Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבקשו מהעיריה לשים תמרור חניה בניצב למדרכה..

אצלנו ברחוב היה קטע מדרכה שהיה אפשר לחנות כמו במפרץ חניה קצת באלכסון והיו לך הרבה יותר חניות ולא היה סימון או שילוט..

כנראה היה מישהו ברחוב שזה הפריע לו בעין ופנה לעיריה כי באיזשהו שלב משום מקום שמו תמרור חניה במקביל וסימנו בצבע על הכביש.. בימים הראשונים היו די הרבה דוחות..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
התייעצות בקטע מוסרי שקשור לנושא.

נניח ומישהו חנה במקום שאסור לו ובעקבות כך חסם אתכם באופן שאם אתם לא נהגים מיומנים, לא תצליחו "להשתחל" החוצה. נניח ופגעתם בו בנסיון לצאת מהחניה- תשאירו פרטים או לא?

חד משמעית לא.

הוא צריך להניח שכל נהג הוא לא מיומן ב"השתחליות" להשאיר לו מספיק מקום לצאת באופן נורמלי ולא בהשתחלות.

לפני כמה זמן חניתי בחנייה מסוימת שהיא לא ממש חניה, זה על מדרכה שלא מפריעה להולכי רגל [אך זה לא העניין]

לא היה ממש מקום לרכב לידי להשתחל בחנייה והוא פשוט שפשף לי את הפגוש בשריטות עמוקות

למזלו, הפגוש שלי שחור וזה לא בולט, וכדי לצאת משם הייתי צריכה לעשות מיליון ואחד תמרונים ואם הייתי פוגעת בו, ממש לא הייתי משאירה פרטים.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אמנם לא חניה, אבל במהלך ביקור בספארי בר"ג, נתקלתי בבעלי חיים הנוהגים על 4 גלגלים,

יורדים מהשביל (מהכביש) למרות שכל מספר מטרים מבקשים להשאר על השביל!!!

עוקפים את כל השיירה מצד ימין כדי לקצר את התור ומסכנים את בעלי החיים.

לכן "זכו" להכנס לשרשור זה.

להלן היונק התוקפן וחסר הסבלנות על 4 גלגלים.

ל'

90.jpg

91.jpg

92.jpg

93.jpg

94.jpg

95.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה מעצבן במיוחד שמסתובבים בחניון 20 דקותבשביל חנייה ואז רואים בן של אמא טובה חונה על 2 מקומות חנייה, בלי שום סיבה אמיתית, מעצבן!

פורסם
מה משטרת ישראל תגיד הפעם? מתנדבים עם אוטו של קצין? .

10807809.jpg

Uploaded with ImageShack.us

מעניין. נראה לי שאפרסם את זה על הקיר של משטרת ישראל, אם לא אכפת לכם.

עריכה: פורסם. מעניין מה תהיה תגובת המשטרה והאם אוכל להגיד שלום לרשיון הנהיגה. :twisted:

פורסם

שנה טובה לכולם ,אני אספר המקרה שראיתי לא מזמן:

יום אחד חניתי בבוקר בחניון ברחוב הברזל ברמת החייל ליד אסותא.

חניתי ויצאתי מרכבי ופתאום אני רואה יונדאי גטס חונה על שני חניות שהיו שם ארבעה חניות חופשיות אחת ליד השנייה.

מהאוטו יצאו אמא ובן -לא התביישתי ושאלתי אותה מדוע היא מחנה כך? היא אמרה לי שהיא ממהרת ואין לה זמן לחנות כמו שצריך.

.

ואני אומר איזה בולשיט! היו ארבע חניות ריקות כך שגם לא היה קשה להיכנסלחניה אחת כמו שצריך.

לא היה לי כוח להתווכח איתה ולא ראיתי שזה יעזור אז הלכתי לדרכי.

מקרה שני שראיתי הוא של חנייה בחניית נכים: למי שמכיר יש בפתח תקוה מרכז מסחרי בשם יכין סנטר,

בשעות הצהריים המקום עמוס לעייפה וקשה למצוא חנייה במפלס הקרקע ואז ראיתי אישה חונה בחניית נכים למרות שלא ראיתי

שום תעודת נכה על רכבה ,לפעמים קשה לי להאמין שאנחנו עם הסגולה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חיפה במרכז הקניות.

ברגע הצילום הגיע בעל הרכב ושאל "יש בעיה"?

כן יש בעיה, אתה חונה באלכסון ותופס 4 חניות, אז יש בעיה.

ולמי שחושב היכן הוא יכל להשאיר את הרכב, אז בדיוק בעוד כמה מטרים משם יש מקום רחב יותר כך שהוא לא יפריע לאף אחד.

ל'

חוליגן.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הום סנטר, בקניון החדש בעכו, השבוע ביום שלישי בצהריים. ההאודי ששיכת לאדם בריא לחלוטין תופסת חניית נכים. לא היה שום תג נכה באף מקום על האוטו. אין יותר מגעיל ומכוער מאנשים שתופסים חניית נכים.

26102011534.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לפני שבועיים אישה(כנראה נהגת חדשה), תפסה 2 מקומות חנייה(לצידה ישב גבר), הערתי לה על כך והם הסתכלו

עליי כאילו שאני איזה משוגע, וזהו ככה זה נשאר.

ועוד כל הקטע שהיא חנתה ברוורס ניסתה להרשים את עצמה שהיא טובה בחניות.

פורסם
חיפה במרכז הקניות.

ברגע הצילום הגיע בעל הרכב ושאל "יש בעיה"?

כן יש בעיה, אתה חונה באלכסון ותופס 4 חניות, אז יש בעיה.

ולמי שחושב היכן הוא יכל להשאיר את הרכב, אז בדיוק בעוד כמה מטרים משם יש מקום רחב יותר כך שהוא לא יפריע לאף אחד.

ל'

בקריון קרית ביאליק תמיד תמצאי דברים הזויים.

שונא גזענים !.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...