Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא פחות מביריונות. מקרה קלאסי של מי ש"סומך" על שמירת החוק של שכניו לחניה באופן הזה שהם לא יעזו לחנות כמוה והאודי הדנדשה שלו תשמור מרחק מכלי רכב סמוכים.

פורסם
זה יכין סנטר, לא? אם כן, הוא חונה כך על בסיס יומי. מחרפן.

כן ונכון.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מה קרה לך זה אודי, ברור שמותר לו!

אגב, מרצדס סדרה S מקבלת באופן אוטומטי אישור חניה כפולה, חניה מול בתי קפה באדום לבן, וחניה על מדרכה...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אגב, מרצדס סדרה S מקבלת באופן אוטומטי אישור חניה כפולה, חניה מול בתי קפה באדום לבן, וחניה על מדרכה...

אני דווקא חושב שלבעלי ב.מ.וו יש הקלות, כגון לא צריך לאותת ודברים בסגנון, הרי מותר להם הכל, בכל זאת ב.מ.וו,

אגב אני רוצה לקבל שיעורי חנייה מהבחור הזה :

img3351r.jpg

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

טוב שהזכרת את זה.

הבחור הזה יודע את זה טוב מאוד.

בתמונה השניה זה הרכב אני (בטמפרה שלא שלי) חניתי כמו שצריך אבל מי שחנה אחר כך גרם לי להדחף לתוך האוטו עם אקרובטיקה שלא מביישת את האולימפיאדות.

היה לו המון מקום. מה הבעיה לחנות ישר?

IMG-20121121-00433.jpg

IMG-20121121-00435.jpg

פורסם

הערתי פעמיים לחונים על הקווים בתחנת הרכבת(על 2 חניות). תשובתם הייתה:״אני ממהר״. ומה אני? סתם לוקח ישראל היום?

לאנשים פשוט לא אכפת. ושמים קצוץ על אחרים.

קנס בגובה 20₪ היה פותר את הבעיה. ומכניס טיפה כסף למדינה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

למה להסתפק ב20? קנס יפה ועסיסי של כמה מאות שקלים, וכולם יקפידו. הבעיה עם הנושא זה מה קורה אם מישהו חנה כפול, ואז אני נאלץ להחנות כפול לידו, ולאחר מכן הוא עוזב את החניה, וזה נראה כאילו חניתי כפול מבחירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...