טופי.

פורסם

ההבדל הוא שזה לא חניון במקום עבודה, זה חניון פתוח בתשלום ולא חסר שם מקום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חניוני חצץ כאלה בלי סימון הם המקומות הכי מפחידים לחנות בהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חניוני חצץ כאלה בלי סימון הם המקומות הכי מפחידים לחנות בהם.

בהחלט !

אם אתם רואים פולו לבנה שעושה סיבובים בחניון חצץ, מחנה ואז מתחרטת, מחנה ואז עוד פעם מתחרטת וממשיכה בסיבובים- זה כנראה אני במהלך אכילת סרטים קשים מסדרת "איפה לכל הרוחות מחנים פה מבלי שיז***ו לי את הרכב" :lol:

זמין 8)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...