Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן עוד תמונה שנלקחה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, ביום שבת, אחד הימים העמוסים שבו החניון היה מלא כמעט

עד אפס מקום (בקושי מצאתי חניה)

:evil:

52494323.jpg

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

לא היה לו מקום לרכב העצום שלו.

וד"א באנגלית "לוקחים" תמונה, בעברית מצלמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כביש 6 לצפון, מתחם האלונית.

15/8/12 השעה 23:20 בלילה.

רכב ללא שום תוית או כרטיס המשייכות אותו לאדם מוגבל.

משייכות אותו לקטגוריה של אדם חוצפן!

:evil:

77038488.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ל'

4.jpg

3.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי מנצח, אני חושב. 4 חניות שלמות במכה אחת!

אגב, למי שתוהה, זו במקרה הפעם הייתה נהגת. ראיתי אותה מגיעה לרכב ונוסעת משם אחרי שעשתה כמה קניות.

2012-09-10 16.17.16.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שנורא פה הקטע עם חנייה חצי נחמה העיניין שהתופעה קיימת בלי סוף גם בכביש ששם רואים אדם פשוט עם סוזוקי אלטו שלמרות הכל חושב שנוסע בביואיק וחולש על נתיב וחצי שאי אפשר לחלוף אותו.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אגב, למי שתוהה, זו במקרה הפעם הייתה נהגת. ראיתי אותה מגיעה לרכב ונוסעת משם אחרי שעשתה כמה קניות.

זה בנשר לא? יש שם ריכוז גבוה במיוחד של דפוקים שנצמדים וחוסמים. תמיד שאני שם אני חונה במתחם של השופרסל והולך ברגל לחנויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני אישית, הדפסתי בWORD לפחות עשרה כרטיסים כאלה וגם גזרתי אותם בצורת כרטיס ביקור ויש לי גלגל של איזולירבנד חבלה צבאי בתא הכפפות שאיתו אני מדביק את זה על השמשה הקדמית של האידיוט שחנה ככה =).

;-)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
זה בנשר לא? יש שם ריכוז גבוה במיוחד של דפוקים שנצמדים וחוסמים. תמיד שאני שם אני חונה במתחם של השופרסל והולך ברגל לחנויות.

איני יודע היכן התמונה צולמה, אבל זה לא נשר. בנשר אין בירמן או טויס אר אס ליד אלמ, ואין גג גלי לפני החנויות.

לגבי נשר - בשופרסל הרבה יותר צפוף ומבורדק - הסימון על הכביש קלוש וממילא אנשים חונים באלכסון ואינם מתחשבים בו. הסיכוי לספוג מכה או פתיחת דלת הרבה יותר גבוה. וזה בלי לחשוב על סחיבה של קניה כבדה ממחסני חשמל או הום סנטר למרחק 200 מ' בצד השני של השופרסל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מקווה שהיא קנתה לעצמה קצת שכל לחג !!! :evil: לפנק...לפנק...לפנק...

זמין 8)

פורסם

איני יודע היכן התמונה צולמה, אבל זה לא נשר. בנשר אין בירמן או טויס אר אס ליד אלמ, ואין גג גלי לפני החנויות.

לגבי נשר - בשופרסל הרבה יותר צפוף ומבורדק - הסימון על הכביש קלוש וממילא אנשים חונים באלכסון ואינם מתחשבים בו. הסיכוי לספוג מכה או פתיחת דלת הרבה יותר גבוה. וזה בלי לחשוב על סחיבה של קניה כבדה ממחסני חשמל או הום סנטר למרחק 200 מ' בצד השני של השופרסל.

דווקא כן תל-חנן בנשר, קרוב לסופרסל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קורה כשאתה חונה ליד יחד עם כולם קרוב לכניסה. בחניה של השופרסל יש הרבה שורות ריקות של חניה. המגרש שם אף פעם לא מלא ועמישראל מתרכז בחניות הכי קרובות לכניסה לסופר. כשאני שם אני תמיד חונה צמוד לאחד מאיי התנועה שבסוף השורות המרוחקות ביותר, מול הכיכר. במתחם הקניות הגדול יותר "מפחיד" לחנות כי מסתובבים שם קשישים עם עגלות עמוסות וכבדות ונשים שנוהגות במיניוואנים עם הסלולרי ביד. גם מפחיד להסתובב שם ברגל, כמעט נדרסתי שם במעבר חציה ע"י איזה ברלינגו של משלוחים שהתכופף להרים משהו מהרצפה של הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...