Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מהו אותו סעיף 30 עליו ניתן הדו"ח?

בקובץ חוקי העזר של עיריית נתניה לא מצאתי סעיף כזה. ניתן אולי להלביש את המקרה על סעיף 5. (ב)(2):

איסור חניה תיקון: תשמ"ח, תשמ"ט,תש"ן

5. (א) לא יעמיד אדם ולא יחנה רכב ברחוב במקום שהחניה נאסרה על ידי ראש העירייה לפי סעיף 2 והאיסור מסומן בהתאם להודעת התעבורה (קביעת תמרורים), תשכ"א1961- (להלן - ההודעה), על יד תמרור, אלא לזמן הדרוש להעלאת נוסעים או להורדתם, או לטעינה או לפריקה מיידית בלתי פוסקת.

(ב) לא יעמיד אדם ולא יחנה רכב במקום חניה, אלא -

(1) אם הרכב שייך לאחד הסוגים שחנייתם שם הותרה על ידי ראש העירייה;

(2) בתוך אחד השטחים המסומנים בקווי צבע או באופן אחר - אם יש שטחים מסומנים כאלה;

קשה לי להאמין שבמקרה כזה יינתן דו"ח לנהג, כי תמיד יוכל לבקש ביטול הדו"ח בטענה ששני הרכבים שהיו לידו לא חנו כדין, ולכן נאלץ לחנות ככה. כשהגיע הפקח, כמובן, שני הרכבים כבר לא היו. במצב האמור הנהג אמנם לא פעל כדין (הרי מי יוותר על חניה בגלל זה :twisted:), אבל החוק היבש כאן אינו עומד במבחן המציאות, וספק שלא יזוכה בבית משפט.

כמובן שאם הפקח ראה אותו בעת ביצוע העבירה, או אם היה חונה על שתי החניות הקיצוניות ביותר - היה המצב אחר.

פורסם

יש סיבה שאנשים חונים חנייה כפולה - מחפשים לשמור מרחק מאלה שיפתחו עליהם את הדלת וישאירו להם סימן על הרכב! ויש הרבה מאוד כאלה בארץ, לצערי.

זה המצב, יש להתמודד איתו. אף אחד כאן לא צודק.

פורסם
יש סיבה שאנשים חונים חנייה כפולה - מחפשים לשמור מרחק מאלה שיפתחו עליהם את הדלת וישאירו להם סימן על הרכב! ויש הרבה מאוד כאלה בארץ, לצערי.

זה רחוק מלהיות נכון, הפדנטים ששומרים על המכוניות שלהם לרוב (99% מהמקרים) הם אנשים מתחשבים שלא רוצים שיעשו להם מה ששנוא להם ולכן לא יחנו ככה.

פורסם

אתה יודע, שתי מינוסים לא הופכים לפלוס.

אם היינו מפתחים גישה כזו לעוד דברים מצבינו היה אפילו גרוע יותר מהיום.

אם אני חונה בין הקווים עם סלקל שצריך להוציא ולהכניס לאוטו אז גם מר בחור שמפחד שיפתחו עליו את הדלת יכול.

יש כאן רק צודק אחד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לקראת סיום השנה ולקראת השנה החדשה,

עדכון מצומת בילו.

ל'

מנייק.JPG

זבלה.JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שאלה קטנה:

בקניון בת ים ישנה חניית נכים, אך יש נכה (שהוא כנראה על כיסא גלגלים, לא בטוח בכלל) עם רכב גדול (בגודל של סוואנה, לא התעמקתי בדגם), והוא מחנה תמיד אבל תמיד על 2 מקומות חניה (לא של נכים, כנראה לא רוצה לתפוס שם סתם מקום לנכים אחרים). השאלה שלי היא האם זה בסדר? (שכן, אם הוא באמת על כיסא גלגלים, לא תהיה לו אפשרות לצאת אם יחנה על חניה אחת). שוב, אני משער, וגם אם הוא לא על כיסא גלגלים, השאלה שלי עדיין בתוקף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שאלה קטנה:

בקניון בת ים ישנה חניית נכים, אך יש נכה (שהוא כנראה על כיסא גלגלים, לא בטוח בכלל) עם רכב גדול (בגודל של סוואנה, לא התעמקתי בדגם), והוא מחנה תמיד אבל תמיד על 2 מקומות חניה (לא של נכים, כנראה לא רוצה לתפוס שם סתם מקום לנכים אחרים). השאלה שלי היא האם זה בסדר? (שכן, אם הוא באמת על כיסא גלגלים, לא תהיה לו אפשרות לצאת אם יחנה על חניה אחת). שוב, אני משער, וגם אם הוא לא על כיסא גלגלים, השאלה שלי עדיין בתוקף.

בדרך כלל היציאה של הנכים[שנוהגים] מהרכב היא מהצד, הוא מחנה בצורה שתיארת כדי שלא יחסמו אותו.

רק ברכבים בהם הנכה עצמו לא נוהג, אלא על ידי מישהו אחר אז היציאה היא מאחורה.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רספקט!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כאחד שגר בנתניה ונמצא רוב היום באזור רחובות, מזדהה עם התמונות האחרונות, גם בביג בנתניה, וגם במתחם בילו אנשים חונים כאילו שקשה להתעב עוד 4 שניות והחנות כמו בנאדם, אני לא מקבל שום תירוץ, זה נטו עצלנות!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זנחתי את השרשור מכיוון שלא היתי הרבה זמן באיזור המרכז,

אבל ברגע שחוזרים לכאן הכל חוזר על עצמו.

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל',

זה נראה יותר כמו טור שנגרר בעקבות אדיוט אחד ולא כמו "עבירות" מרובות. גם זה קורה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ל',

זה נראה יותר כמו טור שנגרר בעקבות אדיוט אחד ולא כמו "עבירות" מרובות. גם זה קורה.

+1

ל', קחי בחשבון שדווקא בגלל שהחונים הנ"ל צימצמו רווחים, יש יותר מקומות חנייה ולא פחות. זה בגלל שמדובר בחנייה מקבילה למדרכה.

מה שכן, אני איתך בכל הנוגע לחנייה מחוץ לקווים כשמדובר בחניות ניצבות למדרכה (בדר"כ חניונים למניהם). אין יותר מרגיז מלהגיע לחניון ולגלות איזה נבלה שנעמד דוקא על קו ומבזבז חנייה סתם.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...