Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה כנראה עורך קניות ביום ראשון בבוקר, כשהכל ריק. בימים ובשעות שבהם אני חונה שם צפוף כמעט עד קצה המגרש - אבל הבעיה העיקרית אינה הצפיפות אלא אי הסדר וחוסר ההקפדה על עמידה בתוך המשבצות. כל אחד נכנס וחונה באלכסון לפי ראות עיניו ובלי שום התחשבות בסביבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל שכל המגיבים כאן לא מזדמנים לאזורים כמו קרית מלאכי או "ביג" קסטינה. נראה שזה משהו בביוס או בד.נ.א. של האנשים.

מי שחונה בצורה מסודרת, כנראה סובל מליקוי ראיה כלשהו, כך שהוא פשוט לא רואה את הקווים. לפני כמה שבועות ראיתי אדם שהחנה את רכבו (החנה - כיבה את המנוע ונעל את הדלתות, לא מישהו ש"עצר לשניה") במרכז בכביש בכניסה למגרש החנייה.

למה? ככה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הנה התרומה שלי לשרשור.

התמונות מלפני כמה חודשים בחלקן, כי רק עכשיו יש לי זמן להוציא מליון וחצי תמונות מהפלאפון שלי.

הטויוטה הלבנה לא ממש חונה, אלא יותר החליטה לחתוך 3 נתיבים כדי לנסוע שמאלה בצומת. שימו לב לכיתוב של אלביט...

והטויוטה הכסופה היא של מישהי שפשוט עצרה, שמה "אורות סיגריה" תוך שהיא חוסמת את הנתיב היחיד שהיה שם (קניון חוצות כרמיאל, מול הכניסה עצמה) וירדה להשתמש דקה בכספומט. לא יודע מה קרה עם שאר התמונות אבל זה הסתיים בזה שאמרתי לה "אם את לא מזיזה את האוטו תוך 10 שניות אני נכנס, נועל אותו עם המפתחות בפנים ונוסע".

IMG-20111126-00165 (Custom).jpg

IMG-20120202-00316 (Custom).jpg

IMG-20120229-00358 (Custom).jpg

IMG-20120301-00361 (Custom).jpg

IMG-20120311-00384 (Custom).jpg

פורסם

מה הפליאה הגדולה?

אין אכיפה של החוקים, אז כל אחד עושה מה שב*** שלו.

בחניה המשותפת של הבניין שלנו, יש אנשים שקבוע חונים על חניות של אחרים, כל עוד זה לא החניה שלי או של ההורים, אין לי בעיה, אבל הבעיה שזה כן קורה, שכן אחד גולש, ואז כולם צריכים לגלוש אחריו, הבעיה זה שיש חוצפנים שמגזימים וכבר חונים על חצי מקום, לא נניח על הפס. מכה של אנשים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שיש לי מנצח:

img20120922135206.jpg

Uploaded with ImageShack.us

בהתחלה חשבתי לעצמי שאולי הבחור עצר לכמה דקות אבל לאחר כמה שעות ירדתי לזרוק את הזבל והוא חנה בדיוק באותה פוזה.

לפעמים פשוט לא מובן מה עובר לאותם אנשים בראש באותו רגע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

במגרש החניה של מקום העבודה שלי אנשים חונים כמעט כל יום כמו בתמונה שלך, אלעד

ואצלנו עוד יש קווים מאוד ברורים שמסמנים את המקומות. אני מנחש הרבה מאלו שחונים כך הם אותם האנשים שאני רואה כל בוקר עוקפים פקקים בנתיבים פנויים (שמובילים למקומות אחרים), ואז "חותכים" את הפקק ממש על הסנטימטר האחרון לכיוון שהם צריכים.

יצא לי לדבר עם כמה כאלה. לכולם תמיד יש הסברים מאוד "משכנעים" למה הם עושים מה שעושים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פעמים רבות ראיתי בעיר בחור עם קאמרו כסופה שתמיד תופס כמה חניות עם הרכב שלו .

יצאתי מתוך נקודת הנחה שהוא מנסה לשמור על הרכב משריטות, אבל יש גבול לכל תעלול :roll:.

לפני שעתיים במקרה נכנסתי ל Y-NET ולהפתעתי ראיתי מודעה עם סגנון חנייה מוכר.

איזה פלא- גם בהודעת המכירה שלו הוא לא טרח להחנות את הרכב כמו שצריך :lol:

לומר להגנתו שהרכב באמת נראה שמור ומטופח, רק מה נסגר עם החניות הכפולות...

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3577288.aspx?utm_source=a_ynet_hp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=a_ynet_hp

זמין 8)

פורסם

ביום חמישי יצא לי לראות את הדבר הכי הזוי שראיתי אי פעם, פשוט לא להאמין שיש אנשים כאלה... (התמונה לא עולה אז אני פשוט יכתוב...)

