Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חיפה במרכז הקניות.

ברגע הצילום הגיע בעל הרכב ושאל "יש בעיה"?

כן יש בעיה, אתה חונה באלכסון ותופס 4 חניות, אז יש בעיה.

ולמי שחושב היכן הוא יכל להשאיר את הרכב, אז בדיוק בעוד כמה מטרים משם יש מקום רחב יותר כך שהוא לא יפריע לאף אחד.

ל'

רכב עם נגרר כמו זה המופיע בצילום, אינו יכול לחנות אחרת, בלא לחסום לחלוטין את כל מגרש החניה שבצילום. אבל העיקר שתפסתם טנדר עם נגרר חונה לא בין הקווים. אכן שאפו !

פורסם

קצת הגזמתם..

לגבי הקצין משטרה, אם הוא היה חונה בין הקווים הוא היה נכנס ברכבים שבצדדים.

מי שאשם פה, אלה נהגי המאזדה והפורד.

לגבי הדימקס, האורך של רכב מסחרי עם נגרר זה כמו אורך של משאית, והיכולת תמרון מוגבלת וקשה.

אני גם בטוח שהוא לא חנה שם ליותר מחצי שעה, מחשש לנגרר/ציוד

פורסם
רכב עם נגרר כמו זה המופיע בצילום, אינו יכול לחנות אחרת, בלא לחסום לחלוטין את כל מגרש החניה שבצילום. אבל העיקר שתפסתם טנדר עם נגרר חונה לא בין הקווים. אכן שאפו !

הוא לא יכל לנתק את הנגרר ולתפוס שני מקומות חניה, באופן מסודר? זה יותר מדי מתחשב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך באמת רכבים ארוכים במיוחד אמורים לחנות? למשל לימוזינה או מיניבוס?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לשאול אותה השאלה גם לגבי אוטובוסים ומשאיות. בדרך כלל, במקומות שפוקדים אותם הרבה כאלה (אפילו חניונים של בתי ספר), תמצא חניות גדולות יותר לצורך הזה. בדרך כלל כשהם חוזרים הביתה הם חונים לרוחב במגרש חניה נטוש כלשהו.

פורסם
חיפה במרכז הקניות.

ברגע הצילום הגיע בעל הרכב ושאל "יש בעיה"?

כן יש בעיה, אתה חונה באלכסון ותופס 4 חניות, אז יש בעיה.

ולמי שחושב היכן הוא יכל להשאיר את הרכב, אז בדיוק בעוד כמה מטרים משם יש מקום רחב יותר כך שהוא לא יפריע לאף אחד.

ל'

חבל שלא קראת את מה שכתבתי, לכן הרשתי לעצמי לצטט את עצמי ולהדגיש את הכתוב בשנית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל פעם שאני רואה שנהגת שודים מקפיצה את השרשור הזה אני יודע שאני הולך להכנס עליו ולחטוף קריזה על אנשים.

יש איזושהי דרך לפרסם את זה בפייסבוק של המשטרה או משהו למען יראו וייראו? אין לי פייסבוק אז אני לא מבין בזה בדיוק אבל אפשר להראות למשטרה שלאנשים אכפת.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חבל שלא קראת את מה שכתבתי, לכן הרשתי לעצמי לצטט את עצמי ולהדגיש את הכתוב בשנית.

ל'

ואם הוא לא ראה את המקום חנייה הגדול יותר?

פורסם
ואם הוא לא ראה את המקום חנייה הגדול יותר?

נו באמת...

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חשבתי לשים הסבר לכל אחת מהתמונות אבל יש רק אחת שצריך להסביר:

הטרנזיט הגדול חסם אותי למשך 13 דקות כשהוא פשוט שם את האיתותים וירד כמה רוגעלך (הוא לא סתם קנה, אלא ממש ישב ליד שולחן וטרף אותם בזמן שהרכב שלו חוסם את אחת הצירים הכי עמוסים בחיפה).

הייתי צריך לחפש אותו בכל החנויות באזור עד שמצאתי אותו במאפיה.

התשובה שלו הייתה "מה, אבא'לה? אתה לא יכול לחכות כמה דקות? מה הלחץ?"

אמרתי לו שזה ממש לא לעניין ושיש אנשים שצריכים ללכת לעבודה, אז הוא המשיך עם הקטע של "נו, מה אכפת לך? כולה 10 דקות!".

אז אמרתי לו שאנשים כמוהו הם בדיוק מה שעושה את המדינה הזאת לגרועה יותר, והוא צריך להתבייש.

אז צילמתי את הרכב שלו מולו ואמרתי שאם הוא לא נותן לי לצאת תוך 30 שניות, אני מגיש נגדו תלונה במשטרה כי יש לי וידאו ברכב שמצלם כבר רבע שעה את הרכב שלו חונה ככה (זה נכון, המצלמה שלי צילמה באמת כל הזמן הזה).

פורסם

הנה עוד זבל שגורם לי לרצות להקל על נשים את כל התהליך של הפלות:

יש באזור הדר בחיפה רחוב קטן מאוד.

יש בתוכו מפרץ קטן ואנשים צריכים להידחף קצת בשביל לחנות.

יש רק כניסה אחת לרחוב!

הייתי אצל חברים באותו רחוב והחלטנו לצאת, אז נכנסנו לאוטו.

בדיוק אז נכנס החלאה עם האוטו שלו, חנה אותו באמצע היציאה ונעל אותו.

אמרתי לו שאנחנו צריכים לצאת והוא אמר "רק רגע, אני מוסר את החומר וזהו" (הוא התכוון למעטפה שהייתה לו ביד).

חיכינו 7 דקות בערך ואז החלטתי לחפש אותו כי כבר התחלנו לאחר לפגישה עם עוד חברים.

עליתי לבניין שהוא היה בו ומצאתי אותו (במזל) במשרד של רואי חשבון, יושב ואוכל קפה עם עוגיות.

אמרתי לו שאנחנו כבר מאחרים וכמעט התחלתי לצעוק כשהוא אמר "נו, מה? חכה דקה!"

התמונה האחרונה של הפולקסווגן היא באותו מקום, בלילה.

22:45, אני רוצה לצאת משם וללכת הביתה.

אני רואה שיש את הרכב שחוסם אותי בדיוק באותו מקום כמו השמוק מהבוקר.

חשבתי שאולי יש פתק או משהם עם הפרטים של בעל הרכב, אבל לא היו.

ניסיתי לטלטל את הרכב קצת בשביל שהאזעקה תפעל (אולי יש אזעקת ביפר), וגם לא קרה כלום.

חיכינו כמה דקות ואז החלטתי לצפור כמה פעמים עד שמישהו ייצא.

אחרי דקה בערך יצאה הפוסטמה ולא הבינה למה אנחנו עצבניים.

IMG-20111010-00002.jpg

IMG-20111010-00003.jpg

IMG-20111010-00005.jpg

IMG-20111010-00006.jpg

IMG-20111014-00021.jpg

פורסם

^ עקרונית אין בעייה עם הפונטו- סתם אחד שחונה בצורה מעניינת, כי בא לו והוא יכול. והוא בטח חונה כך גם במקומות אחרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...