Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

^ למה שעה כל פעם ?

קח את הפתרון שלי.

תדפיס במחשב מכתב שבלוני בסגנון "נהג יקר, חנייה זו שייכת לכולנו בלה בלה " ,תדפיס אותו על נייר A4 ופשוט תחזיק כמה עותקים ברכב לכל מקרה שיתחשק לך להשאיר הערה לנהג לא מתחשב . :-D

אפשר גם להדפיס מכתב שבלוני קצת פחות מכובד לנהגים חוצפנים במיוחד בסגנון "חניה של בן ז**ה" :lol:

זמין 8)

פורסם

גם אני הייתי, ועודני, מאלו ששונאים את אלו שחונים על הקווים

ומשתדל תמיד לחנות בניהם,

ובכל זאת סיפור שקרה לי בערב שבת לפני שבוע וחצי

יצאתי עם מישהי לדייט וחניתי בחנייה ציבורית מהסוג שנכנסים לתוך החניה עם פנים/אחור הרכב

(הכוונה לא המקביל) כאשר המצב היה שנשארו 2 חניות אחרונות בקצה ומיד לאחריהם מדרכה.

חניתי בחנייה האחת לפני האחרונה כאשר אני חונה עם הפנים לכיוון היציאה (בכל זאת הייתי 9 שנים בצבא.. :-) )

כאשר הרכב שחניתי לימיני לא חנה בדיוק באמצע אבל אני השתדלתי להיצמד כמה שיותר לקויים

בכדי לאפשר למי שירצה לחנות בחניה האחרונה יוכל...

הדייט אומנם לא היה משהו אבל זה כבר סיפור אחר, בכל אופן כשחזרתי ראיתי את המראה מנופצת ושבורה..

כלומר אותו נהג שבשבילו התאמצתי לחנות בין הקויים, שבר לי אותה, וכמובן שלא טרח להשאיר פתק (לא מפתיע...)

הזנק- 176 ש"ח לעדשת מראה מקורית אצל רון הגדול ממוסך רון ושעתיים שנשרפו לי ביום שישי...

להגיד לכם שעכשיו אני אחנה איך שבא לי בכל חנייה כמו איזה מ@#$ק? חס וחלילה..

אבל אם אראה שאני נאלץ לחנות ממש על הקו (בגלל הרכב שלצידי) והמקום הפנוי מיימיני אינו תפוס

אני לא יודע אם אני כ"כ ארצה להתחשב בו.

חומר למחשבה... :wink:

פורסם

ביום ראשון יצא לי להיות בבני ברק במגדל עם חנייה בתשלום. חניתי בקומה רביעית שהייתה כמעט ריקה לגמרי בשורה ריקה לגמרי בחנייה הקיצונית ביותר כהרגלי בקודש. כשחזרתי לרכב מצאתי לידי שברולט שחנתה על 3 חניות (!!!). החניון היה ריק, ומיהרתי, אז לא צילמתי את זה, אבל 2 שאלות עלו לי.

1) החניון היה ריק. למה חנית לידי?! איך הגעת ללחנות לידי? כל השורה של 20 חניות הייתה ריקה. לידי? אתה רציני? איך הגעת לזה לכל הרוחות?! למה דווקא ליד?!?!

2) אז מה אם החניון ריק, למה אתה חונה כמו ז ? 3 חניות!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא ממש חניה כפולה, אבל אולי מדובר אפילו בחניה יותר מעצבנת. אני (ממש לא) גאה להכריז על זוכי "תחרות" החניה הכי גרועה \ הבן אדם הכי חוצפן \ אגואיסט על אדמות ישראל.

למי שמכיר, מדובר על החניון החופשי ממול פארק אזורים בפ"ת. בסיום יום עבודה נכנסתי לרכבי והתקדמתי ליציאה של החניון ולהפתעתי, שלושה רכבים פשוט חנו על היציאה, כדי שלהם יהיה "נח" לצאת מהחניון. התמונות לפניכם, לראות ולא להאמין למה אנשים פה מסוגלים.

(בעיקרון כתבתי שלושה רכבים ובתמונות נראים רק שניים, השלישי נמצא משמאל לולוסטר ולא היה לי כח לצלם גם אותו, פורד פוקוס אם זה משנה)

a.jpg

aa.jpg

פורסם

מילא בחניונים גדולים אבל בתוך תל אביב לחנות ככה זה מעצבן במיוחד.

כנראה שמדבקת נורברגרינג והשתתפות במיונים של פורמולה ישראל לא בהכרח אומרים שאתה יודע לחנות כמו בן אדם.

photo3wj.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבחור עם האיביזה לא כזה רשע גמור. הפולו(?) הכחולה שמשמאל חנתה ממש צמוד לקו ואם הוא היה חונה נורמלי הוא לא היה מצליח לצאת מהאוטו. במקומו הייתי מחפש חניה במקום אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני זוכר שמישהו פרסם את המדבקה הזו בדיוק על אותו רכב, בשרשור "מדבקות לרכבים", אז אולי מדובר בחבר פורום?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הבחור עם האיביזה לא כזה רשע גמור. הפולו(?) הכחולה שמשמאל חנתה ממש צמוד לקו ואם הוא היה חונה נורמלי הוא לא היה מצליח לצאת מהאוטו. במקומו הייתי מחפש חניה במקום אחר.

הוא חנה בשעה מוקדמת כשיש הרבה חניה ברחוב הזה (דה האז) ובקלות יכול היה למצוא חניה אחרת. לראיה, החניה מימינו פנויה, שאגב בה הוא גם יכול היה לחנות ולא חייב היה לחנות ליד הפולו.

בקיצור, מקרה ברור של... השלימו את החסר.

פורסם
הוא חנה בשעה מוקדמת כשיש הרבה חניה ברחוב הזה (דה האז) ובקלות יכול היה למצוא חניה אחרת. לראיה, החניה מימינו פנויה, שאגב בה הוא גם יכול היה לחנות ולא חייב היה לחנות ליד הפולו.

בקיצור, מקרה ברור של... השלימו את החסר.

יכל גם להחנות ברוורס ולצאת מצד שני ובכל זאת להצמד לרכב הכחול.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
יכל גם להחנות ברוורס ולצאת מצד שני ובכל זאת להצמד לרכב הכחול.

זה בדיוק מה שעשה מישהו שחנה מימינו כשהערב הגיע ומצוקת החניה היומית החלה.

פורסם

הנה מישהו שחונה כך באופן קבוע, כל פעם כשאני מגיע למתחם, כנראה בעל זיכיון באחד

העסקים או בעל עסק שחושב שאם יש לו אאודי אז הכל מותר לו.

ImageUploadedByTapatalk1353510120.002435.jpg

ImageUploadedByTapatalk1353510099.431904.jpg

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...