ביום חמישי יצא לי להיות בבר אילן בירושלים, עמדתי שם באדום ופתאום הופיע איזה אדם בGMC ענקית משמאלי והתחיל לצפצף בעצבנות. חשבתי שכנראה קרה משהו מאוד דחוף אם בשביל זה הוא מוכן לחתוך 3 נתיבים לרוחב בין המכוניות שהיו שם, אז הידרדרתי אחורה ונתתי לו להגיע לפניה ימינה. להפתעתי הוא המשיך לצפצף ולא נירגע עד שלא נתתי לו להמשיך לרוחב הכביש עד לתחנת האוטובוס שלפני הפנייה. אני לא יודע מאיפה היתה לו כזאת חוצפה, אבל הוא פשוט נעמד מול התחנת אוטובוס תוך כדי שהוא חוסם אותי ואת התחנה, יצא בנחת, הרים מכסה מנוע ו..... הלך לקנות סיגריה. מרוב ההלם לא אמרתי שום דבר רק עקפתי את הרכב והמשכתי ליסוע..

(אני יודע שזה לא מדבר על חניה כפולה, נושא האשכול, אבל זה היה נראה לי המקום הכי מתאים..)

פורסם

^ נהגים כאלה עושים בושות לרכבי GMC האימתניים וחבל...:evil:

כשאתה רואה נהגים כאלה פשוט תחשוב על קוף מסוג בבון שמנסה לתפעל מחשב; מרוב העומס מתעצבן, מתחיל להשתולל ,לצפור בפרעות והולך לקנות סיגריה כדי להירגע. :lol:

תמונת הדגמה.jpg

זמין 8)

פורסם

התופעה הזאת ממש מגעילה, בגלל תופעת הליסינג ורכבי השכרה לבעלי הרכבים אין מודעות לשמירת הרכב והרכב החונה ואם אפשר לכסח אותו בלי לשלם אז למה לא אז אפשר לחנות על חניה כפולה אפשר לחסום אפשר להידבק לרכב ואז אי אפשר לפתוח דלתות אפשר לשפשף את הפגושים , לדפוק מראות .. והכל בחנחיות ציבוריות כמו קניון ,מרכזי קניות ,מרכז ביג פשוט מגיעל ... זה לא יעזור קנס ולא יעזור עם תלמדו את הגרנט לחנות מדובר בחינוך החינוך שלנו מתחת לכל ביקורת ,

גם אני מקפיד לחנות על הקווים אבל תמיד יש דביל שנדבק עלי מקפל את המראות דופק את הדלת כיאלו חסר לו מקום לא זה לא מפריע לו כי יש לו רכב ליסניג במקרה הטוב שה האוטו של אבא אז למה לא ....:evil:

אז אין לי בעיה לחנות חנייה כפולה ומעבר לכל אני לא חושב פעמיים ... גם עלות בסופר למה לחנות אותם על הרכב שלי ...

אני שמעתי לא מעט מקרים בו רכב הליסניג צועק לשמים בגלל אופן הנסיעה ברכב בלי שום התחשבות ומודעות.. רק המחשבה מה עלויות שנגרמות .. וכן אני מצדיק את התכתבות של Balakai

השירשור הזה מלא בצביעות!

אני מחנה את הרכב שלי תמיד רחוק באיזה פינה או אם אני מוצא אז בין שני עמודים.

בגלל פתיחות הדלתות של תתי - אדם שאין להם ערך לרכוש של אחרים.

אם אין ברירה אני גם יחנה על חניה כפולה ולא אני לא עבריין אני פשוט אוהב רכבים ואני לא דופק לאנשים אחרים את המכוניות אבל הם משום מה דופקים לי, אז שייחפשו חניה!

החניות בישראל צפופות יותר מכל מקום אחר בעולם!

פורסם

ממש לא קשור לליסינג הענין הזה, אפילו להפך. אלו, גם בינינו כאן, עם מכוניות משלהם ששלמותן החיצונית חשובה להם לא פחות משלמות גופם, ישתדלו תמיד לחנות כך שחלילה לא יהיו חשופים לפגיעתה של דלת סוררת. והדרך הנוחה ביותר היא פשוט לחנות בחניות באופן שלא יישאר מקום לידם למכוניות נוספת ואם צריך יתפסו שתיים. דווקא אלו עם הליסינג יחנו לרוב כמו בני אדם ולא יטרחו לשקול איך לכל הרוחות הם מתרחקים מהאוטו ההוא ומהאוטו הזה שחלילה יגיעו ו"יחרבו" להם את האוטו.

פורסם

לשם שינוי, התמונה הזאת צולמה באיזור תעשיה של הרצליה.

פשוט מדהים לאן אפשר להדחס עם סמארט.

IMAG0048.jpg

IMAG0047.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נו, אחלה. מה הבעיה עם הסמארט?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...