Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצלחתי למצוא 2 גאונים.

אחד מהם לא איפשר לי לחנות ביוניברס קלאב בתל-חנן (נשר), כי הוא חנה על 2 חניות שלמות. אני מקווה שינשוף ייתקע לאישתו בגרון.

השני, חוכמולוג שייצר לעצמו חנייה.

השורה הזו ביוניברס תמיד בעייתית - הקוים מסומנים בניצב למדרכה, הנהג הישראלי מתעקש להכנס עם החרטום במקום ברוורס ולכן לא מצליח לחנותת מקביל לקוים. וכמובן - חוסר ההתחשבות הישראלי במיטבו.

בבנין שאני גר יש חניות פרטיות שבהן אנשים מקפידים על חניה מדוייקת, אבל יש בסמוך אליו גם חניה אורכית עם סימון של משבצות. תמיד יש כמה שכנים שחונים על שתי משבצות מתוך עצלות להתקגדם (או לנסוע לאחור) מטר ולחנות כראוי. חוסר ההתחשבות במיטבו בשכונה די יוקרתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחניה של מכללת אפקה בצפון תל אביב.

כל כך עצרתי את עצמי לא להדפיק לו לחלון איזה "חונה כמו מניאק"

והרכב היה מלא במכות מכל הכיוונים אני מניח שזה קשור איכשהו ליכולותיו המדהימות לחנות

12072011112.jpg

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

צולם בחניה של המכון הטכנולוגי חולון בבוקר יום שישי. למי שיש הונדה נוצצת כנראה יכול להרשות לעצמו לשים ז*ן על כולם. נראה כי הבנאדם התאמץ ממש לחנות במדויק על שתי חניות.

IMG_0167.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בספק אם הערס/פרחה שימצא את זה על היונדאי טוסון שלו יבין מה זה אומר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
צולם בחניה של המכון הטכנולוגי חולון בבוקר יום שישי. למי שיש הונדה נוצצת כנראה יכול להרשות לעצמו לשים ז*ן על כולם. נראה כי הבנאדם התאמץ ממש לחנות במדויק על שתי חניות.

אתה בטוח שצרות העין שלך טובה יותר משימת הז*ן שלו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אהבתי! האמת יש אפשרות שאני אכין כמה כאלה.

מעניין אם שימוש בשפה האנגלית ישאיר רושם חזק יותר...

הדבר היחידי שזה ישאיר זה פרצוף של "מה?!?!" על הערס שיקבל את זה.

פורסם

הוא אמנם לא חונה על שתי חניות, אבל חוסר ההתחשבות והעצלנות לא פחות מקוממים. הוא גם שילם על כך בכמה נשיקות בפגוש :-P

IMG_20110717_175716.jpg

פורסם
אתה בטוח שצרות העין שלך טובה יותר משימת הז*ן שלו?

מה הקשר צרות עין בוא תסביר לי. לפי התגובה שלך עושה רושם שאתה בדיוק מהסוג אנשים שחונים כך.

פורסם

להגיד:

למי שיש הונדה נוצצת כנראה יכול להרשות לעצמו לשים ז*ן על כולם

זה צרות עין. לחנות כמו מניאק, שזה בדיוק כמו שהוא חנה, לא קשור להונדה שלו או לכל רכב אחר. ולא, אני לא חונה כך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התייעצות בקטע מוסרי שקשור לנושא.

נניח ומישהו חנה במקום שאסור לו ובעקבות כך חסם אתכם באופן שאם אתם לא נהגים מיומנים, לא תצליחו "להשתחל" החוצה. נניח ופגעתם בו בנסיון לצאת מהחניה- תשאירו פרטים או לא?

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

בתוכנית מועדון לילה היתה פינה שנקראת "זה מעצבן ?!?"

אז אני אתאר לכם מה קורה ברחוב שלי.

יש לאורך הרחוב משהו כמו 4-5 חניות צמודות לקיר כשקווים מסומנים לאורך כלומר הפרונט או הבגז' מקביל לקיר.

יש 2 חבר'ה שתמיד מגיעים יחד ומחליטים שצד הרכב צריך להיות מקביל לקיר למרות הסימון הברור...

למי שלא הבין אני מצרף ציור:

72868123.png

אני אני אומר לכם: זה מעצבן ? זה מעצבן !!!

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...